Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Wiecie może na której darmówce najłatwiej wbić osiągnięcie, tak żeby zrobić zadanie i zdobyć naklejki?
dobra sam sobie odpowiedziałem - vitatio 2 - wystarczy ściągnąć 16 mb i włączyć pierwszy level
dobra sam sobie odpowiedziałem - vitatio 2 - wystarczy ściągnąć 16 mb i włączyć pierwszy level

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Gherkin pisze: Dobry wieczór
Szybkie pytanie: Steam znienacka zablokował mi dostęp do rynku twierdząc, że mam niezweryfikowana kartę. Mogę ją zweryfikować lub poczekać kilka dni na wygaśnięcie obostrzenia.
Problem w tym, że tej karty (kredytowa) używam do płacenia na Steam jakieś trzy lata. Ostatnio doładowywałem portfel przed letnią wyprzedażą, wcześniej w kwietniu, etc.
Z czego to wynika? Czy po prostu Steam lekko głupieje z racji wyprzedaży, kolejek, kart i innych naklejek?
Tak się dzieje, jeśli niepotwierdzona karta została użyta do dodania eurogabenów kilka razy w w przeciągu jakiegoś tam okresu czasu (może to być i tydzień).
Kasę z portfela można odblokować potwierdzając kartę - 2 razy steam zablokuje na niej kilka centów i należy podać jakie to są kwoty. Problem może być taki, że banki w PL pokazują obciążenia w PLN, a trzeba podać w euro (przynajmniej mój).
Steam Achievement Manager - 45 KB, odpalasz byle co, odblokowujesz achievementa, później blokujesz, żeby śmietnika nie robić, koniec

- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Jak ktoś nie chce używać SAMa to polecam grę GabeN: The Final Decision. Była za darmo, ma ją prawie każdy, jest malutka, a do tego wystarczy odpalić, od razu wpada achievement. Polecam

- Ci użytkownicy podziękowali boskiapollo za ten post:
- TomHa
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Jeśli to nie odpowieni temat to proszę o przeniesienie.
Jaką grę do €8-9, podobną do Game Dev Tycoon, lub Prison Architect polecacie? Korci mnie Youtubers Life, jednak brakuje mi aktualnie €5 by ją kupić, a doładować konta na razie nie mogę :/
Jaką grę do €8-9, podobną do Game Dev Tycoon, lub Prison Architect polecacie? Korci mnie Youtubers Life, jednak brakuje mi aktualnie €5 by ją kupić, a doładować konta na razie nie mogę :/
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 364 razy
- Kontakt:
Czy zostało już w końcu ostatecznie ustalone do kiedy ważne są karty tegorocznego summersale?
Podpowiem że w FAQ sale pisze:
"Once the sale ends, the cards will expire. Make sure to trade and craft your badges before July 5th @ 10am PST"
podczas gdy w inventory na kartach stoi jak wół
"Valid until 5.08.2017, 18:00:00"
Czyli tu 5 lipiec, tam 5 sierpień, różnica MIESIĄCA.
Podpowiem że w FAQ sale pisze:
"Once the sale ends, the cards will expire. Make sure to trade and craft your badges before July 5th @ 10am PST"
podczas gdy w inventory na kartach stoi jak wół
"Valid until 5.08.2017, 18:00:00"
Czyli tu 5 lipiec, tam 5 sierpień, różnica MIESIĄCA.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
jak zrobić tą taką ramke żeby nie była prosta tylko taka obła?
to specjalna tapetka wyprzedazy?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
temat stimu na lowcach osiagnal milion wyswietleń - niezle
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
no, nie masz prostej ramki tylko takie zaokrąglone zagięcia
- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Znalazł by się ktoś tak uprzejmy, żeby poświęcić mi chwilkę w sprawie pomocy przy ASF ? bo chciałem sobie to skonfigurować pod bota i główne, żebym mógł pisząc na chacie do bota i przesylać wtedy karty czy np wklepywac kilka kluczy na raz.
Run Away - badziewna VN z 6666(ave satan) achievmentami:
http://store.steampowered.com/app/629280/Run_Away
http://store.steampowered.com/app/629280/Run_Away