Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Można dopłacać do tego bundla?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: Można dopłacać do tego bundla?
Można
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

czemu nie da się kupić monthly bez podpiętej karty teraz?
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Spare pisze:
FotelSkrzypi pisze: Można dopłacać do tego bundla?
Można
Dzięki!

Pierwszy próg na pewno wezmę żeby uzupełnić swoją bibliotekę w Madżikę Dwa Majesty 2, nad resztą (a raczej samym BTA dla Pillarsów) trzeba się zastanowić ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 364 razy
Kontakt:

Straszliwe sknery są z tego Paradoxu, nawet EU III pomimo "complete" w nazwie bynajmniej wcale taka komplete nie jest - jak ktoś chce ostatnie dwa DLC (oczywiście te najmiodniejsze czyli HTTT i Divine Wind) to.... zapraszamy do sklepu
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Bardzo ale to bardzo słaby bundel. Paradox powinien się wstydzić. Opłaca się brać tylko wtedy jeśli ktoś nie posiada Stellaris i/lub Pillarsów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

lewriczin pisze: Straszliwe sknery są z tego Paradoxu, nawet EU III pomimo "complete" w nazwie bynajmniej wcale taka komplete nie jest - jak ktoś chce ostatnie dwa DLC (oczywiście te najmiodniejsze czyli HTTT i Divine Wind) to.... zapraszamy do sklepu

Spojrzałem do sklepu steam i podchwytliwie mają Complete i Collection. Complete wbrew pozorom nie gwarantuje pełnego zestawu. Łajdaki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 364 razy
Kontakt:

szuwarekmini pisze: Spojrzałem do sklepu steam i podchwytliwie mają Complete i Collection. Complete wbrew pozorom nie gwarantuje pełnego zestawu. Łajdaki.
Ano dokładnie o tym mówię, przy czym uczciwie trzeba dodać że ta Complete wersja miała być już ostateczną dopiero potem się im zachciało jeszcze rozwijać i dodali kolejne dwa DLC (mam tu na myśli te grywalne, nie liczę tych wszystkich dodatków typu ikonki czy muzyka bez których spokojnie się można obejść). I stąd potem się wzięły te dwie różnice w nazwach.
Tym niemniej, EU III to dziś jest już produkcja stara. Zacna ale stara, więc wciskanie do bundla niepełnej wersji to już nie jest zwykły wąż w kieszeni, to jest już pyton królewski. W sumie aż cud że HOI3 jest kompletne - szczegół, że kompletne tylko z nazwy bo nigdy nie wyeliminowali wszystkich bugów a w ostatnim patchu nawet udało im się skompilować chyba nie do końca właściwą wersję i z powrotem wcisnąć błąd który dopiero co był wyeliminowany w poprzednim... i tak już pozostało na wieki wieków bo wszyscy zostali zagonieni do roboty przy HOI4
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

No to bardzo Ci dziękuję za rozjaśnienie sytuacji. Ach ten Paradox...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 55 razy
Podziękowania: 126 razy
Kontakt:

Szkoda, że nie dali chociaż podstawki EUIV.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Najnizszy próg kupiony dla uzupełnienia kolekcji. Więcej mnie nie interesuje. Czekam na kolejny ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Medżika 2 za dolara? troche sie naczekalem na ten tytuł w takiej cenie, będzie ze 2-3lata ;]
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

Kupował już ktoś obecne Monthly? Przypisałem Cywilizację do konta bez problemu, jednak przy przypisaniu DLC nie pojawiają się one w sekcji DLC do cywilizacji na steamie, a przy kolejnej próbie przypisania otrzymuję komunikat, że już mam ten dodatek. Czy powinno tak być?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

oskaoska pisze: Kupował już ktoś obecne Monthly? Przypisałem Cywilizację do konta bez problemu, jednak przy przypisaniu DLC nie pojawiają się one w sekcji DLC do cywilizacji na steamie, a przy kolejnej próbie przypisania otrzymuję komunikat, że już mam ten dodatek. Czy powinno tak być?

Biblioteka -> prawoklik na tytule - właściwości -> DLC

Tam powinny być (u mnie są)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

oskaoska pisze: Kupował już ktoś obecne Monthly? Przypisałem Cywilizację do konta bez problemu, jednak przy przypisaniu DLC nie pojawiają się one w sekcji DLC do cywilizacji na steamie, a przy kolejnej próbie przypisania otrzymuję komunikat, że już mam ten dodatek. Czy powinno tak być?
U mnie nie było żadnych problemu z dodaniem DLC. Twój profil na steam pokazuje, że jeden z dodatków z monthly jest przypisany, ale nie wiem czy korzystałeś tu z innych kodów kupionych w inny sposób czy z tego bundla.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

Hmm w takim razie u mnie jest jakiś błąd, ani na stronie gry, ani we właściwościach DLC nie mam dodatku z monthly. Mam tylko Aztec Civilisation pack, ale ten miałem już od razu po aktywowaniu podstawki.

Edit:
Aczkolwiek rzeczywiście, patrząc przez steama na przeglądarce w spisie gier mam obecne DLC... więc może to coś z moim klientem jest nie tak.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Owlboy dołącza do Cywilizacji VI i dodatków jako early unlock w Monthly https://lowcygier.pl/bundle/ujawniono-k ... ly-bundle/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

A miałem kupić Owlboya za kasę z refów w Humble Store :P
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

IMO jeden z najlepszych miesięcy w early unlockach :p
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Dolar leci na pysk...
Tylko patrzec, jak koszt rocznego HB Monthly zrówna się z ceną jednej nowej gry w Polsce ;)
Nic nie słychac, żeby HB miało zwijac interes?
ODPOWIEDZ