Steam niedlugo zmienai system wprowadzania gier na niego , wiec chca jak naszybciej zarobic xdMadHunter pisze:Ktoś w to gra, czy tylko każdy dla nowych wyglądów aczików i kart to kupuje.KąsaczPL pisze: No i mamy kolejne Zup!. Tym razem Zup! Zero.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =873224222
W każdym razie musi się opłacać to wydawać skoro tak szybko kolejna część.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Po przejściu 4 części mogę śmiało powiedzieć, że gra się broni nie tylko jako farma achivków z alfabetami/znakami. Satysfakcjonująca rozgrywka logiczno-fizycznaMadHunter pisze:Ktoś w to gra, czy tylko każdy dla nowych wyglądów aczików i kart to kupuje.KąsaczPL pisze: No i mamy kolejne Zup!. Tym razem Zup! Zero.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =873224222
W każdym razie musi się opłacać to wydawać skoro tak szybko kolejna część.

Ja chętnie wspieram twórców Zup ze względu na ich świetny pomysł jak sprzedać minimalistyczną casualową grę logiczną tysiącom graczy

Przed Zup był właściwie tylko LYNE - też fajna, ale dużo trudniejsza gra logiczna. Przez lata wielu graczy nawet nie lubiących tego gatunku kupowało LYNE za gotówkę dla samych achivków z alfabetem. I wciąż to wielu robi, ale na mniejszą skalę. To chyba mówi wszystko samo za siebie. I przez tak długi czas nikt nie wpadł by skomercjalizować podobny patent.
Nie żeby coś, ale za bundla też dasz euracza a nie będą to eurogabeny z kart, ale $ z Paypala.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Mam takie trochę dziwne pytanko. Jeśli na Stimie zwrócę grę, to mogę ją ponownie kupić nawet tego samego dnia, czy pojawi się jakaś tymczasowa blokada na zakup danej gry?
Pewnie masz tablet 9,7cala. Ja mam 10,5 i wszystkie belki są.
A na poważnie, to ta apka steam czasem się dziwnie krztusi. Może łącze się zapchało? Albo tablet?
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Valve właśnie potwierdzilo to nad czym się zastanawialiśmy od ponad roku - po co są hashe steam idlerów w kliencie stam. Co prawda NA SZCZĘŚCIE to nie jest VAC BAN tylko czasowa niemożliwość podłączenia do serwerów z VAC w czasie pracy idlera do czasu jego wyłączenia, w najgorszym wypadku restartu systemu jeśli są resztki danych w pamięci:
Zwracam uwagę że dodano ostatnio na końcu listy "steam idlers". Czyli jednak bezpieczniej w czasie gry w multi idlować na innych kontach za pomocą ASF, SCF itp. z innych kont na osobnym tablecie, komputerze itp.
https://support.steampowered.com/kb_art ... -ilzv-2837
Patrząc pozytywnie: Valve pośrednio w ten sposób przyznaje że toleruje steam idlery do dropu kart (w sumie gdyby było inaczej musieliby być idiotami, a zarabiać Valve potrafi - musieliby zbanować pewnie 3/4 aktywnie sprzedających karty, bo ręcznie tego się obecnie praktycznie nie da już dropić w sensownym czasie).
Niestety nie mamy żadnej gwarancji że któregoś dnia w Valve nie zrobią nasiadówki i nie ustalą że to całe "idlowanie nie po bożemu jest złe, nieamerykańskie i go nie chcą" a za tym nie posypią się bany na rynek jak w przypadku idlowania TF w trybie tekstowym kiedyś. Na szczęście Valve by się to po prostu nie opłacało.
Zwracam uwagę że dodano ostatnio na końcu listy "steam idlers". Czyli jednak bezpieczniej w czasie gry w multi idlować na innych kontach za pomocą ASF, SCF itp. z innych kont na osobnym tablecie, komputerze itp.
https://support.steampowered.com/kb_art ... -ilzv-2837
Patrząc pozytywnie: Valve pośrednio w ten sposób przyznaje że toleruje steam idlery do dropu kart (w sumie gdyby było inaczej musieliby być idiotami, a zarabiać Valve potrafi - musieliby zbanować pewnie 3/4 aktywnie sprzedających karty, bo ręcznie tego się obecnie praktycznie nie da już dropić w sensownym czasie).
Niestety nie mamy żadnej gwarancji że któregoś dnia w Valve nie zrobią nasiadówki i nie ustalą że to całe "idlowanie nie po bożemu jest złe, nieamerykańskie i go nie chcą" a za tym nie posypią się bany na rynek jak w przypadku idlowania TF w trybie tekstowym kiedyś. Na szczęście Valve by się to po prostu nie opłacało.
- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Mam pytanko do was czym idlujecie na steamie ? Czy IdleMaster ktorego uzywam jest najlepszy i jedyny ? bo ostatnio cos mi sie on jakby zacina tzn czasem ladnie dropnie duzo a czasem muli na jednej grze pare godzin i leci albo nic albo 1-2 karty.. moze jakies fixy albo pro tipy ?
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
To zależy od gry, niektóre idlują sie szybko, niektóre godzinami niestety, więc to raczej nie wina IM ;]
Jest jeszcze ArchiSteamFarm, ja go używam do altów, bo obsługuje kilka kont na raz, on na pewno jednak jest wolniejszy od IM - tak wynika z mojego skromnego doświadczenia - choćby dlatego, że na nim nie działa sztuczka z przewijaniem listy gier w trakcie idlowania, co w przypadku IM pozwala na wydrop nawet ponad 100 kart na dobę (pewnie i więcej się da, nie próbowałem, bo więcej niż 100 z groszem dziennie nie udało mi się uzbierać do dropu)

Pozdrawiam!
- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
dobra 2 pytania altów czyli innych kont do kart ? bo jaTomHa pisze:
To zależy od gry, niektóre idlują sie szybko, niektóre godzinami niestety, więc to raczej nie wina IM ;]
Jest jeszcze ArchiSteamFarm, ja go używam do altów, bo obsługuje kilka kont na raz, on na pewno jednak jest wolniejszy od IM - tak wynika z mojego skromnego doświadczenia - choćby dlatego, że na nim nie działa sztuczka z przewijaniem listy gier w trakcie idlowania, co w przypadku IM pozwala na wydrop nawet ponad 100 kart na dobę (pewnie i więcej się da, nie próbowałem, bo więcej niż 100 z groszem dziennie nie udało mi się uzbierać do dropu)
Pozdrawiam!

- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Przeklinając gry potrafiłem wydropić Idle Masterem 600 kart dziennie. A byłoby i z 800-900 gdyby chciało mi się klikać dalej. 1800 kart wydropiłem tym sposobem w niecałe półtorej tygodnie jak się spiąłem.
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Ale jak już kiedyś tutaj napisałem działa na nim metoda ciągłego uruchamiania i zamykania.
A najszybszy sposób to: włączenie ASF tak żeby nabił 20-40 minut dla każdej gry, wyjście z ASF, odpalanie IM i przeklikiwanie do czasu aż przestanie się zmniejszać liczba kart, a następnie powrót do ASF i wspomniane uruchamianie go i zamykanie.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
MerlinPL pisze:Ale jak już kiedyś tutaj napisałem działa na nim metoda ciągłego uruchamiania i zamykania.
A najszybszy sposób to: włączenie ASF tak żeby nabił 20-40 minut dla każdej gry, wyjście z ASF, odpalanie IM i przeklikiwanie do czasu aż przestanie się zmniejszać liczba kart, a następnie powrót do ASF i wspomniane uruchamianie go i zamykanie.
Wybacz, widać mi to umknęło

Pozdrawiam!
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Promocja Polandball: Can into Space! :
http://store.steampowered.com/agecheck/ ... _4_1400_45
http://store.steampowered.com/agecheck/ ... _4_1400_45