z tego co czytałem na różnych stronach to do końca jesieni.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
No to zobaczymy, ja liczę na price bugi, bo póki co ostatnio Valve słabe robi te wyprzedaże. Jak 2/3 lata temu na każdej wyprzedaży wydawałem po 20 euro minimum tak teraz jak kupie 1 rzecz na tych nowy to już coś.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Steam Halloween Sale: 26 October - 1 November
Steam Autumn Sale: 22 November - 28 November
Steam Winter Sale: 21 December - 4 January
Tak jak by ktoś się pytał. Niecały miesiąc i będą złotówki.
Steam Autumn Sale: 22 November - 28 November
Steam Winter Sale: 21 December - 4 January
Tak jak by ktoś się pytał. Niecały miesiąc i będą złotówki.
- Podziękował: 498 razy
- Podziękowania: 72 razy
No brawo Valve! Widać, że w zarządzie siedzą tęgie głowy

- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Jeśli chodzi Ci o czyszczenie sejvów, to często wystarczy je usunąć z dysku (w sytuacji kiedy są w formie plików). Oczywiście po uruchomieniu gry 
Jeśli chodzi o samo czyszczenie chmury, to nawet nie wiem za bardzo jak to zrobić, ale gier typowo serwerowych (mam na myśli te darmowe karcianki/clickery/idlery) pewnie są nie do wyczyszczenia.

Jeśli chodzi o samo czyszczenie chmury, to nawet nie wiem za bardzo jak to zrobić, ale gier typowo serwerowych (mam na myśli te darmowe karcianki/clickery/idlery) pewnie są nie do wyczyszczenia.
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Też czytalem tę rozpiskę, tyle że nie za bardzo mi się zgadza z aktualnie trwającymi promocjami do końca których zostało jeszcze ponad 42h. AFAIR promo kilkudniowe nie zachodziły na duże wyprzedaże. Zobaczymy jutro.
A ze steam linkiem nadal mam "Status przesyłki: Wysyłka wkrótce" czyt. do 3 tygodni. Może dlatego że to druga sztuka.
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
"Digital Gift Cards
Now you can directly contribute to a friend or family member's Steam wallet online.
Simply log into Steam, select a Steam Friend and a gift amount, and we'll do all the rest."
Nie testowałem czy można przesyłać w ten sposób kasę z portfela.
Now you can directly contribute to a friend or family member's Steam wallet online.
Simply log into Steam, select a Steam Friend and a gift amount, and we'll do all the rest."
Nie testowałem czy można przesyłać w ten sposób kasę z portfela.