Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Klucze zostały skradzione przez jakiegoś użytkownika z forum ASF i najpierw się na nie rzucili farmerzy, którzy mają po kilka(dziesiąt?) kont. Dlatego jak pula kluczy wyszła już w świat, to większość była duplikatami.
A co do giftów, to o ile trader kupił gift przed zmianami będzie ok. Stare gifty nadal można trzymać w ekwipunku i normalnie wysyłać.
A co do giftów, to o ile trader kupił gift przed zmianami będzie ok. Stare gifty nadal można trzymać w ekwipunku i normalnie wysyłać.
Okej.MSKOTOR pisze: Klucze zostały skradzione przez jakiegoś użytkownika z forum ASF i najpierw się na nie rzucili farmerzy, którzy mają po kilka(dziesiąt?) kont. Dlatego jak pula kluczy wyszła już w świat, to większość była duplikatami.
Czyli to co kupili przed zmianami jest okej, ale po zmianach już nic nie kupią, by sprzedać?

Wątpię, gry normalnie są poprzeceniane tylko nie ma baneru z listą promocji na głównej stronie sklepu.
A promocje widać:
https://lowcygier.pl/sledzokazje/
Z tych ciekawszych BLACKHOLE za 2,24 gabena:
http://store.steampowered.com/app/322680/BLACKHOLE/
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Tak.rasista08 pisze:Okej.MSKOTOR pisze: Klucze zostały skradzione przez jakiegoś użytkownika z forum ASF i najpierw się na nie rzucili farmerzy, którzy mają po kilka(dziesiąt?) kont. Dlatego jak pula kluczy wyszła już w świat, to większość była duplikatami.
Czyli to co kupili przed zmianami jest okej, ale po zmianach już nic nie kupią, by sprzedać?
Teoretycznie mogą sprzedawać nowe gifty w trakcie trwania promocji, ale tylko wtedy. Ale to by wymagało każdorazowego dodawania kupujących do znajomych. Więc pewnie ludzie tak nie robią.
Demo Blitzkrieg 3 zawiera 1/3 całej kampanii single player, do tego część trybu multi.
Jak na demo to mocno rozbudowane.
http://steamcommunity.com/games/235380/ ... 5403374565
Jak na demo to mocno rozbudowane.
http://steamcommunity.com/games/235380/ ... 5403374565
Było na głównej nawet. Pytanie czy nabywcy wersji przed F2P otrzymują jakieś bonusy?
No to jest już słaba zagrywka, ja wiem, że gierka w Polsce była często za dyszkę czy miejscami nawet za piątaka, ale nawet za ten hajs powinni dawać cokolwiek

Nabywcy Beholdera dostali na steamie zniżkę 25% na Distrust, zniżka to się łączy z obecnie trwającą obniżką 20% na steamie a tym samym grę możemy dostać już 7,19 eurogabena, z 45% obniżką względem ceny detalicznej. Wiem, że to nie to samo co dzisiejsze promo yuplay.ru, ale obniżki już nie ma a to zawsze hajs z kart a nie gotówka, więc wydaje mi się, że to wciąż niezła oferta.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
na gamazvar jest dalej za jakies 17 zł czyli prawie 2x taniej dalej niz na steamie z obnizka 50Revan pisze: Nabywcy Beholdera dostali na steamie zniżkę 25% na Distrust, zniżka to się łączy z obecnie trwającą obniżką 20% na steamie a tym samym grę możemy dostać już 7,19 eurogabena, z 45% obniżką względem ceny detalicznej. Wiem, że to nie to samo co dzisiejsze promo yuplay.ru, ale obniżki już nie ma a to zawsze hajs z kart a nie gotówka, więc wydaje mi się, że to wciąż niezła oferta.
%
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Pamietacie podwyzke cen Paradoxu i ich akcje rekompensaty?
Dobre wiesci - wlasnie rozsylaja mejle z gierkami do odbioru, dlatego pilnujcie skrzynek.
Daja tam link z odsylaczem na stronke, gdzie odbierasz te gry.
Chwilowo nie mam jak sprawdzic, jak to wyglada i nie wiedzialem w sumie, gdzie o tym wspomniec, ale chyba tutaj jest spox.
Dobre wiesci - wlasnie rozsylaja mejle z gierkami do odbioru, dlatego pilnujcie skrzynek.
Chwilowo nie mam jak sprawdzic, jak to wyglada i nie wiedzialem w sumie, gdzie o tym wspomniec, ale chyba tutaj jest spox.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
czołem - wydaje mi się, że ktoś pisał jak to zrobić przy jesiennej wyprzedaży - mam grę, chcę kupić jej wersję complete z ilomaśtam dlc, czy da się tą wersję complete rozbić na poszczególne klucze czy zawsze będzie jednym?
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Klikasz w link, przenosi Cię na ich stronkę i musisz zalogować się do steam, później przenosi na tą stronkę gdzie wybierasz grę >>bolesna prawda pisze: Pamietacie podwyzke cen Paradoxu i ich akcje rekompensaty?

Co dziwne ja wybrałem w mejlu Magicka 2 ale chyba można wybrać co się chce.
Edit. Po kliknięciu Submit gra automatycznie dodaje się do konta steam.
Kupujoc gre na steamie, nie ma kluczy, tylko sie gra automatycznie dopisuje do konta.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
No trochę zmienili "politykę" od czasu ogłoszenia.
Miało być tak, że się wybiera, co chce, a jak dubel będzie, to dają klucz, który możesz dać koledze.
Pewnie zwęszyli dużą ilość januszy, którzy by na g2a duble w pełnej cenie walili.
Rozumiem taką decyzję z grami, ale z DLC? Tiers do Tyranny chodzi po 2-3 dychy przecież, akurat to chciałem, aby kogoś uradować, a tu kupa, albo dodatek do UE4 muszę se przypisać, którego nie chcę (bo gra mi wisi) albo Crusader Kings 2, do którego dodatki już od lat są ENG.
Przeczuwam hejty na ich forach.
Miało być tak, że się wybiera, co chce, a jak dubel będzie, to dają klucz, który możesz dać koledze.
Pewnie zwęszyli dużą ilość januszy, którzy by na g2a duble w pełnej cenie walili.
Rozumiem taką decyzję z grami, ale z DLC? Tiers do Tyranny chodzi po 2-3 dychy przecież, akurat to chciałem, aby kogoś uradować, a tu kupa, albo dodatek do UE4 muszę se przypisać, którego nie chcę (bo gra mi wisi) albo Crusader Kings 2, do którego dodatki już od lat są ENG.
Przeczuwam hejty na ich forach.