Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
zobaczcie na innych groupees i bundlestars tez daja mniej bundli (choc groupees to inna bajka w sumie) mysle ze w przypadku HB i BS to jest dylemat typu dać jakieś gówna albo rebundle czy poczekac kolejny tydzien i dozbierac cos sensownego do paczki...
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
To ja jednak wolę żeby nas trzymali przez 2 tygodnie (kwartał/pół roku tak jak było dawniej to dzisiaj byłoby nie do pomyślenia) z jakimś lepszym bundlem niż mieliby nam dawać jakieś słabizny i odgrzewane kotlety. Kasa zostaje w portfelu więc może za tydzień skuszę się na Hollow Knighta z Humble Store
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Ostatnia gra jaką ograłem z HB to Grim Dawn, który był w październiku 2016 w monthly. Kiedyś, kiedy bundle od HB wychodziły raz na pół roku to faktycznie był czas żeby ograć gierki z tych kundli, a i zawartość paczek była o wiele wyższej jakości. Dodatkowo teraz w każdym bundlu są kotlety.
To jest też głownie spowodowane wyprzedażami na Humble Store a kilka ich było w ostatnim czasie

Analogicznie jak jest wyprzedaż na steamie, też bundla nie będzie, bo mało który wydawca się zgodzi na bundla z ich grami za garść dolarów w przypadku takiego zasięgu.
Póki to będzie nacisk jakość a nie ilość to gracze nie powinni narzekać

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Do wyprzedaży się zgodzę. Zarówno Steamowej jak i tej w Humble Store. Zrozumiała polityka i nie ma w tym nic złego. Mowa o dostępności bundli raz na kwartał czy pół roku, albo narzekanie na kotlety jest takim trochę samolubstwem. Okej dostałeś dzisiaj gry, pasowały w Twój gust, to przez pół roku ma nic nie być, żebyś miał czas na ogranie?
Dzisiaj paczka pasuje Tobie, za tydzień, dwa, pojawi się inna, która przyda się komuś innemu. Zagospodaruj sobie czas we własnym zakresie. Częstsze bundle pozwalają na większą różnorodność.
Podobnie z odgrzewanymi pozycjami. Łowców stale przybywa i niejeden chętnie przygarnąłby reedycję któregoś z archiwalnych bundli.
. Nazbierałeś 6K+, daj nazbierać innym
.
Dzisiaj paczka pasuje Tobie, za tydzień, dwa, pojawi się inna, która przyda się komuś innemu. Zagospodaruj sobie czas we własnym zakresie. Częstsze bundle pozwalają na większą różnorodność.
Podobnie z odgrzewanymi pozycjami. Łowców stale przybywa i niejeden chętnie przygarnąłby reedycję któregoś z archiwalnych bundli.
Myślę, że tylko TyCzy tylko ja jestem zadowolony z tego, że kundle są rzadziej? Szczerze liczę, że HB powrócą do formuły z jednym bundlem na kwartał/pół roku.

- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Od tego jest monthly. Byłby zachwycony jakby HB przeszło na system monthly + zwykły kundel raz na trzy miesiące.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
no ale przeciez nie musisz kupować co tydzienRoyKeane pisze:Od tego jest monthly. Byłby zachwycony jakby HB przeszło na system monthly + zwykły kundel raz na trzy miesiące.

mozesz kupować monthly a inne raz na 3 m-ce
Tak, nadawałbyś, chodzi o nowych subskrybentów a przeważnie wszyscy mieli/mają subskrypcję na głównym koncie, stąd informacje o nowym koncie.