Crypt of the NecroDancer 10,79 zł :
http://store.steampowered.com/app/24708 ... croDancer/
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Jeśli mówisz o kursie, to to wynika z tego, że każdy dev mógł sobie ustalić tak naprawdę jaki mu się podoba, a nie taki, jaki valve mu zaproponował.
Molochy jak bugthesda czy activision zaszaleli, a indyki czy inne studia rozumiejące sytuację u nas dali niższy kurs.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Żeby było zabawniej to jest polska graRevan pisze:Dzięki, wziąłem wersję z soundtrackiem.Bożygrzmot pisze: BTW powinno chyba pójść do tematu price bugi, ale wrzucę tutaj:
http://store.steampowered.com/app/317610/Prophour23/
Bardzo ładna cenaktoś chyba nie lubi Polaków

Okej... widzę że wydawca Deadpoola nie wystawił polskiej ceny, a chciałem kupić nim zniknie, co teraz? :v
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Bożygrzmot pisze: BTW powinno chyba pójść do tematu price bugi, ale wrzucę tutaj:
http://store.steampowered.com/app/317610/Prophour23/
Bardzo ładna cenaktoś chyba nie lubi Polaków

Nie mam już pieniędzy na DLC do Train Simulator.
Ludzie patrzycie wyłącznie na ceny w sklepie, a największym problemem obecnie jest to co dzieje się na rynku steam. Przynajmniej wcześniej, gdy ceny były w euro można było uzbierać całkiem niezłą sumkę, natomiast teraz ceny lecą na łeb na szyję, czyniąc handel kartami, skrzynkami i innymi coraz mniej dochodowym. Niestety najwięcej na przewalutowaniu zyskali ci którzy mieli sporo eurogabenów w portfelu. No i mamy kolejne załamanie cen na rynku, sprytnie to Gaben wymyślił.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Serie wydają się mieć stały przelicznik
Assassyny 1:4
Finale 1:4
ale np:
F1 '11, '12 1:3.6
F1'14 1:4.3
F1'15 1:4.08
F1'17 1:3.9
Mirrors Edge 1:7.2
Age of Empires 3: Complete 1:3.86
Age of Wonders III 1:3.6
CLANNAD 1:3.9
Rocket League 1:3.6
Rebuild 3 1:4.5 ... gra w progu dolarowym na HB obecnie
Warhammer: DOW III 1:4.37
Podałem ciekawsze przykłady z WL, gdzie mam już PLNy, bo zazwyczaj albo euro albo pusto
Ogólnie, o ile nie ma jakiś odchyłek w stylu Mirrors Edge czy Prophour, to raczej krążymy poniżej 1:4
Assassyny 1:4
Finale 1:4
ale np:
F1 '11, '12 1:3.6
F1'14 1:4.3
F1'15 1:4.08
F1'17 1:3.9
Mirrors Edge 1:7.2
Age of Empires 3: Complete 1:3.86
Age of Wonders III 1:3.6
CLANNAD 1:3.9
Rocket League 1:3.6
Rebuild 3 1:4.5 ... gra w progu dolarowym na HB obecnie

Warhammer: DOW III 1:4.37
Podałem ciekawsze przykłady z WL, gdzie mam już PLNy, bo zazwyczaj albo euro albo pusto
Ogólnie, o ile nie ma jakiś odchyłek w stylu Mirrors Edge czy Prophour, to raczej krążymy poniżej 1:4
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 364 razy
- Kontakt:
A ja tak tylko przypominam, że złotówka dziś jest tylko jedną z dziesięciu bodajże nowych walut. I żadne z tych innych nowych krajów do jakoś super bogatych nie należy, więc twoje założenie iż to akurat nasi są odpowiedzialni za sprzedaż kart jest cokolwiek naciągane.
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Dobra, trzeba tu coś wyklarować, bo się hejt, słuszny czy nie, na EA zebrał za Bad Company 2 i Mirror's Edge'a.
Kosztują 72 złote, a nie 36, bo przeliczali z dolarów a nie euro. W dolarach kosztują w USA 20$, w euro kosztowały 10. A że przeliczali z dolarów no to wyszło jak wyszło.
Pewnie nawet nie zauważyli tego i nigdy tego nie naprawią, ale cóż :/
Kosztują 72 złote, a nie 36, bo przeliczali z dolarów a nie euro. W dolarach kosztują w USA 20$, w euro kosztowały 10. A że przeliczali z dolarów no to wyszło jak wyszło.
Pewnie nawet nie zauważyli tego i nigdy tego nie naprawią, ale cóż :/
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
czegoś tu nie rozumiem w tych ofertach kupna ikon i backgroundów
Pojawiło się dużo opcji kupna po 0,04 PLN (za 10gemowe tła i ikony).
Worek gemów kosztuje obecnie ok 3zł
Zatem kupno syfiastych itemków w celu przegemowania jest nieopłacalne 100* 0.4 > obecna cena worka gemów (3,01 PLN)
Sprzedaż za 0,04 PLN daje raptem 0,02 PLN, więc lepiej rozwalić to w gemy i sprzedać worek gemów.
Skąd w takim razie te oferty kupna ?!?
Pojawiło się dużo opcji kupna po 0,04 PLN (za 10gemowe tła i ikony).
Worek gemów kosztuje obecnie ok 3zł
Zatem kupno syfiastych itemków w celu przegemowania jest nieopłacalne 100* 0.4 > obecna cena worka gemów (3,01 PLN)
Sprzedaż za 0,04 PLN daje raptem 0,02 PLN, więc lepiej rozwalić to w gemy i sprzedać worek gemów.
Skąd w takim razie te oferty kupna ?!?
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
w końcu, portfel 1:4.20 (trzy cyfry na liczniku ... niby tyle samo, a widok cieszy
)
co do EA (gdzie w większości czekam na ceny) to może polskie EA zareaguje, bo jak nie, to gifty z europy trzeba kupować (o ile ktoś kupuje na stimie coś
)
@up
to przynajmniej Simsy potaniały 1:3.6
choć to nie dla mnie
czas spać, nic godnego uwagi ... trzeba czekać na autumn
jeszcze jedno
pewnie mało kto zwrócił uwagę, doładowania od 20,- PLN

co do EA (gdzie w większości czekam na ceny) to może polskie EA zareaguje, bo jak nie, to gifty z europy trzeba kupować (o ile ktoś kupuje na stimie coś

@up
to przynajmniej Simsy potaniały 1:3.6

czas spać, nic godnego uwagi ... trzeba czekać na autumn
jeszcze jedno
pewnie mało kto zwrócił uwagę, doładowania od 20,- PLN