Rozmowy o steamgifts
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Sry nie o to pytam. Nie wiem jak to wytłumaczyć hipotetycznie dodałem np. 1000 gier każda inna po 1 szt. każda zbundlowana, warta powiedzmy 1 euro więc powinienem mieć 15 % tej wartości czyli 150 dolców w real cv ale tej kwoty mi nie doda bo jest jakiś limit.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Nie ma żadnego limitu. Jak oddasz 5 x Clickteam Fusion, to będziesz mieć 75CV. Jak oddasz kolejną kopię, to dostaniesz za nią 12,75CV (zamiast 15CV, bo to już 6 oddana kopia) itp.
Są ludzie, którzy oddają tylko tony bundlówek i są na 8 - 9 poziomie.
Są ludzie, którzy oddają tylko tony bundlówek i są na 8 - 9 poziomie.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Gry, których tutaj nie znajdziesz https://www.steamgifts.com/bundle-games dopóki nie zostaną tam dodane, nie są zaliczane jako gry bundlowe i maja pełną wartość cv. Po drugie. liczy się cena z rynku amerykańskiego nie europejskiego. Niektóre bundle nie liczą się jako bundle: np. humble bundle monthly. Dokładną informację jako jakie gry tobie zaliczyło znajdziesz tutaj http://www.sgtools.info/real-cv .
- Kontakt:
Dzięki tego też szukałemtigritron pisze:Gry, których tutaj nie znajdziesz https://www.steamgifts.com/bundle-games dopóki nie zostaną tam dodane, nie są zaliczane jako gry bundlowe i maja pełną wartość cv. Po drugie. liczy się cena z rynku amerykańskiego nie europejskiego. Niektóre bundle nie liczą się jako bundle: np. humble bundle monthly. Dokładną informację jako jakie gry tobie zaliczyło znajdziesz tutaj http://www.sgtools.info/real-cv .

Pytałem hipotetycznie nawet 3 lvl nie zrobiłem. Chyba źle coś zapamiętałem, zdawało mi się, że na bundelkowych gierkach można wbić jedynie do max 3 lvl, bez innych gierek kwota real cv się już nie podnosi, zapewne pomyliły mi się tematy. Nie drażę i ja temat kończę.
Ostatnio zmieniony 4 lip 2017, o 23:00 przez krzykr, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
up@ jak chcesz nabić level, to wystawiaj gry z humble monthly, oczywiście te tanie. Aczkolwiek nie wiadomo, czy im kiedyś się nie odmieni i nie zaczną zaliczać tego jako bundlówek.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ostatnio miewam problem z zalogowaniem się na SG, próbuje się zalogować i się po prostu nie da, nie wyskakuje mi żaden błąd ani nic, ktoś wie co robić lub ma jakiś email kontaktowy do SG to bardzo bym prosił.
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 18 razy
zmiany w steam api - nie wykrywa gier od devow odcietych przez volvo -
czyli SGTools bedzie zaznaczal false positive dopoki nie dodadza wszystkich do whitelisty -
support SG na chwile obecna stwierdzil, ze komus na pewno sie oberwie niezasluzenie - wtedy nalezy robic ticket unsuspension i zalaczac
screeny z biblioteki
czyli SGTools bedzie zaznaczal false positive dopoki nie dodadza wszystkich do whitelisty -
support SG na chwile obecna stwierdzil, ze komus na pewno sie oberwie niezasluzenie - wtedy nalezy robic ticket unsuspension i zalaczac
screeny z biblioteki
Jak wygraliście jakieś usunięte biedagierki na steamgifts albo te lepsze pokroju Drivera to teraz Wam widnieją jako nieaktywowane. Steam narobił dużo więcej burdelu niż dobrego.
Po zgłoszeniu requesta o nowego zwycięzcę dostaje się jakieś zawiadomienie o reakcji supportu? W stylu wyskakującego okienka o nowym zwycięzcy, maila lub nowej wiadomości na stronie?
Ostatnio zmieniony 9 lip 2017, o 17:10 przez oLiardi, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję za odpowiedź.
- Kontakt:
W chrome przy adresie jest kłódeczka klikasz na nie usuwasz wszystkie ciasteczka i problem z logowaniem powinien się naprawić. Usuwanie ciasteczek z poziomu całej przeglądarki w ustawieniach nie pomagało a ta kłódeczka rozwiązała mój problem.
Edit:
Wygrałem gifta od konta na tydzień zawieszonego, z jednej strony jestem w uśmiechach z z innej przez tydzień klucza nie zobaczę....
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 18 razy
zmiana na SG:
mozna rozdawac gry ktore byly darmowe/massowo rozdawane, ale zadnego CV to nie daje, teraz:
1. pelna wartosc
2. zkundlone: 15%
3. brak CV (ale +1 do statystyk farmerzy darmowek beda mieli ;/)
4. zablokowane (aktualnie darmowe gry)
mozna rozdawac gry ktore byly darmowe/massowo rozdawane, ale zadnego CV to nie daje, teraz:
1. pelna wartosc
2. zkundlone: 15%
3. brak CV (ale +1 do statystyk farmerzy darmowek beda mieli ;/)
4. zablokowane (aktualnie darmowe gry)
Już weszła, mogłam zrobić gibka na Saints Row 2 które kiedyś było za darmo.