Ja mam chrapkę na Crysisa 3, zapewne zakupię sobie niedługo jeśli nie dadzą. :P Na dodatek jest szansa bo "trójki" nie ma na Steamie, zatem na klucz Origin można liczyć. :D Co do kluczy Steam raczej nie spodziewam się niczego innego niż Dead Space 2 czy Bulletstorm.
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Ja tam czekam jeszcze na Crysisa 1 bo zaczęli od 2 i ciągle czekam by zacząć po kolei grę.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ja stawiam, że będzie Dead Space 2 i na jakoś 90 %, któraś z części Command & Conquer. Liczę na jakąś niespodziankę, może Crysis 3. Reasumując będę zadowolony z prawie wszystkiego, chyba, że dadzą jakieś gnioty w stylu Syndicate itd.
Syndicate nie jest gniotem gra jest niezła a coop jest świetny nawet jak nie będzie to za grosze teraz na originie warto.
- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Nie żartuj! Ludzie nie kupują tych bundli dla gier tylko dla bonusów. Ja tak to odbieram powoli, zamiast kupić dla gier zawartych, każdy tylko robi się mokry na myśl o tym co mogą dodać. Osobiście mam nadzieję, że nic nie dodadzą

Paczki są świetne, a czy coś dodadzą gratis to będzie miły dodatek, a jak nie to przecież nie kupowałem dla niespodzianki.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Jeszcze 12 minut gryzienia paznokci, przyspieszonego oddechu i podwyższonego ciśnienia.
EDIT: Możecie mi to trochę usystematyzować? Dostajemy klucze steam i origin i jeśli je komuś podarujemy, nie możemy jednocześnie grać w multi? Czy dotyczy to dopiero dodatkowych kluczy wyciągniętych z karty gry na steamie?
EDIT: Możecie mi to trochę usystematyzować? Dostajemy klucze steam i origin i jeśli je komuś podarujemy, nie możemy jednocześnie grać w multi? Czy dotyczy to dopiero dodatkowych kluczy wyciągniętych z karty gry na steamie?
Z tego co ja rozumiem to jesli aktywowales klucze na steam to wedlug regulaminu tych na origin nie mozesz nikomu oddac(ale kto by sie przejmował regulaminem) a multik bedzie dzialal na obu. A jesli chodzi o te dodatkowe ze steama to nie wiem ale raczej multik na obu działal nie bedzieZaczarowanyFlamaster pisze: Jeszcze 12 minut gryzienia paznokci, przyspieszonego oddechu i podwyższonego ciśnienia.
A co do drugiego postu
Tak
Ostatnio zmieniony 21 sie 2013, o 20:15 przez grzesiek958, łącznie zmieniany 4 razy.