Podłącz do powerbanku to będziesz miał bezprzewodowy na kablu zasilanym bateryjnie

to tak jak u mnie. Z tym, że nie bardzo widzę czym Twoje rozwiązanie różni się od takiego P&Ch kita czy innego akumulatora. No, chyba że miałeś niewykorzystany powerbank na zbyciu.
No i gdzie tkwi różnica? Może w tym, że jak Ci padnie wbudowany akumulator to możesz tylko zacisnąc zęby i kupic nowy pad
Dwa razy nie. Nie wiem jak mogłyby wypaść, chyba jedynie jak rzucisz padem;-) Co do obawy o rozładowanie - nie doświadczam, dwa razy rozładował mi się podczas gry jak dotąd, a zazwyczaj dochodzi do tego jak włączę pada a on się po kilku sekundach wyłącza, może to fart, może jest to w taki sposób zaprojektowane żeby dać znać że energia się kończy, nie wiem.Kuwejt pisze: Pytania do użytkowników bezprzewodowego pada:
- Czy zdarzyło się Wam aby padły baterie w czasie rozgrywki?
- Czy gracie z myślą, że bateria może się wyczerpać w czasie gry?
Pytam, bo też się zastanawiam, czy wziąć pad przewodowy czy bezprzewodowy i ze względu na wcześniejsze obawy stawiam na pad z kablem. Dodam, że mam kilkumetrową przedłużkę USB i zawsze grałem na padach z kablem. Nie mam doświadczenia z padami bezprzewodowymi.
na konsolach wszystkie tak mają. Na pc - nie wiem. Ale (chyba) raczej przełączają się na standard K+M.
Nie miałem odpowiednio długiego kabla by wygodnie używać więc wziąłem powerbank. A zestaw P&C Microsoftu chce kupić tylko jakoś stale szkoda mi tyle wydać.buck pisze:to tak jak u mnie. Z tym, że nie bardzo widzę czym Twoje rozwiązanie różni się od takiego P&Ch kita czy innego akumulatora. No, chyba że miałeś niewykorzystany powerbank na zbyciu.
No i gdzie tkwi różnica? Może w tym, że jak Ci padnie wbudowany akumulator to możesz tylko zacisnąc zęby i kupic nowy pad
Żeby nie było: nikogo nie próbuję przekonac. Po prostu zasygnalizowałem, że wystarczy sam kabel od P&Ch. Plus oczywiście odbiornik - w konsoli lub do pc.
Hej, przerabiałem niedawno tę kwestię na W7, tak jak wyżej użytkownik wspomniał przez BT tylko na W10, ale nie znaczy to, że bezprzewodowo nie da się pograć.GhostHound pisze: Witam, podpinając się do tematu, chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tym nowym padem od XONE S, a dokładniej jak działa on na Win7.
Czy jest możliwość grania przez bluetooth, czy tylko kabel?
Wyjście minijack, działa?
Poszukałem trochę w internecie i ludzie piszą różne rzeczy, więc może znalazłby się ktoś na forum, kto siedziałby w temacie.