Bugi i błędy w Bazarze
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
W momencie, gdy kupujący anuluje transakcje, nad okienkiem rozmowy wyskakuje :
"
Status transakcji
Kupujący postanowił anulować transakcję. Wystawiłeś mu negatywny komentarz."
Aż się zestresowałem, że coś wcisnąłem przez przypadek i mu komentarz wystawiło. Tymczasem komentarza u niego nie ma, więc jakiś błąd w tłumaczeniu chyba się trafił
"
Status transakcji
Kupujący postanowił anulować transakcję. Wystawiłeś mu negatywny komentarz."
Aż się zestresowałem, że coś wcisnąłem przez przypadek i mu komentarz wystawiło. Tymczasem komentarza u niego nie ma, więc jakiś błąd w tłumaczeniu chyba się trafił

Gdy próbuję się zalogować to najpierw dostałem maila z aktywacją, która nic nie zmieniła. Tzn. nie byłem zalogowany. Teraz gdy chcę się zalogować, pojawia się strona w kolorach steama z pytaniem czy ten Eugen to na pewno ja, po czym zakładka z przeglądarki mi znika...
Pomimo posiadania na koncie steam, gier w ilosci grubo ponad wymagane 50 szt, przy probie logowania na bazarze otrzymuje informacje o tresci "Rejestracja zablokowana. Aby zarejestrować to konto Steam, musisz posiadać na nim co najmniej 50 gier. Kontynuuj polowanie na gry i wróć gdy uda ci się osiągnąć wymagany limit."
Profil jest publiczny, cos powinienem jeszcze sprawdzic / zmienic?
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 25 razy
Gry f2p się nie liczą.Xerxes pisze: Pomimo posiadania na koncie steam, gier w ilosci grubo ponad wymagane 50 szt, przy probie logowania na bazarze otrzymuje informacje o tresci "Rejestracja zablokowana. Aby zarejestrować to konto Steam, musisz posiadać na nim co najmniej 50 gier. Kontynuuj polowanie na gry i wróć gdy uda ci się osiągnąć wymagany limit."
Klikasz tam, że to ty i się logujesz do bazaru. Tak wygląda logowanie za pomocą Steam'a.
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Xerxes pisze: Pomimo posiadania na koncie steam, gier w ilosci grubo ponad wymagane 50 szt, przy probie logowania na bazarze otrzymuje informacje o tresci "Rejestracja zablokowana. Aby zarejestrować to konto Steam, musisz posiadać na nim co najmniej 50 gier. Kontynuuj polowanie na gry i wróć gdy uda ci się osiągnąć wymagany limit."
Coś popsuliśmy przy naprawianiu innych błędów. Za 5 minut powinno być już ok. Przepraszamy za kłopoty.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Automatyczna wiadomość do kupującego o sposobie płatności ma błędne zielone podświetlenie. Można napisać do momentu aż będzie ostatni znak na zielono i jak się zapisze to utnie tyle znaków 111111111111111111111111111111111111111111111
Napotkałem na dziwny problem. Jak używałem mobilnej przeglądarki to zdażyło mi się dwa razy że wystawiłem 2 razy tą sama grę. Chociaż tylko raz przechodziłem przez dodawanie oferty. Na szczęście mam drugą kopie tych gier, ale to dziwne zachowanie bazaru.
Czy możliwość komentowania anulowanych ofert jest celowa czy przypadkiem?
Udzieliłem komuś informacji przy ofercie, zrezygnowal i podziekowal. Dodał też komentarz do transakcji i przez pomyłkę kliknął negatywny (twierdzi że zgłosił błąd do supportu). Ale przy okazji nasunęło mi się pytanie od którego zacząłem wpis. Też byłbym wdzięczny za rozwiążanie problemu z negatywnym komentarzem, byłem blisko zwiekszenia kwoty ofert ;p
Udzieliłem komuś informacji przy ofercie, zrezygnowal i podziekowal. Dodał też komentarz do transakcji i przez pomyłkę kliknął negatywny (twierdzi że zgłosił błąd do supportu). Ale przy okazji nasunęło mi się pytanie od którego zacząłem wpis. Też byłbym wdzięczny za rozwiążanie problemu z negatywnym komentarzem, byłem blisko zwiekszenia kwoty ofert ;p
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Wszystkie problemy z komentarzami zgłaszajcie ikonką flagi przy transakcji. Tam będzie mi najłatwiej pomóc.MadPanda pisze: Czy możliwość komentowania anulowanych ofert jest celowa czy przypadkiem?
Czas nie ma najmniejszego wpływu na dostępność opcji po prawej stronie. Nie mam pojęcia co się stało. Najelpiej jak zgłosisz transakcję na Bazarze (ikonka flagi) to wtedy będę mógł coś popatrzyć i poradzić
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Po "ukryj posiadane gry" nadal niektore gry pokazuje.
np Dirt 3
Dragon Age Origins(mam co prawda ultimate edition)
street racing syndicate
bloodrayne
bloodrayne 2
pewnie tego wiecej ale nie chce mi sie kontrolowac....
i wszystkie gry ktore mam ale sa przeze mnie wystawione-moze tak powinno byc
np Dirt 3
Dragon Age Origins(mam co prawda ultimate edition)
street racing syndicate
bloodrayne
bloodrayne 2
pewnie tego wiecej ale nie chce mi sie kontrolowac....
i wszystkie gry ktore mam ale sa przeze mnie wystawione-moze tak powinno byc
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
opcja "Ukryj posiadane gry" nie działa do końca prawidłowo, gdyż pokazuje mi część tytułów, które posiadam w swojej bibliotece. (oczywiscie
Na przykład z pierwszej strony 25 gier (odfiltrowanych już posiadanych gier) pokazuje mi nadal gry które posiadam:
- Mines of Mars
- Brilliant Bob
- Freebie
- Normality
- Hack RUN
- Ryse: Son of Rome
- Elliot Quest
- BloodRayne
- BloodRayne 2
- A Land Fit For Heroes
- The Last NightMary - A Lenda do Cabeça de Cuia
- Tic-Toc-Tower
- I am Bread
- Initia: Elemental Arena
- Magic Quest
Czyli w moim przypadku większość listy (25 pokazanych ofert na stronie) to i tak gry, które posiadam....
Może filtrowanie działa źle a może "ukrywanie posiadanych gier"?
Druga część wyświetlanej listy, to DLC, które już posiadam. Rozumiem, że z nimi jest problem, czy można w takim razie dorobić filtr "ukryj DLC" ?
W obecnej chwili filtrowanie moim zdaniem nie działa - nie spełnia założonej funkcjonalności.
Wishlista - import pokazuje mi raptem jedną czwartą gier z wishlisty (6 z 23).
Przy próbie filtrowania po wishliście otrzymuję jeden wynik - którym jest "Inny Klucz" na XBOX'a
Na przykład z pierwszej strony 25 gier (odfiltrowanych już posiadanych gier) pokazuje mi nadal gry które posiadam:
- Mines of Mars
- Brilliant Bob
- Freebie
- Normality
- Hack RUN
- Ryse: Son of Rome
- Elliot Quest
- BloodRayne
- BloodRayne 2
- A Land Fit For Heroes
- The Last NightMary - A Lenda do Cabeça de Cuia
- Tic-Toc-Tower
- I am Bread
- Initia: Elemental Arena
- Magic Quest
Czyli w moim przypadku większość listy (25 pokazanych ofert na stronie) to i tak gry, które posiadam....
Może filtrowanie działa źle a może "ukrywanie posiadanych gier"?
Druga część wyświetlanej listy, to DLC, które już posiadam. Rozumiem, że z nimi jest problem, czy można w takim razie dorobić filtr "ukryj DLC" ?
W obecnej chwili filtrowanie moim zdaniem nie działa - nie spełnia założonej funkcjonalności.
Wishlista - import pokazuje mi raptem jedną czwartą gier z wishlisty (6 z 23).
Przy próbie filtrowania po wishliście otrzymuję jeden wynik - którym jest "Inny Klucz" na XBOX'a