Na bazar przeszły mi tylko 2 punkty reputacji. Natomiast w pchlim targu mam potwierdzonych 30 wymian viewtopic.php?f=42&t=1654
Czy trzeba to zgłosić ręcznie abym miał dodaną reputację?
Sugestie i pomysły (Bazar)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
@remike
Czemu sluzy ten punkt?
"Sprzedający może wystawić na sprzedaż maksymalnie 2 sztuki jednego przedmiotu."
Myslalem ze chodzi o to ze nie mozna w tym samym czasie wystawic 2 sztuk np Joe Danger + Joe Danger 2: The Movie a tu sprzedalem 2 i nie moge juz wystawic kolejnej sztuki? To chamowanie dzialalnosci bazaru skoro jest popyt to czemu nie mozna wystawic kolejnej sztuki
Czemu sluzy ten punkt?
"Sprzedający może wystawić na sprzedaż maksymalnie 2 sztuki jednego przedmiotu."
Myslalem ze chodzi o to ze nie mozna w tym samym czasie wystawic 2 sztuk np Joe Danger + Joe Danger 2: The Movie a tu sprzedalem 2 i nie moge juz wystawic kolejnej sztuki? To chamowanie dzialalnosci bazaru skoro jest popyt to czemu nie mozna wystawic kolejnej sztuki
Naprawdę muszę posiadać aż 50 gier ? Mam ich zaledwie 17 - gry w które gram. Na bazarze pojawiła się ciekawa dla mnie pozycja i aby ją kupić muszę teraz dodać 33 jakieś gry które nigdy nie uruchomię ? Uważam to za srogi wymóg dzięki któremu umknie wielu kupujących.
Moja propozycja jest taka : 50 gier lub indywidualna identyfikacja konta. Zrobienie formularza i umieszczenie go na stronie to 15 minut pracy.
Moja propozycja jest taka : 50 gier lub indywidualna identyfikacja konta. Zrobienie formularza i umieszczenie go na stronie to 15 minut pracy.
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 25 razy
Ale możesz stworzyć ofertę i kogoś oszukać. A te 50 gier to szybko idzie. Cały czas jakąś rozdają albo zawsze możesz kupić np.: bundla za kilka $ gdzie jest 30 gier.
Mnie nie interesuje sprzedaż tylko zakup. Przeczytaj pierwszy mój post w tym temacie.Ale możesz stworzyć ofertę i kogoś oszukać.
Albo gra okazjonalnie gdy ma na to czas, wtedy posiada kilka gier a nie setki ;]Niekoniecznie. Po prostu albo nadal je piraci albo dopiero zaczyna swoją przygodę z graniem.
To może być złoty środek. 50 gier lub 100€ wartości gier na koncie ( wg cennika steam 100% ).albo 100$ wartości gier na koncie
Ostatnio zmieniony 12 lut 2017, o 21:22 przez 5en5i, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
100$ wartości gier na koncie ( wg cennika steam 100% ). z tym sobie jaja robisz? wystarcza dwa bundle za dolara i tyle mozesz miec5en5i pisze:Mnie nie interesuje sprzedaż tylko zakup. Przeczytaj pierwszy mój post w tym temacie.Ale możesz stworzyć ofertę i kogoś oszukać.
Albo gra okazjonalnie gdy ma na to czas, wtedy posiada kilka gier a nie setki ;]Niekoniecznie. Po prostu albo nadal je piraci albo dopiero zaczyna swoją przygodę z graniem.
To może być złoty środek. 50 gier lub 100$ wartości gier na koncie ( wg cennika steam 100% ).albo 100$ wartości gier na koncie
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 25 razy
Ciebie nie ale kogoś innego na pewno. A zasady są dla wszystkich, aby właśnie taka sytuacja się nie zdarzyła, że ktoś zakłada specjalnie konto Steam, aby tylko trolować na Bazarze.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2017, o 21:26 przez Rzeszow, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Mówiąc szczerze bardziej wiarygodna jest dla mnie osoba która ma 10 gier AAA ( w tym najnowsze) niż "gracz" z 50 darmówkami i grami po 50 groszy. Z drugiej strony domyślam się że na bazar i tak rzadko przyjdzie osoba która celuje w najnowsze gry AAA.
5eni5i, dobrze że pojawił się kolejny taki głos, pamiętaj że nie musisz przekonać wszystkich, wystarczy że administracja obserwuje temat. Projekt jest młody, więc raczej powinniśmy spodziewać się zmian.
To zmienia postać rzeczy 
Przeglądając bazar szukałem Strongholda. Dałem podgląd sprzedawcy, 51 gier - samie jakieś mało znane ( dla mnie ), żadnego dużego tytułu i co najważniejsze gry te nawet na chwile nie zostały włączone.
Nie wiem czy o to do końca chodziło administracji...

Popieram w 100 %.Mówiąc szczerze bardziej wiarygodna jest dla mnie osoba która ma 10 gier AAA ( w tym najnowsze) niż "gracz" z 50 darmówkami i grami po 50 groszy. Z drugiej strony domyślam się że na bazar i tak rzadko przyjdzie osoba która celuje w najnowsze gry AAA.
Przeglądając bazar szukałem Strongholda. Dałem podgląd sprzedawcy, 51 gier - samie jakieś mało znane ( dla mnie ), żadnego dużego tytułu i co najważniejsze gry te nawet na chwile nie zostały włączone.
Nie wiem czy o to do końca chodziło administracji...
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Zróbcie w Bazarze też odwrotny dział "Szukam". Nie wszyscy wszystko wystawiają, a jak zobaczą że ktoś chce grę którą się ma to zmotywuje do wystawienia. Ceny tu i tak są niższe niż w kluczykowniach więc ten dział nie przyciągnąłby handlarzy. Sortowanie według najbardziej pożądanych gier/ranking wishlist itd