Zadawajcie pytania

u mnie to samo. burdel niesamowity, nie mogę się zarejestrowaćUfolec pisze: Czy potrzeba wam programistów, nie tylko do naprawy błędów, ale i do rozwoju serwisu?Przy okazji wspomnę, że na tę chwilę nie da rady się zarejestrować..
Dołączam screen.
PS. Podoba mi się idea stworzenia (realnej) konkurencji dla G2A, Kinguina i kilku innych pomniejszych serwisów które podejmowało się tematu KeyShopówTrzymam kciuki za sukces!
Dzięki UfolecUfolec pisze: Czy potrzeba wam programistów, nie tylko do naprawy błędów, ale i do rozwoju serwisu?Przy okazji wspomnę, że na tę chwilę nie da rady się zarejestrować..
Dołączam screen.
PS. Podoba mi się idea stworzenia (realnej) konkurencji dla G2A, Kinguina i kilku innych pomniejszych serwisów które podejmowało się tematu KeyShopówTrzymam kciuki za sukces!
mwedner,mwedner pisze: Ja miałem taki problem, próbowałem zarejestrować się poprzez maila o2.pl i gmail.com. W obydwóch przypadkach wywalił się jakiś błąd (nie taki jak na powyższym screenie, to mieściło się w jednym zdaniu). Email aktywacyjny nie doszedł, a gdy ponownie podjąłem się próby zarejestrowania się - pisze, że konto z takim adresem już istnieje.