Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

http://newworldinteractive.com/free-wee ... -released/
Jutro rusza darmowy weekend z Day of Infamy.
Więcej XPków, nowa zawartość (mapy!), polecam bo gra świetna.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Która wersja SIH jest jeszcze bezpieczna do użytku? W sensie w jakim numerze wprowadzili to szpiegowanie.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Co za problem uzywac chroma z sih tylko do sih. Do reszty inna przeglodarka, lub drugi chrome bez sih.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Kontakt:

Wie ktoś może czy gierki które steam zbananował i wyciął karty z marketu (tak jak ostatnio Zonitrony) wciąż dają dropy boosterów po zrobieniu badga czy już nie?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Parę boosterów z paździerzy od Digital Homicade mi wpadło po banie, więc najwyraźniej dają.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Bleh, a już chciałem z czystym sumieniem te jakże wspaniałe gry wyciąć z biblioteki. A tak będą gniły w hiddenie razem z moimi złudzeniami że kiedyś i mi coś na nie skapnie...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Ale, ale - hej: właśnie sprawdziłem pod booster pack eligibilty - i zgaduj zgadula, nie ma tam tych gierek! Więc jak to jest? Angrenbor, jak ci spadły te boostery to miałeś je oficjalnie na liście zakwalifikowanych do boostera gierek czy nie?
btw można natomiast samemu trzaskać boostera z gemów jakby ktoś był bardzo zdesperowany - co dość jednoznacznie rozwiązuje pytanie pt. czy karty z tych gierek kiedyś będą mogły osiągnąć status białych kruków :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

By nie być gołosłownym - na alta dostałem booster z The Safeguard Garrison. I tak, wydropiłem już wcześniej wszystkie możliwe karty, inaczej nie mógłbym dostać boostera w ogóle.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Mam w ostatnich dniach straszne problemy z potwierdzaniem na aplikacji mobilnej -> prawie zawsze mam komunikat:
"Niestety ! Wystąpił błąd przetwarzania żądania użytkownika: Dokonano zbyt wielu żądań. Proszę poczekać i spróbować później".
W sensie wszystko spoko, ale taki komunikat mi się pojawia za każdym razem, nawet jeśli to jest pierwsze wejście na mobilnego steama danego dnia.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Angrenbor pisze: By nie być gołosłownym - na alta dostałem booster z The Safeguard Garrison. I tak, wydropiłem już wcześniej wszystkie możliwe karty, inaczej nie mógłbym dostać boostera w ogóle.
Jasna sprawa ale nie w tym rzecz. Mógłbyś sprawdzić czy masz tam (na tym alcie) The Safeguard Garrison w spisie gierek oficjalnie na liście "booster pack elgibility" (nie wiem jak tam po naszemu to jest, w każdym razie submenu badges potem przycisk obok booster pack creator).
Bo u mnie te wycięte Zonitrony zniknęły z tej listy, co jednoznacznie sugeruje że nigdy już darmowych boosterów z nich nie będzie. Ale teraz pytanie czy to jest tak na serio, czy to tylko jakiś bug - gierki z listy zniknęły, a mimo to nadal boostery dropią.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Revan pisze: Mam w ostatnich dniach straszne problemy z potwierdzaniem na aplikacji mobilnej -> prawie zawsze mam komunikat:
"Niestety ! Wystąpił błąd przetwarzania żądania użytkownika: Dokonano zbyt wielu żądań. Proszę poczekać i spróbować później".
W sensie wszystko spoko, ale taki komunikat mi się pojawia za każdym razem, nawet jeśli to jest pierwsze wejście na mobilnego steama danego dnia.

Via SDA jest tak non stop, albo trzeba poczekać i dokona się po chwili autoakceptacja, albo trzeba odświeżać sesję i po którymś tam razie zaskoczy :)
W przypadku fona trzeba zapewne ponawiać próby, rozwiązaniem jest jeszcze instalacja WinAuth na kompie, w tym przypadku potwierdzenie wchodzi zawsze za pierwszym razem.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 123 razy
Podziękowania: 478 razy
Kontakt:

http://store.steampowered.com/app/304530
już za 20 ełro, 66% taniej - ostro poszli z obniżką
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

http://store.steampowered.com/sale/deepsilver/

Deep Silver publisher weekend.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

czyżby kolejny bandel od deep silver w niedalekiej przyszłości
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

TomHa pisze:
Revan pisze: Mam w ostatnich dniach straszne problemy z potwierdzaniem na aplikacji mobilnej -> prawie zawsze mam komunikat:

Via SDA jest tak non stop, albo trzeba poczekać i dokona się po chwili autoakceptacja, albo trzeba odświeżać sesję i po którymś tam razie zaskoczy :)
W przypadku fona trzeba zapewne ponawiać próby, rozwiązaniem jest jeszcze instalacja WinAuth na kompie, w tym przypadku potwierdzenie wchodzi zawsze za pierwszym razem.
SDA nie używałem, ale co do reszty mam inne doświadczenia:
z telefonu - nigdy nie miałem problemów, kod akceptowało nawet po jego zmianie (i.e. nie zdążyłem przepisać przed odświeżeniem kodu)
z WinAuth - rzadko, ale zdarza się, że kod nie zostaje zaakceptowany i muszę pobierać kod ponownie.
Armin pisze: czyżby kolejny bandel od deep silver w niedalekiej przyszłości
chyba trochę zbyt szybko na HB, ale IG - kto wie :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

SK4ND4L pisze: http://store.steampowered.com/app/304530
już za 20 ełro, 66% taniej - ostro poszli z obniżką
Nie zdziwię się wcale, jak następny przystanek to będzie główny monthly albo najwyższy próg HB.
Ogólnie z gry wyszła klapa, wiec zaskoczenia nie ma, że próbują się ratować, jak mogą finansowo.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 123 razy
Podziękowania: 478 razy
Kontakt:

bolesna prawda pisze: Nie zdziwię się wcale, jak następny przystanek to będzie główny monthly albo najwyższy próg HB.
Ogólnie z gry wyszła klapa, wiec zaskoczenia nie ma, że próbują się ratować, jak mogą finansowo.
Właśnie miałem pisać to samo, że aby patrzeć jak wyląduje w HB.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Homefront Collection
Cena bazowa : 97,88€
Po przeczenie : 18,45€

Dead Island Definitive Collection
Cena bazowa : 44,97€
Po przeczenie : 11,99€
Kocham te pozawyżane ceny bazowe <3
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Warto brać Metro Redux Bundle za 7,48€ czy bywało taniej?

@down
Dzięki, właśnie coś mi tak świtało, że było taniej ;)
Ostatnio zmieniony 12 paź 2017, o 21:03 przez kmpt, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ