Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
Lionheart? To ten RPG, który po opuszczeniu pierwszego miasta zmienia się w nudnego hack'n'slasha? Panie, idź pan z tym w...zawód nieziemski jak stąd do Syberii.
W sklepie? Niestety nie, trzeba znaleźć miejsce gdzie ludzie polecają coś i stamtąd czerpać informacjie.
W twoim zbiorze? Podpinam pod kategorie+chowam śmieci z bundli.
W sklepie? Niestety nie, trzeba znaleźć miejsce gdzie ludzie polecają coś i stamtąd czerpać informacjie.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Tak w moim zbiorzeEdmundBA pisze: Lionheart? To ten RPG, który po opuszczeniu pierwszego miasta zmienia się w nudnego hack'n'slasha? Panie, idź pan z tym w...zawód nieziemski jak stąd do Syberii.
W twoim zbiorze? Podpinam pod kategorie+chowam śmieci z bundli.
- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
http://store.steampowered.com/app/547860/ nowa gra od tworców World of Warcraft ! wygląda ciekawie 

- Kontakt:
Survival bez zombiaków? Szok!michall0 pisze: http://store.steampowered.com/app/547860/ nowa gra od tworców World of Warcraft ! wygląda ciekawie
Chcą się wyróżnić a zaczynają w Early Access XD
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Grę w bibliotece steam możesz ukryć klikając prawym, wybierając "edytuj kategorię" i ptaszkując: ukryj tę grę w mojej bibliotece".A jest jakis program umozliwiajacy w druga strone , ze np ukryje mi zaznaczone gry?
- Kontakt:
Turok 2 Seed of Evil remaster jest dostępny ze zniżką -25%, ludzie już grali i skończyli. Głosy pozytywne, bardzo. Pamiętam jak próbowałem grać w port pecetowy dodany do CDaction i poddałem się. Brak zapisów, mało amunicji czy respiący się wrogowie + poplątane mapy osiane mgłą mnie odepchnęły.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Jakby ktoś przegapił newsa to informuję, że można już grać bez problemów w Van Helsing Final Cut: http://steamcommunity.com/games/400170/ ... 9237316094
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
http://store.steampowered.com/app/375230/#
Przeszło na f2p
Przeszło na f2p
- Kontakt:
@up
a gra nadal niedopracowana
Postęp jest znacznie wolniejszy na f2p i zablokowano jump packi ale i tak to nie przeszkadza w grze.
a gra nadal niedopracowana
Postęp jest znacznie wolniejszy na f2p i zablokowano jump packi ale i tak to nie przeszkadza w grze.
dzięki za info, po srogim zawodzie Diablo3 naszła mnie ochota na powrót do grykmpt pisze: Jakby ktoś przegapił newsa to informuję, że można już grać bez problemów w Van Helsing Final Cut: http://steamcommunity.com/games/400170/ ... 9237316094
Zwracał ktoś z was grę na macgamestore? Jak wygląda taki zwrot?
Wczoraj kupiłam u nich Bioshock Infinite Starter Pack i poprosiłam o zwrot, dostałam odpowiedz, ze przyjmują moją prośbę , grę usuwają z mojej biblioteki, pieniądze zwracają do portfela ale co najlepsze gra ciągle mi widnieje w bibliotece steam. Rozumiem, że na dniach ta gra mi zniknie ze steam?
Wczoraj kupiłam u nich Bioshock Infinite Starter Pack i poprosiłam o zwrot, dostałam odpowiedz, ze przyjmują moją prośbę , grę usuwają z mojej biblioteki, pieniądze zwracają do portfela ale co najlepsze gra ciągle mi widnieje w bibliotece steam. Rozumiem, że na dniach ta gra mi zniknie ze steam?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Siema.
Wie ktoś może, jak naprawić potwierdzenia transakcji w steam desktop authenticator? Najnowsza wersja, próbowałem też automatyczne potwierdzanie, ale też nie działa. Ogólnie, jak próbuje manualnie to zrobić, to jest ciągle białe tło. Zależy mi na czasie, bo mam skrzyneczki spectrum, a nie mogę ich sprzedać, a z dnia na dzień tanieją. Dlatego odpada w tym momencie przestawienie się na mobilne potwierdzenia, bo bodajże trzeba 2tyg czekać.
Wie ktoś może, jak naprawić potwierdzenia transakcji w steam desktop authenticator? Najnowsza wersja, próbowałem też automatyczne potwierdzanie, ale też nie działa. Ogólnie, jak próbuje manualnie to zrobić, to jest ciągle białe tło. Zależy mi na czasie, bo mam skrzyneczki spectrum, a nie mogę ich sprzedać, a z dnia na dzień tanieją. Dlatego odpada w tym momencie przestawienie się na mobilne potwierdzenia, bo bodajże trzeba 2tyg czekać.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Weź spróbuj odświeżyć logowanie dla konta, na którym chcesz zrobić biznes skrzyneczkowy
Selected Account - Login Again
Powinno pomóc, jakiś czas temu nie mogłem niczego potwierdzić przez dwa dni, jeśli chodzi o wystawianie ofert na Rynku, i ktoś w końcu mnie tutaj poratował tą metodą - ew. zassij WinAuth, możesz w nim zaimportować dane z SDA, więc nie będziesz miał blokady Rynku
Tam potwierdzanie transakcji działa szybciej i bezbłędnie

Selected Account - Login Again
Powinno pomóc, jakiś czas temu nie mogłem niczego potwierdzić przez dwa dni, jeśli chodzi o wystawianie ofert na Rynku, i ktoś w końcu mnie tutaj poratował tą metodą - ew. zassij WinAuth, możesz w nim zaimportować dane z SDA, więc nie będziesz miał blokady Rynku

Tam potwierdzanie transakcji działa szybciej i bezbłędnie