Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Teraz trzeba zrobić interwencje żeby przemysleli swoje niektore ceny, bo my nie jestesmy tacy bogaci :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Armin pisze: rozbicie eurogabenocenta na 4 gabenogrosze daje fajne pole przy skupie śmieciowych kart do odznaki i przyspiesza ten proces

Obrazek
Dokładnie to najbardziej podoba mi się w złotówkach na Sztimie :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

GTA V w końcu dostało nową cenę - 257,90 zł. Nic tylko kupować :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

Czyli tyle co na konsole.
Tyle że nie można odsprzedać/kupić taniej.
Dzięki parówy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Ja kupiłem za 90 złotych GTA V od gościa na steamtrades więc można nabyć taniej tylko trzeba po szukać ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Bartes21 pisze: Ja kupiłem za 90 złotych GTA V od gościa na steamtrades więc można nabyć taniej tylko trzeba po szukać ;)
Pre-order od azjaty? Też jakoś wtedy brałem, koszt podobny.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Bardzo fajne promo na grę Riskers, jeśli mamy pozostałe 9 gier z rozdawnictw/bundli to wychodzi na 8,28 zł :
http://store.steampowered.com/bundle/53 ... test_Hits/
Na screenach/filmach wygląda na duchowego spadkobiercę GTA 1-2
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 68 razy
Podziękowania: 84 razy
Kontakt:

Revan pisze: Bardzo fajne promo na grę Riskers, jeśli mamy pozostałe 9 gier z rozdawnictw/bundli to wychodzi na 8,28 zł :
no te pozostałe 9 gier w tej paczce to mocne kotlety, więc mamy kandydata na nastepnego. Dobra gra do paczki 30 gier za dolara.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Revan pisze: Bardzo fajne promo na grę Riskers, jeśli mamy pozostałe 9 gier z rozdawnictw/bundli to wychodzi na 8,28 zł :
oprocz gta troche tez przypomina hotline miami

mi ten pakiet wychodzi za 16zl bo nie mam 3 gier z niego ale niby oszczedzam 55zl
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

sitek4h pisze:
no te pozostałe 9 gier w tej paczce to mocne kotlety, więc mamy kandydata na nastepnego. Dobra gra do paczki 30 gier za dolara.
Paczek dolarowych już jakiś czas nie było a Bundlestars zmieniło branding, nie jest powiedziane, że będą kontynuować takie bundle -> od czasu nowej polityki kart opłacalność takiego zagrania dla wydawców spadła.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 364 razy
Kontakt:

q51 pisze: co innego mniejsze gry i indyki, a tu problemem jest ceny brak...
NIe aż tak dużym jak to na początku wyglądało - wystarczy tylko rzetelny kumpel/ktoś z rodziny kto pozostał w eurozonie. Gifty na "bezcenowce" przechodzą.

To co mnie ciekawi, to czy może przypadkiem przeszedł by też gift na bezcenowca od naszych wschodnich braci... :gwizdany:
Armin pisze: rozbicie eurogabenocenta na 4 gabenogrosze daje fajne pole przy skupie śmieciowych kart do odznaki i przyspiesza ten proces
O taaaaak...
Jak sobie pomyślę ile do tej pory umoczyłem płacąc w eurogabenach zamiast groszogabenach jak teraz to aż mnie cebula skręca
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 63 razy
Podziękowania: 36 razy
Kontakt:

Dostałem dziś kupon od steama na zniżkę -75% na grę Isis Simulator. Jakim cudem ta gra dostała się na steama. Oni faktycznie nic nie sprawdzają.
http://store.steampowered.com/app/70560 ... Simulator/
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Ktoś coś gdzieś może usłyszał kiedy Activision zajmie się serią COD na steamie ? Nadal nie można nic kupić w PLN oprócz nowego COD WW2.
papermonster
Awatar użytkownika
papermonster
Podziękowania: 0

Ja na jednym alcie kiedyś zamiast ustawic serwer pobierania Holanderski ustawiłem sklep na Holandie i do tej pory mam tam eurogabeny w portfelu i gry niedostępne dla Najjaśniejszej 4 Rp :D

Swoją drogą gratuluje modowi co mi dał - 5 Rep za baita z cheatmi w CSGO :lol: :trollface: :E
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 123 razy
Podziękowania: 478 razy
Kontakt:

1MarcinMistrz1 pisze: Ktoś coś gdzieś może usłyszał kiedy Activision zajmie się serią COD na steamie ? Nadal nie można nic kupić w PLN oprócz nowego COD WW2.
Po co Ci ceny na CoDy? Mam nadzieje że nie po to aby kupić je na Steamie...? W przypadku codów sytuacja jest chyba dość jasna, że nawet jak zostaną wycenione w peelenach to będą kosztować tyle samo co w ełro, czyli starsze po około 86zł, a na promocji TYLKO -50%, a więc około 43zł. Jeśli chcesz kupić, to zrób to gdzie indziej, a na pewno będziesz miał o wiele taniej niż na Steamie.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

SK4ND4L pisze:
1MarcinMistrz1 pisze: Ktoś coś gdzieś może usłyszał kiedy Activision zajmie się serią COD na steamie ? Nadal nie można nic kupić w PLN oprócz nowego COD WW2.
Po co Ci ceny na CoDy? Mam nadzieje że nie po to aby kupić je na Steamie...? W przypadku codów sytuacja jest chyba dość jasna, że nawet jak zostaną wycenione w peelenach to będą kosztować tyle samo co w ełro, czyli starsze po około 86zł, a na promocji TYLKO -50%, a więc około 43zł. Jeśli chcesz kupić, to zrób to gdzie indziej, a na pewno będziesz miał o wiele taniej niż na Steamie.
World at War, Modern Warfare 1(nie remaster), COD 2 i 1 z dodatkiem wcale w takich dobrych cenach nie są - najtaniej to chyba na Muve było i to w okolicy 25 zł za grę. Pomijam już fakt, że to wersja dedykowana pod Maca (tak, wiem, że na Windowsie też chodzi). Dziwię się, że tyle znajomych ma te gry w swojej bibliotece.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Ja osobiscie niekiedy wole kupic za eurogabeny na stemie niz za normalna gotowke nawet jak jest taniej w innym miejscu. Dlatego bylo by milo miec ceny na WWII.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Revan pisze: Dziwię się, że tyle znajomych ma te gry w swojej bibliotece.
To były fajne czasy, gdy można było kupować gry od wschodnich sąsiadów za "grosze" ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Brossa pisze: Dostałem dziś kupon od steama na zniżkę -75% na grę Isis Simulator. Jakim cudem ta gra dostała się na steama. Oni faktycznie nic nie sprawdzają.
A co ci w tej grze nie pasuje?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Brossa pisze: Dostałem dziś kupon od steama na zniżkę -75% na grę Isis Simulator. Jakim cudem ta gra dostała się na steama. Oni faktycznie nic nie sprawdzają.
Nawet gdyby sprawdzili no to zabijasz tam ISIS, czyli amerykańcom to pasuje.
You are soldier, enemy are ISIS. Soldier is good, ISIS is bad. ISIS are terrorist, soldier kill terrorist. Soldier goal is find and kill all ISIS terrorist then escape. There are many ISIS for soldier to kill and a lot of fun for player to play ISIS Simulator. Good luck!
ODPOWIEDZ