Ile dałeś $?
Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
"
Jakbym wiedział że są klienci za tyle to sam bym sprzedał. Ja kupiłem swoją za 19 albo 29zł"
Jak masz premierówkę to sądzę, że spokojnie za tyle sprzedasz (a może nawet drożej) jesli masz jakies biedrona edyszon to zapomnij o takiej cenie.
Jakbym wiedział że są klienci za tyle to sam bym sprzedał. Ja kupiłem swoją za 19 albo 29zł"
Jak masz premierówkę to sądzę, że spokojnie za tyle sprzedasz (a może nawet drożej) jesli masz jakies biedrona edyszon to zapomnij o takiej cenie.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ile MHs wyciągasz ?kubekherbaty pisze:daily: 0.02888ETH - $6.54
monthly: 0.86647ETH - $196.06
Kopie od niecałych 2 tyg - więc za prąd nie wiem ile będzie (zasilacz 850W) jeszcze. Aktualnie nie opłaca się moim zdaniem sprzedawać na bieżąco wykopanego ETH - cały urobek mam zamiar chować w portfelu aż jego wartość wzrośnie.
Sam nie rozumiem skąd takie kosmiczne ceny gotowych zestawów ( chciwość? ).
PS: Jakby ktoś miał jakieś pytania to juz zapraszam na Priv zeby tutaj Spamu nie robić
U mnie 180, ale na 6x rx 580. Polecam sobie wykopać też trochę ETC. Dużo mniejsza złożoność, a kurs tak samo może poszybować w górę. Co do obudowy to uważaj, żeby się plastik nie stopił

Mój ostatni (bardzo udany zakup):
Sony 65 XE8505
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Heh, ja już się oduczyłem, bo te używki na konsole droższe nie będą i mogę kupić później jak bd chciał już zagrać, no chyba że jakiś biały kruk lub kolekcjonerka. No ale jak promo za dyszkę czy coś, to grzech nie brać 

Jakie ceny z ciekawości?