Bugi i rzeczy do poprawy
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Byłoby naprawdę prościej gdybyście przy okazji takich zgłoszeń podawali jakieś konkrety. Bo "wygląda dziwnie", albo "się rozsypał" kompletnie nic nie mówi, a u mnie feedy wyglądają OK.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem, ale używam przeglądarki Edge i podstrony na których podajecie więcej linków, jak na przykład przy promocjach steam lub obecnie muve nie chcą się otwierać. Zapewne chodzi o ten skrypt czy też widget co się na nich pojawia. Nie wiem jak to się nazywa.
To samo , dotyczy to newsów z zajefajną tabelką z promocjami. Edge jej nie lubi , albo ona Edzia.gamingman pisze: Nie wiem czy tylko ja mam taki problem, ale używam przeglądarki Edge i podstrony na których podajecie więcej linków, jak na przykład przy promocjach steam lub obecnie muve nie chcą się otwierać. Zapewne chodzi o ten skrypt czy też widget co się na nich pojawia. Nie wiem jak to się nazywa.
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
To znaczy, że jeden post został dla ciebie ukryty, on istnieje, ale jako dowód na bana, ostrzeżenie albo coś innego. I tak jest na całym forum, chociażby temat Gry darmowe/gry freeware - komentarze, gdzie w dziale PC Digital jest teoretycznie 247 stron, a jak wejdziesz do tematu to masz 223. Posty zostały ukryte.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
To by wszystko wyjaśniało, ale to oznacza, że mechanizm ukrywania nie jest dopracowany, gdyż nie ukrył w pełni śladów istnienia dodatkowych postów. Ale to pewnie już błąd frameworka BB.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Już kiedyś o tym wspominałem, ale nic się nie zmieniło więc ponowię. Otóż korzystam z przeglądarki Microsoft Egde i gdy próbuję otwierać podstrony na których znajduje się pełna lista promocji a nie tylko kilka linków to pojawia się błąd "Wystąpiły problemy podczas ładowania tej strony." Nie wiem czy tylko u mnie tak jest czy u innych też. Na innych przeglądarkach jest ok.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Ja mam jedno pytanie. Czy to jakiś błąd, bo sam już nie wiem o co chodzi. Raz pokazuje że skrzynka odbiorcza ma miejsce na 500 wiadomości, raz że na 50. Jak się sprawa ma z pojemnością skrzynki?
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Raczej mała pierdółka ale przy obecnej reklamie mało czytelna jest część strony śledź okazje
http://prnt.sc/errjo8
http://prnt.sc/errjo8
Spoiler:pokaż
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Powinieneś wklejać bezpośredni odnośnik do obrazka, czyli https://i.imgur.com/e3fOYs9.png

Wtedy wszystko śmiga

Ze strony głównej forum widzę coś takiego:
"Re: Promocje cyfrowe na PC
przez bolesna prawda Zobacz najnowszy post
dzisiaj, o 10:57"
Z podstrony "Promocje cyfrowe" widac tylko:
"przez Monek22 Zobacz najnowszy post
wczoraj, o 18:39" - i do tego postu prowadzi cytowany wyżej link ze strony głównej forum.
Gdzie znikła bolesna?
"Re: Promocje cyfrowe na PC
przez bolesna prawda Zobacz najnowszy post
dzisiaj, o 10:57"
Z podstrony "Promocje cyfrowe" widac tylko:
"przez Monek22 Zobacz najnowszy post
wczoraj, o 18:39" - i do tego postu prowadzi cytowany wyżej link ze strony głównej forum.
Gdzie znikła bolesna?