Widze że wjechała potężna artyleria na stepy. Ile dałeś za GPU?
Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 53 razy
- Kontakt:
Insurgency:

Steelseries QCK mini:

Spodziewałem się że będzie ciut większa, ale jak na razie nie brakuje mi na niej miejsca.
Niestety nie mam pudełka, było poniszczone to wyrzuciłem :/

Steelseries QCK mini:

Spodziewałem się że będzie ciut większa, ale jak na razie nie brakuje mi na niej miejsca.
Niestety nie mam pudełka, było poniszczone to wyrzuciłem :/
Ile dziennie/miesięcznie wyciągasz i przy jakich kosztach poboru prądu? Nigdy mnie temat nie interesował, ale dosyć tanio sobie tą koparkę złożyłeś przy obecnych horrendalnych cenach kart i gotowymi koparkami na allegro po 22-23 k zł.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
daily: 0.02888ETH - $6.54
monthly: 0.86647ETH - $196.06
Kopie od niecałych 2 tyg - więc za prąd nie wiem ile będzie (zasilacz 850W) jeszcze. Aktualnie nie opłaca się moim zdaniem sprzedawać na bieżąco wykopanego ETH - cały urobek mam zamiar chować w portfelu aż jego wartość wzrośnie.
Sam nie rozumiem skąd takie kosmiczne ceny gotowych zestawów ( chciwość? ).
PS: Jakby ktoś miał jakieś pytania to juz zapraszam na Priv zeby tutaj Spamu nie robić
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Kilowat kosztuje w Polsce trochę ponad 50 groszy. Zatem 0,85 * 0,50 * 24 = 10,20. Tyle kosztuje Cię dziennie prądu ten zestaw. Zakładając, że zasilacz pracuje na 100% mocy, więc w praktyce mniej.
Czyli dziennie 14 zeta wyciągniesz. Czyli przez 607 dni będziesz zarabiał na zakupiony zestaw. O ile nie zmienią się ceny prądu i ETH
Czyli dziennie 14 zeta wyciągniesz. Czyli przez 607 dni będziesz zarabiał na zakupiony zestaw. O ile nie zmienią się ceny prądu i ETH