dropy z odznak są tak samo losowe
ST3F4N pisze: Siemanko
Mam kilka kart z gier, których nie wspiera już steam czy coś takiego, nie mogę ich sprzedać, jedynie co to wymienić. Co mogę zrobić z takimi kartami? Zmienia się cena takich kart jak ich już nie można kupić?
Karty z: Mini Attack Submarine, Krog Wars, Starship: Nova Strike, Winged Knights: Penetration
ST3F4N pisze: Siemanko
Mam kilka kart z gier, których nie wspiera już steam czy coś takiego, nie mogę ich sprzedać, jedynie co to wymienić. Co mogę zrobić z takimi kartami? Zmienia się cena takich kart jak ich już nie można kupić?
Karty z: Mini Attack Submarine, Krog Wars, Starship: Nova Strike, Winged Knights: Penetration
Jeśli masz zamiar je mielić to lepiej pierw wytworzyć z nich odznakę (1 karta to 4 gemy). Odznaka to 100 pd i emotikona + tło czyli 40 gemów, a za zmielenie 5 kart masz 20 gemów.TomHa pisze:ST3F4N pisze: Siemanko
Możesz tez zrobić sobie dodatkowe pakiety kart z gemów i uzupełnić sety, celem uzyskania Odznak, które wkrótce będą uchodzić za te bardziej "unikatowe"
No te meble też pewnie tanie nie były : PTomHa pisze: No i padł leveł 2000![]()
Niemała fortunka poszła na jego wyrobienie, ale kolo ma w domu papugę i małpiszona, to pewnie i kapusty mu nie brakuje![]()
http://steamcommunity.com/id/St4ck