W podobnej cenie jest Note 4. Dzieki za info.matt444m pisze: Redmi Note 3 Pro - posiadam od blisko roku, jestem zadowolony, co do Twoich wymagań:
- Aparat jest bardzo średni, o ile przy dziennym świetle OK, to przy słabszym oświetleniu robi się słabo.
- Głośnik z tyłu obudowy, kładąc telefon na np. poduszce, praktycznie go wyciszysz
Ale ogólnie z jakości, wydajności etc. jestem zadowolony.
E: Tylko radzę brać wersję 32GB, 16GB to jedyne czego żałuję pod względem tego wyboru
Mowiac szczerze nie wiem jaka jest roznica pomiedzy redmi Note 4 (global ze snapem), a redmi Note 4x.Rosh00 pisze: Ja za to mogę polecić Redmi Note 4/4X w wersji ze Snapdragonem. MediaTek'i niestety mimo, że mocniejsze na papierze często w aplikacjach wypadają słabiej od Snapa. Myślę, że spokojnie spełnia wszystkie Twoje wymagania, a wersję 3GB/32GB można spokojnie dostać poniżej 700zł np TUTAJ z europejską, 2 letnią gwarancją. Zamawiałem już 2 sztuki, oba telefony dotarły w około 9 dni. Mimo tego co podaje sklep jest to wersja 4X
Poki co wyczytalem tylko, ze Note 4 Global (625 z LTE B20) jest ponad milimetr dluzszy i nie pasuja etui ze standardowego Note 4.
Zamiast bawic sie w zagramaniczne sklepy, moge kupic u lokalnego dystrybutora, np.: tu