tego nikt nie wie, sam mam jeszcze sporo kart, bo nie chciałem ich sprzedawać po 0,06-0,07. Do połowy lipca będzie jeszcze dopływ kart zablokowanych przez trade cooldown i przez ludzi którzy mają 15 dniową blokadę na trade, bo nie używają SG, później cena powinna iść w górę, chyba że dużo osób trzyma karty w ekwipunku na ostatni moment, licząc na przebitkę. dużo zależy od liczby chętnych na zakup, jak patrzyłem dziś to paru tuzów rynku jak StrikeR, wciąż kupuje
Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
W tym roku już nie będzie takiej walki o fotel lidera, jak rok temu, czy nawet pół roku temu - lidera raczej nikt nie dogoni, 2K pękło i sądzę, że nie będzie takiego ciśnienia, a co za tym idzie i popytu na karty, jak to miało miejsce w poprzednich sejlach
To oczywiście gdybanie, ale myślę, że cena raczej spadnie i sporo osób zostanie z niczym po 5 sierpnia, o ile będą cebulić do końca
Sam liczę, że spadnie, bo jeszcze kilka setów bym przytulił, więc z zainteresowaniem będę obserwował, jak się będzie sytuacja z eventówkami rozwijać

To oczywiście gdybanie, ale myślę, że cena raczej spadnie i sporo osób zostanie z niczym po 5 sierpnia, o ile będą cebulić do końca

Sam liczę, że spadnie, bo jeszcze kilka setów bym przytulił, więc z zainteresowaniem będę obserwował, jak się będzie sytuacja z eventówkami rozwijać

- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
ja pamiętam, jak zimą 2016 niektóre karty skoczyły do 0,14 ... obstawiam, że teraz (pierwsza połowa lipca) karty powoli zjadą do 0,6-0,7, ale pod koniec lipca jeszcze skocząTomHa pisze: W tym roku już nie będzie takiej walki o fotel lidera, jak rok temu, czy nawet pół roku temu - lidera raczej nikt nie dogoni, 2K pękło i sądzę, że nie będzie takiego ciśnienia, a co za tym idzie i popytu na karty, jak to miało miejsce w poprzednich sejlach![]()
To oczywiście gdybanie, ale myślę, że cena raczej spadnie i sporo osób zostanie z niczym po 5 sierpnia, o ile będą cebulić do końca![]()
muszę mieć taką nadzieję, bo mam jeszcze ok. 40 wystawione na rynku

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
A odznaka ,Ambasador społeczności' nadal niedokończonaTomHa pisze: No i padł leveł 2000![]()
Niemała fortunka poszła na jego wyrobienie, ale kolo ma w domu papugę i małpiszona, to pewnie i kapusty mu nie brakuje![]()
http://steamcommunity.com/id/St4ck

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Ale ja chce zawezic wyniki wyswietlana do konkretnej daty/zakresu dat. Wiem ze istnieje historia transakcji, tylko jak ja filtrowac.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Opcji filtrowania raczej nie znajdziesz, bo tak naprawdę komu to jest potrzebne. W history masz wszystkie tranzakcie posegregowane datami. Co chcieć więce?Dejw pisze:Ale ja chce zawezic wyniki wyswietlana do konkretnej daty/zakresu dat. Wiem ze istnieje historia transakcji, tylko jak ja filtrowac.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
No na przyklad, caly miesiac od 1 do 31, wyszczegolniony i z podpisem na dole o zarobku nettogringos2010 pisze:Opcji filtrowania raczej nie znajdziesz, bo tak naprawdę komu to jest potrzebne. W history masz wszystkie tranzakcie posegregowane datami. Co chcieć więce?

Ewentualnie mozliwosc exportu XML, to sobie sam zrobie filterek

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Nie ma. Trzeba to robić ręcznie, ale można sobie taki skrypt zainstalować. Przynajmniej pokoloruje transakcje.
Steam ma limit zapytań, które można do niego wysłać w krótkim czasie (np prośbę o podanie cen z marketu można wysłać 10 razy pod rząd. Później będzie zwracać pustą stronę i trzeba czekać). Więc o automatyce, która przeszuka kilka tysięcy transakcji i wypluje nam wynik nie ma mowy. Chyba, że ktoś sobie stworzy na potrzeby własne specjalnego bota, który to będzie robić. Ale ludzie nie dzielą się takimi rzeczami publicznie.
Steam ma limit zapytań, które można do niego wysłać w krótkim czasie (np prośbę o podanie cen z marketu można wysłać 10 razy pod rząd. Później będzie zwracać pustą stronę i trzeba czekać). Więc o automatyce, która przeszuka kilka tysięcy transakcji i wypluje nam wynik nie ma mowy. Chyba, że ktoś sobie stworzy na potrzeby własne specjalnego bota, który to będzie robić. Ale ludzie nie dzielą się takimi rzeczami publicznie.
- Podziękował: 1293 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Boostera z Krog Wars dostałem - nie chce się ktoś wymienić, np. za kryształy, albo nie wie, co można z nim zrobić? Dodam, że produkt jest niezbywalny na rynku, bo Sztim tak powiedział i basta!
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Gra została wywalona ze Sklepu Sztim, to i szrot z niej niezbywalnym jest

Przy okazji, jak będziesz u mnie bandle zamawiał, to wezmę ten pakiet w rozliczeniu, przyda się do wyrobienia odznaki

Pozdrawiam!
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Czy karty, których nie można sprzedać na steamie np. Wyatt Derp czy Pressure mają jakąś ukrytą wartość? Często otrzymuję propozycję wymiany właśnie takich kart 1:3, a nawet 1:4. Trochę mnie to dziwi, tym bardziej, że niekiedy taka osoba ma już koło 10 takich niesprzedawalnych kart, a chce kolejną.
Wybaczcie jeśli pytanie jest głupie.
Wybaczcie jeśli pytanie jest głupie.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
"Kto nie ryzykuje, ten nie zyskuje."
Widać ktoś liczy, że "wykupi" i jakimś cudem polityka Valve się zmieni... i zarobi krocie.
A bym zapomniał... mam na zbyciu 5 kart za free z Sale co mi się ostały...
3. City Park(ing lot) x1
4. Minigolf x1
5. Beachx3 x2
W pierwszej kolejności dla tych co nie mają odznaki, a brakuje max 2. kart... Nie pogardzę wymianą na jakąś folie, gemy, pakiet itp.
Tradelink

A bym zapomniał... mam na zbyciu 5 kart za free z Sale co mi się ostały...
3. City Park(ing lot) x1
4. Minigolf x1
5. Beach
W pierwszej kolejności dla tych co nie mają odznaki, a brakuje max 2. kart... Nie pogardzę wymianą na jakąś folie, gemy, pakiet itp.

Tradelink
Ostatnio zmieniony 18 lip 2017, o 13:22 przez JACKo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Dalej można wytwarzać z nich odznaki. Na krociowe zyski ze sprzedaży kart z "odbanowanych" gier bym nie liczył. Ale odznaka to zawsze eksp, dodatkowa karta w czasie wyprzedaży i do tego prestiż z posiadania takiego "białego kruka" na profilu ;]