Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Armin pisze: trzymam kciuki za crysis 1 i dead space 2 w bonusach
byle do 20stej ;]
Ja mam chrapkę na Crysisa 3, zapewne zakupię sobie niedługo jeśli nie dadzą. :P Na dodatek jest szansa bo "trójki" nie ma na Steamie, zatem na klucz Origin można liczyć. :D Co do kluczy Steam raczej nie spodziewam się niczego innego niż Dead Space 2 czy Bulletstorm.
Awatar użytkownika
Łowca

Witam mam pytanie czy te klucze z humble origin bundle traca kiedys ważność ,czy moga byc wykorzystane np za rok ?:)
Awatar użytkownika
Robin Hood

Wygeneruj tylko, wykorzystać możesz kiedy chcesz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

RememberMe pisze:
Armin pisze: trzymam kciuki za crysis 1 i dead space 2 w bonusach
byle do 20stej ;]
Ja mam chrapkę na Crysisa 3, zapewne zakupię sobie niedługo jeśli nie dadzą. :P Na dodatek jest szansa bo "trójki" nie ma na Steamie, zatem na klucz Origin można liczyć. :D Co do kluczy Steam raczej nie spodziewam się niczego innego niż Dead Space 2 czy Bulletstorm.
Ja tam czekam jeszcze na Crysisa 1 bo zaczęli od 2 i ciągle czekam by zacząć po kolei grę.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja co prawda przeszedłem Crysisa 1, ale miło by było mieć go w kolekcji na Steam. No i Dead Space byłby uzupełnieniem całości. Tylko kiedy w to grać... Tyle gier, tak mało czasu ;x
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

a wiadomo kiedy będą te bonusy?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Wiadomo, ale ci nie powiemy że za godzinę.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja stawiam, że będzie Dead Space 2 i na jakoś 90 %, któraś z części Command & Conquer. Liczę na jakąś niespodziankę, może Crysis 3. Reasumując będę zadowolony z prawie wszystkiego, chyba, że dadzą jakieś gnioty w stylu Syndicate itd.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Syndicate nie jest gniotem gra jest niezła a coop jest świetny nawet jak nie będzie to za grosze teraz na originie warto.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Przecież ewentualnego zaskoczenia "gniotami" można uniknąć w sprytny sposób - kupić bundla po ogłoszeniu bonusów ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

i co dla jednego gniotu nie kupisz bundle, który jest świetną oferta
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Mi już starczy to co dali, wszystko dodatkowe będzie miłą niespodzianką, szczególnie Dead Space 2 który by uzupełniał trylogie :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Dostaliśmy już tyle, że naprawdę nie potrzeba nic więcej:D Boski Burnout Paradise, odkrywam właśnie wielkość tej gry.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

ZaczarowanyFlamaster pisze: Dostaliśmy już tyle, że naprawdę nie potrzeba nic więcej:D Boski Burnout Paradise, odkrywam właśnie wielkość tej gry.
Nie żartuj! Ludzie nie kupują tych bundli dla gier tylko dla bonusów. Ja tak to odbieram powoli, zamiast kupić dla gier zawartych, każdy tylko robi się mokry na myśl o tym co mogą dodać. Osobiście mam nadzieję, że nic nie dodadzą :E

Paczki są świetne, a czy coś dodadzą gratis to będzie miły dodatek, a jak nie to przecież nie kupowałem dla niespodzianki.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Jeszcze 12 minut gryzienia paznokci, przyspieszonego oddechu i podwyższonego ciśnienia.

EDIT: Możecie mi to trochę usystematyzować? Dostajemy klucze steam i origin i jeśli je komuś podarujemy, nie możemy jednocześnie grać w multi? Czy dotyczy to dopiero dodatkowych kluczy wyciągniętych z karty gry na steamie?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja dałem kumplowi crysisa na origin i gramy w multi,a z tymi wyciągniętymi ze steam też jestem ciekaw jak to jest?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

I druga kwestia, bonusy BTA dostają wszyscy, nawet ci którzy nie przebili średniej? Innymi słowy, te klucze będą warte jakiegoś 1 centa? :cry:
Awatar użytkownika
Łowca

ZaczarowanyFlamaster pisze: Jeszcze 12 minut gryzienia paznokci, przyspieszonego oddechu i podwyższonego ciśnienia.

EDIT: Możecie mi to trochę usystematyzować? Dostajemy klucze steam i origin i jeśli je komuś podarujemy, nie możemy jednocześnie grać w multi? Czy dotyczy to dopiero dodatkowych kluczy wyciągniętych z karty gry na steamie?
Z tego co ja rozumiem to jesli aktywowales klucze na steam to wedlug regulaminu tych na origin nie mozesz nikomu oddac(ale kto by sie przejmował regulaminem) a multik bedzie dzialal na obu. A jesli chodzi o te dodatkowe ze steama to nie wiem ale raczej multik na obu działal nie bedzie

A co do drugiego postu

Tak
Ostatnio zmieniony 21 sie 2013, o 20:15 przez grzesiek958, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Działa multik na obu, to niezależne klucze. Z singla kopiujesz nr seryjny, sklejasz do konta multi i grasz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Iiiiiiiiiii. Nic! To dopiero zaskoczenie!
ODPOWIEDZ