Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
czemu nie da się kupić monthly bez podpiętej karty teraz?
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 364 razy
- Kontakt:
Straszliwe sknery są z tego Paradoxu, nawet EU III pomimo "complete" w nazwie bynajmniej wcale taka komplete nie jest - jak ktoś chce ostatnie dwa DLC (oczywiście te najmiodniejsze czyli HTTT i Divine Wind) to.... zapraszamy do sklepu
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 364 razy
- Kontakt:
Ano dokładnie o tym mówię, przy czym uczciwie trzeba dodać że ta Complete wersja miała być już ostateczną dopiero potem się im zachciało jeszcze rozwijać i dodali kolejne dwa DLC (mam tu na myśli te grywalne, nie liczę tych wszystkich dodatków typu ikonki czy muzyka bez których spokojnie się można obejść). I stąd potem się wzięły te dwie różnice w nazwach.
Tym niemniej, EU III to dziś jest już produkcja stara. Zacna ale stara, więc wciskanie do bundla niepełnej wersji to już nie jest zwykły wąż w kieszeni, to jest już pyton królewski. W sumie aż cud że HOI3 jest kompletne - szczegół, że kompletne tylko z nazwy bo nigdy nie wyeliminowali wszystkich bugów a w ostatnim patchu nawet udało im się skompilować chyba nie do końca właściwą wersję i z powrotem wcisnąć błąd który dopiero co był wyeliminowany w poprzednim... i tak już pozostało na wieki wieków bo wszyscy zostali zagonieni do roboty przy HOI4
Kupował już ktoś obecne Monthly? Przypisałem Cywilizację do konta bez problemu, jednak przy przypisaniu DLC nie pojawiają się one w sekcji DLC do cywilizacji na steamie, a przy kolejnej próbie przypisania otrzymuję komunikat, że już mam ten dodatek. Czy powinno tak być?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
U mnie nie było żadnych problemu z dodaniem DLC. Twój profil na steam pokazuje, że jeden z dodatków z monthly jest przypisany, ale nie wiem czy korzystałeś tu z innych kodów kupionych w inny sposób czy z tego bundla.
Hmm w takim razie u mnie jest jakiś błąd, ani na stronie gry, ani we właściwościach DLC nie mam dodatku z monthly. Mam tylko Aztec Civilisation pack, ale ten miałem już od razu po aktywowaniu podstawki.
Edit:
Aczkolwiek rzeczywiście, patrząc przez steama na przeglądarce w spisie gier mam obecne DLC... więc może to coś z moim klientem jest nie tak.
Edit:
Aczkolwiek rzeczywiście, patrząc przez steama na przeglądarce w spisie gier mam obecne DLC... więc może to coś z moim klientem jest nie tak.
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Owlboy dołącza do Cywilizacji VI i dodatków jako early unlock w Monthly https://lowcygier.pl/bundle/ujawniono-k ... ly-bundle/