Ogólnie to steam+origin albo steam+uplay równa się bajzel.
Jeśli chcesz uniknąć bałaganu to gry wymagające Origin kupuj na Origin a gry od Ubi na Uplay.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Rada pewnie dobra ale trochę po czasie:D
Za dużo mam już w kolekcji żeby teraz się rozdrabniać.
Ogółem preferuje jak najwięcej gier na steam bo wygodniej grać na jednej platformie, z innych platform korzystam tylko dla gier których na steam nie dostanę czyli jakieś starsze tytuły albo inne FIFY.
A tu mi zrobili niespodziankę, kupiłem gry na steam żeby nie musieć się rozdrabniać na originy i uplaya a i tak muszę ich używać;/
Lords of Xulima w prawdopodobnie najniższej historycznie cyfrowej cenie 21,50 zł:
http://store.steampowered.com/app/29657 ... of_Xulima/
Wybrane całe sezony Spartacusa z przeceną 87% i w cenie 18,50 zł:
http://store.steampowered.com/app/597450/Spartacus/
W podobnej cenie 1 sezon Black Sails:
http://store.steampowered.com/app/597460/Black_Sails/
http://store.steampowered.com/app/29657 ... of_Xulima/
Wybrane całe sezony Spartacusa z przeceną 87% i w cenie 18,50 zł:
http://store.steampowered.com/app/597450/Spartacus/
W podobnej cenie 1 sezon Black Sails:
http://store.steampowered.com/app/597460/Black_Sails/
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Dlaczego nie mogę kupić na Steamie samego HITMAN Bonus Campaign Patient Zero?
Mam wszystkie epizody Hitmana, i chcę tylko ten Patient Zero który jest niby za 24,11 zł, a Steam każe mi uzupełnić zestaw albo do Essential Collection (42,20zł) albo do Game of The Year Edition (48,23zł) w składzie których jest jeszcze GOTY Outfit Bundle, który mi nie potrzebny.
Nie idzie kupić samego Patient Zero czy ja coś źle robię? Przecież w zestawach ma on osobną cenę podaną.
Mam wszystkie epizody Hitmana, i chcę tylko ten Patient Zero który jest niby za 24,11 zł, a Steam każe mi uzupełnić zestaw albo do Essential Collection (42,20zł) albo do Game of The Year Edition (48,23zł) w składzie których jest jeszcze GOTY Outfit Bundle, który mi nie potrzebny.
Nie idzie kupić samego Patient Zero czy ja coś źle robię? Przecież w zestawach ma on osobną cenę podaną.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Pisze ze NOT AVALAIBLE osobno , ale czemu to spytaj twórcówNoir pisze: Dlaczego nie mogę kupić na Steamie samego HITMAN Bonus Campaign Patient Zero?
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Jakby ktoś chciał uzupełnić stare braki i kupić Quantum Conundrum za obecną śmieszną cenę 3,62 PLN (w bundlu SquareEnix było ale AFAIR w drugim progu), to lepiej wejść na stronę DLC Quantum Conundrum: The Desmond Debacle i z poziomu tej strony kupić Season Pass do Quantum Conundrum za 3,59 PLN (3 grosze taniej niż sama podstawka). I teraz najlepsze: Season Pass zgodnie z opisem na jego stronie rzeczywiście
"Includes the full game, Soundtrack, and both DLC's!".
Dziś sprawdzone przez kupno na koncie na którym nie miałem jeszcze Quantum Conundrum - Season Pass to w rzeczywistości podstawka z 2DLC i soundtrackiem, a wychodzi taniej niż sama podstawka, a w cenie samego soundtracka. Taki mały prezent na święta od SquareEnix - ludzie pisali o tym dziwacznym i ukrytym nieco season pass już na letniej wyprzedaży 2014 r., a mimo to nadal działa więc nic tylko korzystać, bo gra fajna.
To tak dla przeciwwagi dla Patient Zero do nowego Hitmana - w SE najwyraźniej nie ogarniają depotów steam.
Dziś sprawdzone przez kupno na koncie na którym nie miałem jeszcze Quantum Conundrum - Season Pass to w rzeczywistości podstawka z 2DLC i soundtrackiem, a wychodzi taniej niż sama podstawka, a w cenie samego soundtracka. Taki mały prezent na święta od SquareEnix - ludzie pisali o tym dziwacznym i ukrytym nieco season pass już na letniej wyprzedaży 2014 r., a mimo to nadal działa więc nic tylko korzystać, bo gra fajna.
To tak dla przeciwwagi dla Patient Zero do nowego Hitmana - w SE najwyraźniej nie ogarniają depotów steam.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 46 razy
- Kontakt:
Na GMG był kiedyś bundle, gdzie dawali QC + Season Passa, więc jak się aktywowało to drugie, zostawał dodatkowy klucz z grą. Tylko nie pamiętam, ile to dokładnie kosztowało, ale musiało być podobnie cenowo, bo bym nie kupiłSkapiradlo pisze: Jakby ktoś chciał uzupełnić stare braki i kupić Quantum Conundrum za obecną śmieszną cenę 3,62 PLN (w bundlu SquareEnix było ale AFAIR w drugim progu), to lepiej wejść na stronę DLC Quantum Conundrum: The Desmond Debacle i z poziomu tej strony kupić Season Pass do Quantum Conundrum za 3,59 PLN (3 grosze taniej niż sama podstawka). I teraz najlepsze: Season Pass zgodnie z opisem na jego stronie rzeczywiście
Dziś sprawdzone przez kupno na koncie na którym nie miałem jeszcze Quantum Conundrum - Season Pass to w rzeczywistości podstawka z 2DLC i soundtrackiem, a wychodzi taniej niż sama podstawka, a w cenie samego soundtracka.

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
U mnie wciska na siłę wallet jako pierwszy, dopiero jak dam wróć mam opcję wyboru paypala, a nie walleta, jako głównego sposobu zapłaty . Muszę sprawdzić w ustawieniach.
Na steamie nie da się kupic DLCków do Paydaya 2 a wersja Ultimate nie jest dostępna w polskim regionie? Bo jak wchodzę w link zakupu Ultimate to przekierowuje na stronę główną sklepu. Pod względem gry sieciowej to ciężko by olewali polski rynek, dziwne.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
DLCków nie da się kupić, bo wycofano je ze sprzedaży po premierze wersji Ultimate. Koleś z Overkilla odpisał, że spróbują rozwiązać problem z brakiem możliwości kupna gry w niedalekiej przyszłości... http://steamcommunity.com/app/218620/di ... 789656466/

- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Tysięczny level osiągnięty, dwutysięczny zresztą też, specjalną odznakę ktoś dostał... następna rzecz która dopiero zrobi wrażenie na ludziach to chyba pięciocyfrowy poziom ale komu by się chciało, no i kogo na to stać
Ludziom też pewnie się znudziła ta sama formuła a i nie zapowiada się na to, żeby w najbliższym czasie zostało coś zmienione.

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
ta, biorąc pod uwagę, że na 1 lvl potrzebują zrobić 100 (i więcej, zaokrągliłem MOCNO w dół) odznak, których powoli zacznie brakować (względny brak nowych "karcianek"), więc zostają tylko eventowe ... trochu ciężkawo