Karty Steam - wątek ogólny

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

nie ma znaczenia jakie odznaki składasz bo ... ja nie złożyłem żadnej - (trochę przespałem start i odpuściłem, odznaki zostaną na zimę :D) a miałem 3 foliowe dropy (z kolejek)
dropy z odznak są tak samo losowe
Awatar użytkownika
Moderator
Discord: silas#0117
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Mam pytanie apropo idle Mastera, wyłączyłem go po dropieniu kart i chciałem zagrać w csgo turniejowy. Po paru rundach wyrzucilo mnie z gry z komunikatem vac . Zdarzyło mi się to już raz tylko nie pamiętam co się robiło żeby ten problem z komunikatem ustąpił. Podpowie ktoś co robić? :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

reset kompa
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

simohayha pisze: Mam pytanie apropo idle Mastera, wyłączyłem go po dropieniu kart i chciałem zagrać w csgo turniejowy. Po paru rundach wyrzucilo mnie z gry z komunikatem vac . Zdarzyło mi się to już raz tylko nie pamiętam co się robiło żeby ten problem z komunikatem ustąpił. Podpowie ktoś co robić? :E
Parę razy miałem podobną sytuację, co prawda nie spowodowane IM, ale pomogło odpalenie steama w trybie administratora i sprawdzenie spójności plików csa.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 65 razy
Podziękowania: 40 razy

Alloon pisze: reset kompa
Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

IM dość długo potrafi przebywać w cache kompa - serwera, zdarza się że po wyłączeniu kompa dalej dropi karty, pokazując na steamie że masz odpaloną grę.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Po dropieniu kart, polecam wyłączyć IM, zresetować steama, po czym sprawdzić spójność plików.Powinno pomóc.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

To skippowanie w idle masterze działa tylko do pewnego momentu? Miałem dziś do wyfarmienia 13 gier, z czego poleciało ok. 25 kart i pozostałych 18 nie chce w ten sposób wydropić.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

petras_36 pisze: To skippowanie w idle masterze działa tylko do pewnego momentu? Miałem dziś do wyfarmienia 13 gier, z czego poleciało ok. 25 kart i pozostałych 18 nie chce w ten sposób wydropić.
Zresetuj steama powinno pomóc :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

petras_36 pisze: To skippowanie w idle masterze działa tylko do pewnego momentu? Miałem dziś do wyfarmienia 13 gier, z czego poleciało ok. 25 kart i pozostałych 18 nie chce w ten sposób wydropić.
Ogólnie to jakoś dziwnie działa, mi dropi do momentu, gdy zostanie 1/2gry do dropienia. Dalej już samo się musi wydropić.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wymienię się za karty z wyprzedaży 1:1
https://steamcommunity.com/tradeoffer/n ... n=rf-LYSH2
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Siemanko

Mam kilka kart z gier, których nie wspiera już steam czy coś takiego, nie mogę ich sprzedać, jedynie co to wymienić. Co mogę zrobić z takimi kartami? Zmienia się cena takich kart jak ich już nie można kupić?

Karty z: Mini Attack Submarine, Krog Wars, Starship: Nova Strike, Winged Knights: Penetration
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

ref
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

może da się przerobić na klejnoty?
Awatar użytkownika
Łowca

ST3F4N pisze: Siemanko

Mam kilka kart z gier, których nie wspiera już steam czy coś takiego, nie mogę ich sprzedać, jedynie co to wymienić. Co mogę zrobić z takimi kartami? Zmienia się cena takich kart jak ich już nie można kupić?

Karty z: Mini Attack Submarine, Krog Wars, Starship: Nova Strike, Winged Knights: Penetration

Kiedyś widziałem ludzi co wymieniali się 2 niezbywalne karty za 1 normalną. Poszukaj na tych grupach
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Możesz tez zrobić sobie dodatkowe pakiety kart z gemów i uzupełnić sety, celem uzyskania Odznak, które wkrótce będą uchodzić za te bardziej "unikatowe" ;-)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

TomHa pisze:

Możesz tez zrobić sobie dodatkowe pakiety kart z gemów i uzupełnić sety, celem uzyskania Odznak, które wkrótce będą uchodzić za te bardziej "unikatowe" ;-)
Jeśli masz zamiar je mielić to lepiej pierw wytworzyć z nich odznakę (1 karta to 4 gemy). Odznaka to 100 pd i emotikona + tło czyli 40 gemów, a za zmielenie 5 kart masz 20 gemów.

Przy okazji 2 poziom odznaki to takie same karty co w 1 poziomie?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jak to jest z kartami z wyprzedaż pod koniec ich ważności, będą droższe czy raczej wszyscy będą sprzedawać i spadną z ceny?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

No i padł leveł 2000 ;-)
Niemała fortunka poszła na jego wyrobienie, ale kolo ma w domu papugę i małpiszona, to pewnie i kapusty mu nie brakuje :D

http://steamcommunity.com/id/St4ck
Awatar użytkownika
Łowca

TomHa pisze: No i padł leveł 2000 ;-)
Niemała fortunka poszła na jego wyrobienie, ale kolo ma w domu papugę i małpiszona, to pewnie i kapusty mu nie brakuje :D

http://steamcommunity.com/id/St4ck
No te meble też pewnie tanie nie były : P
ODPOWIEDZ