Te achcivmenty nabija za czas w grze ktora jest zbugowana na wszystkie sposoby tak jak niektore achciki ;DRevan pisze: Run Away - badziewna VN z 6666(ave satan) achievmentami:
http://store.steampowered.com/app/629280/Run_Away
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 1293 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Pytanie z innej beczki - za każdym razem po restarcie komputera klient Steam NIGDY nie potrafi się zalogować za pierwszym razem. Czasem jak dam 'spróbuj ponownie' to zaskakuje. Częściej muszę ubić proces i włączyć jeszcze raz. Zaskoczy kiedyś tam. Zaczęło się jakoś od wyprzedaży. Macie też tak? Czytałem niegdyś, że jakimiś komendami można wyczyścić 'cache' steama. Pomożecie?
P.S. Z wersją webową oczywiście nie ma problemu. Tylko klient na Win 7 x64.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Miałem identyczny problem na win7 x64. Niestety nie wiem jak go rozwiązać. Po przesiadce na win10 x64 problem przestał występować. Nie znaczy to rzecz jasna, że sugeruję zmianę systemu operacyjnego.Quoyque pisze: Pytanie z innej beczki - za każdym razem po restarcie komputera klient Steam NIGDY nie potrafi się zalogować za pierwszym razem. Czasem jak dam 'spróbuj ponownie' to zaskakuje. Częściej muszę ubić proces i włączyć jeszcze raz. Zaskoczy kiedyś tam. Zaczęło się jakoś od wyprzedaży. Macie też tak? Czytałem niegdyś, że jakimiś komendami można wyczyścić 'cache' steama. Pomożecie?
- Podziękował: 401 razy
- Podziękowania: 876 razy
- Kontakt:
ja mam tak ze klient sie wylacza podczas pierwszej proby logowania a za drugim juz jest ok - co ciekawsze dotyczy to tylko logowania na moje 2 konto, na konto glowne logoje sie bez problemuQuoyque pisze: Pytanie z innej beczki - za każdym razem po restarcie komputera klient Steam NIGDY nie potrafi się zalogować za pierwszym razem. Czasem jak dam 'spróbuj ponownie' to zaskakuje. Częściej muszę ubić proces i włączyć jeszcze raz. Zaskoczy kiedyś tam. Zaczęło się jakoś od wyprzedaży. Macie też tak? Czytałem niegdyś, że jakimiś komendami można wyczyścić 'cache' steama. Pomożecie?
Najszybciej to założyć temat na forum i sprzedawać gabeny po 3,50-3,70 zł
w sensie kupujesz komuś coś na steamie z takim przelicznikiem. Wtedy możesz spieniężyć hajs od ręki.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
EuroGabeny dostępne będę miał jutro, a wolałbym od razu sprzedać całość przykładowo za 60 zł przelewem, bo wyprzedaż na Xone czeka ;p Dodatkowo pytanie czy ktoś zaufa tak mało "znanej" na forum osobie jak mnie ;p
Mam nowy telefon i chcę zalogować się na steama tak by nie dostać blokady na handel. Mam tylko jedną kartę SIM. Jak to zrobić? Bo kombinuję z tymi tokenami, ale jak już przełożę kartę z jednego telefonu do drugiego to on zdąży wygasnąć [*].
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
O ile dobrze pamiętam to przez parę pierwszych wyprzedaży już po zmianach i usunięciu Daily Deali Ubi i Bethesda i tak robiły swój dzień z lepszymi przecenami. Nie potrafię sobie jednak przypomnieć, czy ostatnio też tak bywało czy już zrównali się z resztą?
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
W 2015 było coś takiego (na zimowej wyprzy), tylko nie pamiętam czy to było jeszcze po staremu czy nie. Później nie zwracałem uwagi na takie akcje. Na gry od Ubi mimo wszystko lepiej polować na specjalnych promocjach bo wtedy mają normalniejsze promocje (-75% na starsze produkcje, na większych wyprzedażach jak się rzucą na -66% to jest cud).
Mam jedną kartę SIM tak jak pisałem

- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 105 razy
- Kontakt:
zaloguj się, i wybierz, nie mam dostępu do telefonu, albo zmień na to urządzenie
Wtedy miałem blokade na 2 dni (jak wystawiałem itemki)
(oczywiście u Ciebie może to inaczej wyglądać... ja wtedy tylko akceptowałem sprzedaż na apce steama, a mogłem wystawiać kartoczki już po tych dwóch dniach)
Wtedy miałem blokade na 2 dni (jak wystawiałem itemki)
(oczywiście u Ciebie może to inaczej wyglądać... ja wtedy tylko akceptowałem sprzedaż na apce steama, a mogłem wystawiać kartoczki już po tych dwóch dniach)