Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Miał ktos tak ze cześć kart ma zablokowanych? Nie mam przy nich przycisku sprzedaj, nie mam ich na tokienie, nie ma na rynku. Niektore moge sprzedawac normalnie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

z gier usunietych przez steam nie mozna sprzedawac kart
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 123 razy
Podziękowania: 478 razy
Kontakt:

DzikuXXX pisze: Miał ktos tak ze cześć kart ma zablokowanych? Nie mam przy nich przycisku sprzedaj, nie mam ich na tokienie, nie ma na rynku. Niektore moge sprzedawac normalnie.
To są parszywki. Nie da się ich wystawić na rynek, ale możesz się nimi chociażby wymieniać i wytwarzać z nich odznaki, ewentualnie przemielić na gemy. Jak gra zostaje usunięta ze sklepu steama, to wraz z nią wszystkie przedmioty stają się "martwe"
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Zabawkowe żołnierzyki ruszyły na podbój Steama... :)
http://store.steampowered.com/bundle/57 ... en_Bundle/
Chociaż zakup póki co mało opłacalny.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: Zabawkowe żołnierzyki ruszyły na podbój Steama... :)
http://store.steampowered.com/bundle/57 ... en_Bundle/
Chociaż zakup póki co mało opłacalny.
A prawie co kupiłem całą serię na Gogu. Teraz pytanie czy warto brać takie dawne exclusivy na Gogu czy na steamie a potem czekać na Connecta. Gog tak samo ledwo co stracił stare Disneye, tylko czekać aż SWATy straci.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

SWATy, poza najlepszą czwórką, są już na Steamie, ale myślę, że i czwórka niedługo tam zawita.
Pierdzielę, nic już nie kupuję na gogu. Wziąłem kilka dni temu Army Mena II :/
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

jest jakis limit kart dziennie za wytworzenie odznak?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Revan pisze: Z czystej ciekawości, bo gra kosztuje w złotówkach 58,5 zł, czyli mniej niż 15 euro :), jakiej ceny byś oczekiwał? 15 zł? 10 zł? :) To jest gra od Konami, tego Konami, 2 lata po premierze. Akurat w złotówkach mamy bardzo korzystną cenę.
Nie dam wincyj jak 30 zł :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

sziszi pisze: jest jakis limit kart dziennie za wytworzenie odznak?
nie ma, jak nie wypadła ci karta to troche trzeba zaczekać
q51
Awatar użytkownika
q51
Robin Hood
Podziękował: 22 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

pilne! pomocy!

mojej zonie wlasnie skradziono konto, nie moze sie zalogowac, zmieniono maila, chyba dodano token mobilny (bo steam pyta o numer telefonu i podaje jakas koncowke - nigdy nie dodawalismy) - jak moge szybko odzyskac konto! nigdy tego nie robilem, zaraz wyjezdzamy na swieta! f***!
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Dodatkowo zmiana haseł na email + ewentualnie wszędzie gdzie było użyte to samo oraz pełen skan kompa przed wirusami.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 123 razy
Podziękowania: 478 razy
Kontakt:

Co to jest ekwipunek Obscure Realm? Dopiero teraz mi się pojawiło, tak jakby druga zakładka.
O co z tym chodzi?
Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 gru 2017, o 18:41 przez SK4ND4L, łącznie zmieniany 2 razy.
q51
Awatar użytkownika
q51
Robin Hood
Podziękował: 22 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

napisalem, haslo poczty zmienione, skan odpalony, ale sie nie skonczy, za chwile wychodzimy z domu... nie zostawie kompa na kilka dni... :/

wtf: juz sie nawet jakis nowy znajomy u niej pojawil!

w morde, ale pech, ze w takiej chwili kiedy nie moge nic zrobic.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 364 razy
Kontakt:

SK4ND4L pisze:
DzikuXXX pisze: Miał ktos tak ze cześć kart ma zablokowanych? Nie mam przy nich przycisku sprzedaj, nie mam ich na tokienie, nie ma na rynku. Niektore moge sprzedawac normalnie.
To są parszywki. Nie da się ich wystawić na rynek, ale możesz się nimi chociażby wymieniać i wytwarzać z nich odznaki, ewentualnie przemielić na gemy. Jak gra zostaje usunięta ze sklepu steama, to wraz z nią wszystkie przedmioty stają się "martwe"
Dodam tylko że mielenie na gemy zasadniczo się nigdy nie opłaca i powinno być twoją naprawdę ostatnią opcją. Zawsze lepiej się wymienić, są ludzie co te karty zbierają, na pewno dostaniesz więcej (choćby i gemów) niż gdybyś je przemielił
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Warto po wszystkim włączyć podwójne uwierzytelnienie na poczcie i steam - serio, może trochę przeszkadza, ale mocno ogranicza szansę straty konta. Kopia dodatkowych kodów wydrukować i schować w odpowiednie miejsce.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 62 razy
Kontakt:

lewriczin pisze:
SK4ND4L pisze:
Dodam tylko że mielenie na gemy zasadniczo się nigdy nie opłaca i powinno być twoją naprawdę ostatnią opcją. Zawsze lepiej się wymienić, są ludzie co te karty zbierają, na pewno dostaniesz więcej (choćby i gemów) niż gdybyś je przemielił
Dodam tylko, że jest jeszcze jeden serwis, który umożliwia wymianę takich kart za gry z bundli.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

http://store.steampowered.com/app/58393 ... emastered/
Zremasterowana wersja najlepszego Solitaire na steamie, dodatkowo autorzy rozmawiają z valve by właściciele starej wersji otrzymali ją za darmo.
Dodatkowo: The release order will be close to Faerie Solitaire Harvest, Faerie Solitaire Dire, Faerie Solitaire 2, then FaeVerse Solitaire. These are all in late polish stage.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Potrzebuje gry na sylwestra - oczywiście Tomb Raidera i mam pytanie; Jaką cześć z tych starszych polecacie ? Tomb Raider 2013 ograny już 2 razy, teraz chce wypróbować jakiegoś starszego.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

DiscussedAxe3 pisze: Potrzebuje gry na sylwestra - oczywiście Tomb Raidera i mam pytanie; Jaką cześć z tych starszych polecacie ? Tomb Raider 2013 ograny już 2 razy, teraz chce wypróbować jakiegoś starszego.
Część trzecia i czwarta, bez dwóch zdań.

Najlepiej jest kupić kolekcję Tomb Raidera od Cenegi bo są tam dołączone także dodatki do TR1 (Unfinished Business), do TR2 (Golden Mask) oraz do części trzeciej (Lost Artifact) których to nie sprzedają ani na Steamie ani na GOGu i nie wiem dlaczego...

Tak, wiem można ściągnąć skądś i grzebać ale wolę po prostu zainstalować i grać.
ODPOWIEDZ