Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Wciąż za drogo jak na taką grę xD
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

sitek4h pisze: Deadpool znowu wylatuje ze steama 16.11 http://store.steampowered.com/news/34483/ stąd ta promka -70%
I przywrócą przy okazji premiery Deadpoola 2(film)? Są jakieś konkretne powody swoją drogą?

Hardkor pisze: Wciąż za drogo jak na taką grę xD
Zgodzę się, mocno średnia gameplayowo gra na 6h za tyle to serio za dużo. Ja kupowałem za 6 euro na Gaming Dragons i żałuję.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Revan pisze:
sitek4h pisze: Deadpool znowu wylatuje ze steama 16.11 http://store.steampowered.com/news/34483/ stąd ta promka -70%
I przywrócą przy okazji premiery Deadpoola 2(film)? Są jakieś konkretne powody swoją drogą?
Raczej Activision nie chce przedłużyć licencji u Marvela na sprzedaż gry. Albo spowodowane jest to planami Marvela co do wydawania i produkcji gier na bazie swoich komiksów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Hemiq pisze:
Revan pisze:
Raczej Activision nie chce przedłużyć licencji u Marvela na sprzedaż gry. Albo spowodowane jest to planami Marvela co do wydawania i produkcji gier na bazie swoich komiksów.
To jest nieco bardziej skomplikowane w sumie, bo do Deadpoola prawa ma też FOX :trollface: :tak: Tak jak do x-menów i fantastycznej czwórki, dlatego Disney/Marvel w filmach omija ich raczej szerokim łukiem (FF w ogóle z marvela wywalili).
Dlatego też ilość postaci w Marvel vs Capcom nowym jest tak słaba.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Pograłem z CDA i parę godzin i miałem dość. Humor fajny, ale bardzo słaby gameplay
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Mam dokładnie takie same odczucia z tym, że ja grę ukończyłem mimo nudy w gameplayu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

WileTheBest pisze: Z czego ty masz neta, że ci tak szybko pobiera? :O
Internetia. Kiedys mialem symetryczne 8mbps/8mbps, za kazdym razem jak dzwonili zeby przedluzyc umowe/zmienic warunki to odmawialem i jakos kilka miesiecy temu dostalem smsa, ze "za staz" zwiekszyli do 100/100
PanHagrid pisze:
WileTheBest pisze: Z czego ty masz neta, że ci tak szybko pobiera? :O
Nie żeby coś, ale download 12MB/s to nie jest dużo :(
Ja wiem, ze sa lepsze lacza, ale nigdy nie myslalem, ze dozyje 10 megabajtow (nie megabitow) na sekunde w domu w obie strony za ok 70zl. Co prawda teraz juz ani nie korzystam z vnc, ani p2p i tak naprawde kurzy sie ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

Revan pisze:

Z tego co czytałem to Marvel miał opuścić Netflixa dla Disney'a? Licencje licencjami licencjują i się rykoszetem obrywa przy okazji.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

EdmundBA pisze:
Revan pisze:
Wygasająca licencja, której Activision nie przedłużyło.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

W bibliotece pojawiła mi się gra "Wild Buster", dostał ktoś ją ? wie ktoś za co ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

DiscussedAxe3 pisze: W bibliotece pojawiła mi się gra "Wild Buster", dostał ktoś ją ? wie ktoś za co ?
Jest masowo rozdawane, więc pewnie aktywowałeś i nie pamiętasz :lol:
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Sphinx and the Cursed Mummy zawędrował na steama, ciekawa sprawa, bo to port z Gamecube'a/PS2 i premiera na PC:
http://store.steampowered.com/app/60671 ... sed_Mummy/
To właśnie lubię, że steam osiągnął na tyle dużą popularność, że opłaca się robić porty nawet tych zapomnianych gierek.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Nie ma polskiego, nie chcę, od jutra tylko polskojęzyczne tytuły. Są PLNy, ma być polski na liście :D

całkiem ciekawie wygląda ten sfinks
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 106 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Revan pisze: Sphinx and the Cursed Mummy zawędrował na steama, ciekawa sprawa, bo to port z Gamecube'a/PS2 i premiera na PC:
http://store.steampowered.com/app/60671 ... sed_Mummy/
To właśnie lubię, że steam osiągnął na tyle dużą popularność, że opłaca się robić porty nawet tych zapomnianych gierek.
Na GoGu jest już od dwóch dni (taniej niż na steamie). Gra wygląda ciekawie i kiedyś na pewno sobie kupię.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

No to teraz o której wejdzie złotówka :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Pewnie o 19, aby mogły się skończyć stare promocje i pojawić się nowe z cebulionowymi cenami.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

zapewne - Steam funkcjonuje wg innego zegara niż my, więc to raczej oczywiste, że nie ma co czekać do północy na złocisze :D

btw. właśnie "wydrukowałem" sobie całą łiszlistę z cenami
ciekaw jestem jak jutro te ceny się zmienią
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Nosterex pisze: Na GoGu jest już od dwóch dni (taniej niż na steamie). Gra wygląda ciekawie i kiedyś na pewno sobie kupię.
No gog dał cenę bazową 50 zł a sztim 15€, to tak jakby € było po 3,33 na gog-u :) W połączeniu z 34% obniżką daje naprawdę fajną cenę. Ciekawe jak cena się zmieni na sztimie po wprowadzeni zł. Osobiście poczekam na jakiegoś patcha na czcionki/interfejs i może pierwsze 50% off.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Soul Reaver pisze: zapewne - Steam funkcjonuje wg innego zegara niż my, więc to raczej oczywiste, że nie ma co czekać do północy na złocisze :D

btw. właśnie "wydrukowałem" sobie całą łiszlistę z cenami
ciekaw jestem jak jutro te ceny się zmienią

Ja musiałem exportowac do pdf'a bo wszystko inne sie wykrzacza przy probie kopiowania prawie 1250 pozycji z obrazkami itd xD
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

To było do przewidzenia że o północy nie wejdzie, mieli przeliczać po kursie z 13 a kurs będzie ustalony po zamknięciu giełd
ODPOWIEDZ