Witam,
jak najlepiej (najopłacalniej) sprzedać skiny cs za realne pieniądze? mogą być środki na PP.
Zwykle to wpłacałem pieniądze na steam, ale nadszedł czas, że chciałbym spożytkować część ekwipunku i nie chciałbym stracić przedmiotów za 1/2 ich rynkowej wartości.
Czy sprzedać gdzieś bezpośrednio skiny, czy może próbować wymienić je na klucze i sprzedać klucze? sprzedawać indywidualnie ludziom (myślę, że to ryzykowne) czy na jakiejś stronce (jakiej?) a może sprzedać je na rynku i jest jakiś sposób na zamianę złotobenów na PLNy?
Będę wdzięczny za pomoc.
Sprzedaż skinów cs za realną walute
Wszędzie się traci na opskins za wystawienie skina chyba 10% jak się nie ma premium do tego jak już masz 20$ i chcesz przelać na paypala to też potrącają jak wybierasz przelew błyskawiczny który trwa do 1h to 10% a jak normalnie 2-3 dni to 5%.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Najlepsze ceny to allegro, ale tam znowu trudno coś sprzedac. Najszybciej to handlarzom albo opskins, ale znowu biorą sobie duzo za sprzedaż. Sam szukam jakiejś fajnej strony, aby sprzedać część ekwipunku
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Nie tyle najlepszą co najbezpieczniejszą. Tylko uważaj. Na 100% konkurencja będzie próbować cię zniszczyć. Niedorobione gimbusy sprzedają klucze za grosze typu 4-5 zł więc cwaniaki mają jak zbić cenę więc ciężko jest nie stracić. Z 20% stratą musisz się pogodzić (niska cena plus prowizja alledrogo).
Pojawią się też osoby które kupią po 20-40 kluczy aby uwalić ci aukcje i jednocześnie dostaniesz sfałszowany email o płatności PayU. Zawsze sprawdzaj bezpośrednio na alledrogo czy faktycznie taka płatność miała miejsce.
Gdy ostatnio sprzedawałem coś około 80 kluczy dostałem 3 fałszywe emaile o płatności i kolejne 2 razy próbowano mnie oszukać poprzez kilka zakupów od jednej osoby np. 10 kluczy, 15 kluczy i znów 10 kluczy a wpłaty dostałem tylko za 15 i drugie 10.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Ja np kupuje tytuły na premiere za kluczyki , tak jak teraz bylem napalony na db , gdzie w kluczykowniach teraz najtaniej za 155-165 zł , a ja dalem na premiere 20 kluczy gdzie masz cene steamową 180 zł - 20% to daje 144 zł i bez zadnego meczenia sie . Tak samo kupilem elexa(12kluczy) i shadow of wara(12 kluczy) czy season passa do ds 3 (6 kluczy ) . Polecam takie rozwiazanie jak i tak kupujesz gierki .