Bugi i błędy w Bazarze

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Cześć, pomoże ktoś. Nie mogę się zarejestrować. Loguje się przez steam i powracam znów do okna zaloguj się przez steam.
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

W momencie, gdy kupujący anuluje transakcje, nad okienkiem rozmowy wyskakuje :

"
Status transakcji

Kupujący postanowił anulować transakcję. Wystawiłeś mu negatywny komentarz."

Aż się zestresowałem, że coś wcisnąłem przez przypadek i mu komentarz wystawiło. Tymczasem komentarza u niego nie ma, więc jakiś błąd w tłumaczeniu chyba się trafił ;)
Awatar użytkownika
Łowca

Gdy próbuję się zalogować to najpierw dostałem maila z aktywacją, która nic nie zmieniła. Tzn. nie byłem zalogowany. Teraz gdy chcę się zalogować, pojawia się strona w kolorach steama z pytaniem czy ten Eugen to na pewno ja, po czym zakładka z przeglądarki mi znika...
Awatar użytkownika
Łowca

Pomimo posiadania na koncie steam, gier w ilosci grubo ponad wymagane 50 szt, przy probie logowania na bazarze otrzymuje informacje o tresci "Rejestracja zablokowana. Aby zarejestrować to konto Steam, musisz posiadać na nim co najmniej 50 gier. Kontynuuj polowanie na gry i wróć gdy uda ci się osiągnąć wymagany limit."

Profil jest publiczny, cos powinienem jeszcze sprawdzic / zmienic?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 13 razy
Podziękowania: 25 razy

Xerxes pisze: Pomimo posiadania na koncie steam, gier w ilosci grubo ponad wymagane 50 szt, przy probie logowania na bazarze otrzymuje informacje o tresci "Rejestracja zablokowana. Aby zarejestrować to konto Steam, musisz posiadać na nim co najmniej 50 gier. Kontynuuj polowanie na gry i wróć gdy uda ci się osiągnąć wymagany limit."

Gry f2p się nie liczą.
Eugen pisze: Gdy próbuję się zalogować to najpierw dostałem maila z aktywacją, która nic nie zmieniła. Tzn. nie byłem zalogowany. Teraz gdy chcę się zalogować, pojawia się strona w kolorach steama z pytaniem czy ten Eugen to na pewno ja, po czym zakładka z przeglądarki mi znika...
Klikasz tam, że to ty i się logujesz do bazaru. Tak wygląda logowanie za pomocą Steam'a.
Awatar użytkownika
Łowca

Rzeszow pisze: Gry f2p się nie liczą.
Dziekuje za ta niepowazna odpowiedz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Czy mozan zwiekszyc liczbe znakow w "Automatyczna wiadomość do kupującego o sposobie płatności " albo napisac informacje ,
ze przelewy wykonane z tego samego banku dochodza natychmiast.
Awatar użytkownika
Łowca

Mam ponad 1200 gier a przy rejestracji blokuje mnie z powodu limitu 50 gier. Steam id: marcyb16
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Xerxes pisze: Pomimo posiadania na koncie steam, gier w ilosci grubo ponad wymagane 50 szt, przy probie logowania na bazarze otrzymuje informacje o tresci "Rejestracja zablokowana. Aby zarejestrować to konto Steam, musisz posiadać na nim co najmniej 50 gier. Kontynuuj polowanie na gry i wróć gdy uda ci się osiągnąć wymagany limit."

marcyb16 pisze: Mam ponad 1200 gier a przy rejestracji blokuje mnie z powodu limitu 50 gier. Steam id: marcyb16
Coś popsuliśmy przy naprawianiu innych błędów. Za 5 minut powinno być już ok. Przepraszamy za kłopoty.
Awatar użytkownika
Łowca

remike pisze: Coś popsuliśmy przy naprawianiu innych błędów. Za 5 minut powinno być już ok. Przepraszamy za kłopoty.
Dziekuje, dziala. :tak:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Automatyczna wiadomość do kupującego o sposobie płatności ma błędne zielone podświetlenie. Można napisać do momentu aż będzie ostatni znak na zielono i jak się zapisze to utnie tyle znaków 111111111111111111111111111111111111111111111
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Napotkałem na dziwny problem. Jak używałem mobilnej przeglądarki to zdażyło mi się dwa razy że wystawiłem 2 razy tą sama grę. Chociaż tylko raz przechodziłem przez dodawanie oferty. Na szczęście mam drugą kopie tych gier, ale to dziwne zachowanie bazaru.
Awatar użytkownika
Łowca

Czy możliwość komentowania anulowanych ofert jest celowa czy przypadkiem?
Udzieliłem komuś informacji przy ofercie, zrezygnowal i podziekowal. Dodał też komentarz do transakcji i przez pomyłkę kliknął negatywny (twierdzi że zgłosił błąd do supportu). Ale przy okazji nasunęło mi się pytanie od którego zacząłem wpis. Też byłbym wdzięczny za rozwiążanie problemu z negatywnym komentarzem, byłem blisko zwiekszenia kwoty ofert ;p
Awatar użytkownika
Łowca

hm miałem transakcje gdzie brakowało kluczy z HB gift, więc czekałem jakoś ponad tydzień, a teraz nie mogę odhaczyć "otrzymałem klucz" dlaczego?
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

MadPanda pisze: Czy możliwość komentowania anulowanych ofert jest celowa czy przypadkiem?
Udzieliłem komuś informacji przy ofercie, zrezygnowal i podziekowal. Dodał też komentarz do transakcji i przez pomyłkę kliknął negatywny (twierdzi że zgłosił błąd do supportu). Ale przy okazji nasunęło mi się pytanie od którego zacząłem wpis. Też byłbym wdzięczny za rozwiążanie problemu z negatywnym komentarzem, byłem blisko zwiekszenia kwoty ofert ;p
Wszystkie problemy z komentarzami zgłaszajcie ikonką flagi przy transakcji. Tam będzie mi najłatwiej pomóc.
mrvalgard pisze: hm miałem transakcje gdzie brakowało kluczy z HB gift, więc czekałem jakoś ponad tydzień, a teraz nie mogę odhaczyć "otrzymałem klucz" dlaczego?
Czas nie ma najmniejszego wpływu na dostępność opcji po prawej stronie. Nie mam pojęcia co się stało. Najelpiej jak zgłosisz transakcję na Bazarze (ikonka flagi) to wtedy będę mógł coś popatrzyć i poradzić
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Obrazek
trochę się rozjechało po zmianach :)

a przy probie synch wishlisty mam

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Gry proboje zsynchronizowac swoja kolekcje na bazarze mam ciagle error :

Integrity constraint violation (#23000)
Wystąpił wewnętrzny błąd serwera.
Serwer nie może obsłużyć tego żądania.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Alloon pisze: Gry proboje zsynchronizowac swoja kolekcje na bazarze mam ciagle error :

Integrity constraint violation (#23000)
Wystąpił wewnętrzny błąd serwera.
Serwer nie może obsłużyć tego żądania.
Naprawione. :macha:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Po "ukryj posiadane gry" nadal niektore gry pokazuje.
np Dirt 3
Dragon Age Origins(mam co prawda ultimate edition)
street racing syndicate
bloodrayne
bloodrayne 2
pewnie tego wiecej ale nie chce mi sie kontrolowac....

i wszystkie gry ktore mam ale sa przeze mnie wystawione-moze tak powinno byc
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

opcja "Ukryj posiadane gry" nie działa do końca prawidłowo, gdyż pokazuje mi część tytułów, które posiadam w swojej bibliotece. (oczywiscie
Na przykład z pierwszej strony 25 gier (odfiltrowanych już posiadanych gier) pokazuje mi nadal gry które posiadam:
- Mines of Mars
- Brilliant Bob
- Freebie
- Normality
- Hack RUN
- Ryse: Son of Rome
- Elliot Quest
- BloodRayne
- BloodRayne 2
- A Land Fit For Heroes
- The Last NightMary - A Lenda do Cabeça de Cuia
- Tic-Toc-Tower
- I am Bread
- Initia: Elemental Arena
- Magic Quest

Czyli w moim przypadku większość listy (25 pokazanych ofert na stronie) to i tak gry, które posiadam....
Może filtrowanie działa źle a może "ukrywanie posiadanych gier"?

Druga część wyświetlanej listy, to DLC, które już posiadam. Rozumiem, że z nimi jest problem, czy można w takim razie dorobić filtr "ukryj DLC" ?
W obecnej chwili filtrowanie moim zdaniem nie działa - nie spełnia założonej funkcjonalności.

Wishlista - import pokazuje mi raptem jedną czwartą gier z wishlisty (6 z 23).
Przy próbie filtrowania po wishliście otrzymuję jeden wynik - którym jest "Inny Klucz" na XBOX'a
ODPOWIEDZ