GAMIVO.COM - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Kontakt z przedstawicielem marketu GAMIVO.COM

Zadawajcie pytania :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Czy potrzeba wam programistów, nie tylko do naprawy błędów, ale i do rozwoju serwisu? ;) Przy okazji wspomnę, że na tę chwilę nie da rady się zarejestrować.. :) Dołączam screen.

PS. Podoba mi się idea stworzenia (realnej) konkurencji dla G2A, Kinguina i kilku innych pomniejszych serwisów które podejmowało się tematu KeyShopów :) Trzymam kciuki za sukces!

Obrazek
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2017, o 17:28 przez Ufolec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

My potrzebujemy! Zgłaszałeś się do nas w ogóle? :P
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 122 razy
Podziękowania: 472 razy
Kontakt:

Ufolec pisze: Czy potrzeba wam programistów, nie tylko do naprawy błędów, ale i do rozwoju serwisu? ;) Przy okazji wspomnę, że na tę chwilę nie da rady się zarejestrować.. :) Dołączam screen.

PS. Podoba mi się idea stworzenia (realnej) konkurencji dla G2A, Kinguina i kilku innych pomniejszych serwisów które podejmowało się tematu KeyShopów :) Trzymam kciuki za sukces!

Obrazek
u mnie to samo. burdel niesamowity, nie mogę się zarejestrować
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

remike pisze: My potrzebujemy! Zgłaszałeś się do nas w ogóle? :P
Jakby to powiedzieć.. "nie było mnie ostatnio", dopiero wracam do żywych ;) ps. Gamivo nie jest przypadkiem w żaden sposób powiązana z ŁG? Sądziłem, że może to jest ten Bazar w wydaniu komercyjnym i zasięgu zagranicznym :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Po przeczytaniu opisu na głównej miałam nadzieję, że to normalna firma, która jest prowadzona fizycznie w normalnym kraju żeby płacić podatki bez kombinowania, omijania itp. Ale chyba w obecnym świecie tak się nie da I wszystko musi być prowadzone za pośrednictwem "tax paying helpers" w Hong Kongu, Cyprze lub Malcie.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Discord: Fraib#9831
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Ufolec pisze: Czy potrzeba wam programistów, nie tylko do naprawy błędów, ale i do rozwoju serwisu? ;) Przy okazji wspomnę, że na tę chwilę nie da rady się zarejestrować.. :) Dołączam screen.

Obrazek
Dzięki Ufolec :)

Spodziewaliśmy się podobnych problemów :) O dziwo nie zawiedli nasi programisci (może troszkę), a bardziej google. Oferta była tak popularna, że google nałożyło na GAMIVO.com restrykcje które uniemożliwiały rejestracje przy użyciu maila.

Niemniej jednak cały czas rozwijamy zespół developerski. Zapraszamy do kontaktu z nami na social mediach.

Za utrudnienia przepraszamy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Ja miałem taki problem, próbowałem zarejestrować się poprzez maila o2.pl i gmail.com. W obydwóch przypadkach wywalił się jakiś błąd (nie taki jak na powyższym screenie, to mieściło się w jednym zdaniu). Email aktywacyjny nie doszedł, a gdy ponownie podjąłem się próby zarejestrowania się - pisze, że konto z takim adresem już istnieje. :)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

mwedner pisze: Ja miałem taki problem, próbowałem zarejestrować się poprzez maila o2.pl i gmail.com. W obydwóch przypadkach wywalił się jakiś błąd (nie taki jak na powyższym screenie, to mieściło się w jednym zdaniu). Email aktywacyjny nie doszedł, a gdy ponownie podjąłem się próby zarejestrowania się - pisze, że konto z takim adresem już istnieje. :)
mwedner,

udało nam się uporać z problemem chwilę po tym jak, sprzedał się ostatni klucz aktywacyjny do Fallouta. Wszytsko powinno działać juz poprawnie. Jeśli mail aktywacyjny nie dotrze mozesz spróbować rejestracji przez G+ lub facebooka. Jeśli zalezy Ci na mailu który teoretyczni jest już zajęty napisz proszę ticket. Opiekunowie klienta chętnie udzielą Ci pomocy.

za utrudnienia przepraszamy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

no przez fb wszedłem bez problemu, chociaż nie zależało mi łączyć kont. Tak czy siak, fallouta kupiłem :)

a propo supportu. Widać tickety wysłane przez innych użytkowników... nawet ich adresy e-mail.
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Czy jesteście w jakikolwiek sposób powiązani z Kinguin?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

MDA pisze: Czy jesteście w jakikolwiek sposób powiązani z Kinguin?
MDA,

GAMIVO nie jest w żaden sposób powiązane z firmą kinguin
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

GAMIVO pisze:
MDA pisze: Czy jesteście w jakikolwiek sposób powiązani z Kinguin?
MDA,

GAMIVO nie jest w żaden sposób powiązane z firmą kinguin
Z VIWA ENTERTAINMENT POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ też nie?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Również nie, uprzedzając kolejne pytnia z McDonalds, KFC, Ebay oraz UBER też nie mamy powiązań ;) Ale mówiąc poważnie, GAMIVO to osobna marka zarejestrowana w Uni Europejskiej - jesteśmy doświadczonym zespołem, zapalonymi graczami, którzy uważają, że na rynku jest mnóstwo miejsca na nowy marketplace z trochę innym podejściem do klienta i cyfrowych zakupów.

Zapraszamy do sprawdzenia naszych usług - strona choć młoda, to rozwijamy się prężnie! :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Oj tam MDA, spisku się doszukujesz, a to tylko przypadek, że zespół z innej i jednej kluczykowni. Skądś trzeba brać doświadczonych :trollface: :tak:
A te twoje Viwa to na pewno jakaś niefortunna zbieżność nazwisk i nazwy :tak:

Ale żeby hijacka nie uprawiać w temacie to ja mam pytanie, bo regulamin tak średnio jasno się o tym wyraża.
Czy aby sprzedawać klucze, to trzeba mieć firmę :?:
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

bolesna prawda pisze: ....
Ale żeby hijacka nie uprawiać w temacie to ja mam pytanie, bo regulamin tak średnio jasno się o tym wyraża.
Czy aby sprzedawać klucze, to trzeba mieć firmę :?:

Tak, pracujemy zgodnie ze standardami europejskimi, aby sprzedawać na GAMIVO należy mieć zarejestrowaną firmę z VAT EU. Każdy sprzedający podlega weryfikacji przed sprzedażą.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 13 razy
Podziękowania: 25 razy

Bardzo mi się podoba wasza strona. Najbardziej to podobają mi się te błędy SQL i te super XSS'y (ale niestety one tylko w profilu). Oby tak dalej to sprawicie mi większą frajdę w szukaniu dziur. Xd
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Przestrzegam przed zakupem 10 x GAMIVO Random Game. Kupiłem dwa takie zestawy i o dziwo w obu były dokładnie takie same gry. Myślę, że to nie przypadek.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Adamazy pisze: Przestrzegam przed zakupem 10 x GAMIVO Random Game. Kupiłem dwa takie zestawy i o dziwo w obu były dokładnie takie same gry. Myślę, że to nie przypadek.
Hej Adamazy,

dzieki za zgłoszenie. Upomnielismy juz merchanta. W poniedzialek prześlemy Ci upominek w wiadomosci prywatnej.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Hej, po kupnie GTA San Andreas otrzymałem klucz, który był już aktywowany. Po założeniu ticketa do supportu niestety nie dostaję żadnego potwierdzenia, a także nie widnieje on w systemie.
ODPOWIEDZ