Bazar - Q&A
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Patrząc na grupy, do jakich należy na steam to jednak bym obstawiał, że to Polak.RedEvil pisze: Nie wiem gdzie to wrzucić, ale ktoś dziś zakupił ode mnie AC China, potem wyskoczyło, że kupujący anulowal z racji tego że nie może zapłacić za grę przez PayPal "Problem z opłatą przez PayPal"
To jego konto, na forum zero postów, sprawdzam jego steam, a tam oznaczenie, że to Hiszpan. To już mamy obcokrajowców? Pewnie dlatego miał problem z zapłatą przez PP.
https://bazar.lowcygier.pl/user/adrian23
W jaki sposób mogę do wishlisty dodać gry, których nie mam ma steamowej liście życzeń?
[edit] Ok, już znalazłem, że jak się na salenautach wejdzie na stronę danej gry, to jest przycisk 'add to wishlist'. A nie ma jakiejś metody aby dodać gry hurtowo z wklejonego tekstu? Po nazwach albo ID?
[edit] Ok, już znalazłem, że jak się na salenautach wejdzie na stronę danej gry, to jest przycisk 'add to wishlist'. A nie ma jakiejś metody aby dodać gry hurtowo z wklejonego tekstu? Po nazwach albo ID?
Mam głupie pytanie jak usunąć ofertę z bazaru doszedłem do wniosku że jednak jednego tytułu nie chcę sprzedać niky nie kupił to sobie aktywuję ale nie ma opcji(albo nie mogę znaleźć) usuń ofertę
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
"Synchronizacja profilu
Ostatnia automatyczna synchronizacja: 6 dni temu"
czy to synchronizuje z biblioteką gier posiadanych na stimie czy tylko z salenauts?
Ostatnia automatyczna synchronizacja: 6 dni temu"
czy to synchronizuje z biblioteką gier posiadanych na stimie czy tylko z salenauts?
Przecież od razu widać, że wystawiają oni gry kupione na promocjach i sprzedają tutaj drożej.

Hej, chciałbym sprzedać armę 2 z ostatniego bundla ze wszystkimi dodanymi dlc, mogę wystawić ofertę na armę 2 i w opisie dopisać jakie dlc w pakiecie oferuje ? Czy łamie to reg bazaru, i powinienem wszystko osobno wystawić ?
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Teoretycznie gratis to inny przedmiot niz podany w procesie dodawania ogloszeniaZabrania się publikacji opisu oferty sprzecznego z ustawionymi parametrami oferty. Nie wolno w opisie wskazywać, że:
oferta dotyczy innego przedmiotu, niż podany w procesie dodawania ogłoszenia,

Ogolnie to jest odpowiedz na pytanie co do pakietu

Hej, kolejne pytanie, dwóch delikwentów przyklepało mi oferty i przez tydzień się nie odzywa, to wystarczająca podstawa do wycofania transakcji ?
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Dlaczego po anulowaniu transakcji, za którą nie dostałem wpłaty ani rezerwujący nie daje znaku życia mam możliwość dostania negatywa? Gościu zarezerwował, od 4 dni jest nieaktywny i teraz mam czekać aż szanowny Pan zrezygnuje z zakupu? W międzyczasie dostałem informację o możliwej wymianie, ale nie mogę z obawy o negatywną opinię... Co mam robić?