Dokładnie to samo myślę. Ściema i żenada. Żegnaj cdp.plburi pisze: Przeczytajcie 1 email, a później tłumaczenie. Ktoś dobrze zauważył, że w 1 nie ma słowa o wygasających licencjach czy pojedynczych pozycjach tylko cała półka. Ściema i tyle w temacie. Straciłem całe zaufanie, można zaorać ten sklep jeśli chodzi o wirtualne rzeczy, a dla pewności lepiej całkiem skasować.
Cdp.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
pewnie dlatego Merlin musiał się sprzedac. Fizyczna sprzedaż internetowa w EU to teraz prosta droga do bankructwa. A cyfrówki to same plusy
Pomyłka, która przy każdej pobranej grze wysyłała maila o rezygnacji z prawa do odstąpienia od umowy:
"Zarejestrowaliśmy Twoją chęć użycia zakupionego produktu: Nowa kosmogonia.
Cieszymy się, że zdecydowałeś się na ten krok, jednocześnie informujemy Cię jednak, że tym samym nie będziesz mógł już skorzystać z prawa do odstąpienia od umowy."
Najwyrazniej byli przygotowani na zwrot pieniędzy za stare zakupy. Trzeba było brac...
"Zarejestrowaliśmy Twoją chęć użycia zakupionego produktu: Nowa kosmogonia.
Cieszymy się, że zdecydowałeś się na ten krok, jednocześnie informujemy Cię jednak, że tym samym nie będziesz mógł już skorzystać z prawa do odstąpienia od umowy."
Najwyrazniej byli przygotowani na zwrot pieniędzy za stare zakupy. Trzeba było brac...
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
@buck ta formułka jest już od co najmniej zeszłego roku.
@delirein gdzie napisali, że nie usuną? Nic takiego nie napisali - napisali tylko całe g znaczącą czysto PR formułę „produkty elektroniczne, które nie są już wspierane przez producentów” (nawet nie wydawcy/dystrybutora), która znaczy wszystko i jednocześnie nic. Równie dobrze łapie się pod to lwia część półki, bo w końcu brak wsparcia to może być nawet brak działania na windows 10.
Ja z podnietą bym się wstrzymał do tego 30 kwietnia, bo na razie nie ma czym się zachwycać, skoro już nie można pobrać niektórych rzeczy (ja nie mogę pobrać na ten przykład spellforce collection i gothic universe, o falloutach nie wspominając).
Z ciekawości, ktoś wie, jak zrobić zwrot i gdzie zwracają? Bo mam parę nieaktywowanych gier, które chętnie bym zwrócił
@delirein gdzie napisali, że nie usuną? Nic takiego nie napisali - napisali tylko całe g znaczącą czysto PR formułę „produkty elektroniczne, które nie są już wspierane przez producentów” (nawet nie wydawcy/dystrybutora), która znaczy wszystko i jednocześnie nic. Równie dobrze łapie się pod to lwia część półki, bo w końcu brak wsparcia to może być nawet brak działania na windows 10.
Ja z podnietą bym się wstrzymał do tego 30 kwietnia, bo na razie nie ma czym się zachwycać, skoro już nie można pobrać niektórych rzeczy (ja nie mogę pobrać na ten przykład spellforce collection i gothic universe, o falloutach nie wspominając).
Z ciekawości, ktoś wie, jak zrobić zwrot i gdzie zwracają? Bo mam parę nieaktywowanych gier, które chętnie bym zwrócił

Downgrade grafiki bo konsole nie udzwigna... co mnie obchodza konsole, na pc mial byc super duper wiedzmin a na konsole to co teraz jest na PC i byłoby ok, to nie oni dwongrade bo na xone i ps4 i pc musi wyglodac tak samo xD
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Takie czasy niestety.
Z typowo Point&Click Syberii zrobili grę, w którą ciężko jest grać na standardowym duecie K + M. Bo konsole i pady. Więc było pewne, że Redzi też się uśmiechną do konsol i ich nie oleją : D
Z typowo Point&Click Syberii zrobili grę, w którą ciężko jest grać na standardowym duecie K + M. Bo konsole i pady. Więc było pewne, że Redzi też się uśmiechną do konsol i ich nie oleją : D