Bazar - Q&A

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Da się jakoś ukryć oferty od danego użytkownika? Już nie mogę patrzeć na te oferty DwaCztery i Hasas1na
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Chyba wpisanie na czarna liste zalatwia sprawe. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
A czym ci podpadli, ze nie chcesz na nich patrzyc? :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

RedEvil pisze: Nie wiem gdzie to wrzucić, ale ktoś dziś zakupił ode mnie AC China, potem wyskoczyło, że kupujący anulowal z racji tego że nie może zapłacić za grę przez PayPal "Problem z opłatą przez PayPal"
To jego konto, na forum zero postów, sprawdzam jego steam, a tam oznaczenie, że to Hiszpan. To już mamy obcokrajowców? Pewnie dlatego miał problem z zapłatą przez PP.
https://bazar.lowcygier.pl/user/adrian23
Patrząc na grupy, do jakich należy na steam to jednak bym obstawiał, że to Polak.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Grafer pisze: Da się jakoś ukryć oferty od danego użytkownika? Już nie mogę patrzeć na te oferty DwaCztery i Hasas1na
Póki co się nie da, ale przewidujemy taką funkcję w bliskiej przyszłości.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 129 razy
Podziękowania: 287 razy
Kontakt:

remike pisze: Czy gemy można bezproblemowo wymieniać między kontami? Jeśli tak, to chyba to jest świetny pomysł na nową metodę płatności?
Dla mnie to by było super rozwiązanie. :3
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Mam pytanko: Heroes 6 Gold Edition nie ma w grach? Bo jest kompletna i podstawka, a chciałem wystawić Złotą Edycję, ta z dwoma dlc.
pb_
Awatar użytkownika
pb_
Łowca
Podziękowania: 0

W jaki sposób mogę do wishlisty dodać gry, których nie mam ma steamowej liście życzeń?

[edit] Ok, już znalazłem, że jak się na salenautach wejdzie na stronę danej gry, to jest przycisk 'add to wishlist'. A nie ma jakiejś metody aby dodać gry hurtowo z wklejonego tekstu? Po nazwach albo ID?
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

RedEvil pisze: Mam pytanko: Heroes 6 Gold Edition nie ma w grach? Bo jest kompletna i podstawka, a chciałem wystawić Złotą Edycję, ta z dwoma dlc.
Jest, jako Might & Magic Heroes VI Gold.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Dostalem "propozycje nie do odrzucenia" - konto sztim za gre :lol: zglaszac takiego ananasa (bo w sumie to niebezpieczne jak jakis biedak sie natnie na takiego) czy po prostu podziekowac i olac?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Mam głupie pytanie jak usunąć ofertę z bazaru doszedłem do wniosku że jednak jednego tytułu nie chcę sprzedać niky nie kupił to sobie aktywuję ale nie ma opcji(albo nie mogę znaleźć) usuń ofertę
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

aves pisze: Mam głupie pytanie jak usunąć ofertę z bazaru doszedłem do wniosku że jednak jednego tytułu nie chcę sprzedać niky nie kupił to sobie aktywuję ale nie ma opcji(albo nie mogę znaleźć) usuń ofertę
Ustaw jako nieaktywną.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

"Synchronizacja profilu

Ostatnia automatyczna synchronizacja: 6 dni temu"

czy to synchronizuje z biblioteką gier posiadanych na stimie czy tylko z salenauts?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

bolesna prawda pisze: Chyba wpisanie na czarna liste zalatwia sprawe. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
A czym ci podpadli, ze nie chcesz na nich patrzyc? :trollface:
Przecież od razu widać, że wystawiają oni gry kupione na promocjach i sprzedają tutaj drożej. :D Jak ktoś śledzi promocję to np. This war of mine był chyba za ok. 11-13zł, a na bazarze za 22zł. Też chyba wpiszę na czarną listę takich użytkowników, żeby przypadkiem się nie złapać na tym, że kupie coś przez przypadek, gdzie na promocjach (które są dość często), można kupić np. 10zł taniej. Co innego bundlowane gry. Mimo to, życzę im owocnych sprzedaży. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Hej, chciałbym sprzedać armę 2 z ostatniego bundla ze wszystkimi dodanymi dlc, mogę wystawić ofertę na armę 2 i w opisie dopisać jakie dlc w pakiecie oferuje ? Czy łamie to reg bazaru, i powinienem wszystko osobno wystawić ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 62 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

thisnickisalie pisze: Hej, chciałbym sprzedać armę 2 z ostatniego bundla ze wszystkimi dodanymi dlc, mogę wystawić ofertę na armę 2 i w opisie dopisać jakie dlc w pakiecie oferuje ? Czy łamie to reg bazaru, i powinienem wszystko osobno wystawić ?
wszystko osobno najwyzej mozesz dogadac sie pozniej z kupujacym czy nie chce tez tamtych dokupic :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

michall0 pisze:
thisnickisalie pisze: Hej, chciałbym sprzedać armę 2 z ostatniego bundla ze wszystkimi dodanymi dlc, mogę wystawić ofertę na armę 2 i w opisie dopisać jakie dlc w pakiecie oferuje ? Czy łamie to reg bazaru, i powinienem wszystko osobno wystawić ?
wszystko osobno najwyzej mozesz dogadac sie pozniej z kupujacym czy nie chce tez tamtych dokupic :)
Regulamin nie zakazuje dodawania gratisów do sprzedawanej pozycji ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Vector pisze:
michall0 pisze:
Regulamin nie zakazuje dodawania gratisów do sprzedawanej pozycji ;)
Zabrania się publikacji opisu oferty sprzecznego z ustawionymi parametrami oferty. Nie wolno w opisie wskazywać, że:

oferta dotyczy innego przedmiotu, niż podany w procesie dodawania ogłoszenia,
Teoretycznie gratis to inny przedmiot niz podany w procesie dodawania ogloszenia :trollface:
Ogolnie to jest odpowiedz na pytanie co do pakietu ;) niby moxliwosc robienia bandli ma byc w przyszlosci ponoc
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Hej, kolejne pytanie, dwóch delikwentów przyklepało mi oferty i przez tydzień się nie odzywa, to wystarczająca podstawa do wycofania transakcji ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 62 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

thisnickisalie pisze: Hej, kolejne pytanie, dwóch delikwentów przyklepało mi oferty i przez tydzień się nie odzywa, to wystarczająca podstawa do wycofania transakcji ?
moim zdaniem jak najbardziej
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Dlaczego po anulowaniu transakcji, za którą nie dostałem wpłaty ani rezerwujący nie daje znaku życia mam możliwość dostania negatywa? Gościu zarezerwował, od 4 dni jest nieaktywny i teraz mam czekać aż szanowny Pan zrezygnuje z zakupu? W międzyczasie dostałem informację o możliwej wymianie, ale nie mogę z obawy o negatywną opinię... Co mam robić?
ODPOWIEDZ