Kogo odbanować? Edycja 2017

Kogo odbanować?

Czas głosowania minął 12 lut 2017, o 01:43

Barabasza!
0
Brak głosów
Armina
0
Brak głosów
darky
0
Brak głosów
Merlina PL
0
Brak głosów
ochodzkiegoryszarda
0
Brak głosów
pelikulasa
0
Brak głosów
smugglersuna
0
Brak głosów
nikogo z powyższej listy
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

Tom Stone pisze: Argumenty w stylu "jestem na łowcach od początku i mam 1k postów więc mi się należy" są wyssane z palca i nie mają żadnego merytorycznego sensu.

staż na forum/stronie? no tak, zdecydowanie Ci się należy. oh wait, ile to już banów dostałeś na swoich altach? Je też liczymy do stażu?
ilośc postów to tylko i wyłącznie wyznacznik e-penisa.

a, zagłosowałem na darky bo ma cycki. I to jest jedyny merytoryczny argument dla mnie w tym momencie.
Mogę ci wysłać swoje foty cycków(a co chłop nie może mieć) tylko jak pijesz to odłącz internet :macha:

Swoją drogą w bg1 najbardziej znanym pasem był właśnie pas zmiany płci.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 0
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

juhcekimer pisze: Proponuję dodać do tej listy Globoosa i klopsa, najskuteczniejszych łowców okazji w internecie.
Brawo za świetnego posta!
FlashGordon pisze:
viewtopic.php?f=17&t=38

W tym temacie możesz sobie sprawdzić za co były przyznane bany.
Poprzeglądałem ten temat i widzę, że Tom Stone przez przypadek zbanował pewnego biednego usera. Jego też bym dodał.
viewtopic.php?f=17&t=38&start=60#p141603
Ostatnio zmieniony 11 lut 2017, o 21:37 przez Adadid, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Witam, i bardzo bym prosił o usunięcie mnie z ankiety/listy potencjalnych unbanów z SB.

Zwyczajnie i po ludzku uwłacza to mojej godności by być wymienianym w towarzystwie kilku nicków z powyższej listy.

Sam SB to najgorsza z rzeczy , która w naszej łowcowej społeczności sie przytrafiła i jako taki powinien zostać na urodziny Admina zamknięty.

Węższe grupy znajomych z łg poradzą sobie same w zarkesie szybkiej-krótkiej platformy komunikacji.

Mam szczerą nadzieję , że nikt z powyższej listy nie zostanie odbanowany, dlatego też bardzo cieszy mnie obecny wynik.

Większość wymienionych w ankiecie osób ma głębokie problemy i już poza wszelkimi wątpliwościami jest fakt, że dostep do internetu powinny mieć mocno reglamentowany albo wręcz powinien zostać im odcięty.

Postulowałbym o dokładne sprawdzenie kont które biorą udział w ankiecie, w przypadku gdyby któryś z nicków zdobył jednak większość. Konta ze stażem krótszym niż 2 miesiące nie powinny mieć możliwości brania udziału w tym "głosowaniu".

Ps. Dla 'życzliwych' krótki filmik

https://www.youtube.com/watch?v=3R7NqjLvlYk
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Długo na Łowcach nie jestem. Na SB ani razu niczego nie napisałem, ale się udzielę :P
Jest dla mnie dziwne, że bany wyłapały osoby, które po nickach jakoś najbardziej kojarzę z forum (pomijam Snake'a, Starego i Remika) i które zawsze wypowiadały się raczej normalnie (może kogoś obrażam :P). Może się mylę, może coś przeoczyłem. Jak tak, to prostujcie.. To, że ktoś ma inne poglądy nie powinno mieć żadnego znaczenia o ile ta osoba nie przekracza regulaminu czy też ogólnie przyjętych norm. Takie moje zdanie.
W wielu postach zauważyłem za to, że moderatorzy uważają się za nie tyle uprzywilejowanych (bo tacy przecież są), co za nieomylnych i wszechwiedzących..A już nie daj Boże jak ktoś ma odmienne zdanie. Jak już kilka razy zostało napisane, to użytkownicy tworzą forum. Co dzieje się ze stronami, gdzie moderatorzy zapomnieli od czego są widać po przykładach markolfa czy choćby obecnie cd-action.
Na sam koniec. Może już zdziadziałem albo rzeczywiście tych "cycków" już za dużo widziałem, ale niektóre teksty to po prostu dno dna. Ale co poradzisz jak niektórzy kobiety mają tylko na jpgach..:P
Pozdrawiam
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon
Podziękowania: 0

ochodzkiryszard pisze: Sam SB to najgorsza z rzeczy , która w naszej łowcowej społeczności sie przytrafiła i jako taki powinien zostać na urodziny Admina zamknięty.
O to to. :tak:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

viper218 pisze: Ale co poradzisz jak niektórzy kobiety mają tylko na jpgach..:P
Pozdrawiam
Po slubie usunalem FAP folder :)
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

Nie wiem jak u was ale mi ankieta wygasła, 0 głosów. Także to tyle.
ochodzkiryszard pisze: Większość wymienionych w ankiecie osób ma głębokie problemy i już poza wszelkimi wątpliwościami jest fakt, że dostep do internetu powinny mieć mocno reglamentowany albo wręcz powinien zostać im odcięty.
I mówisz to ty?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Ten wątek, shoutbox i łaska jaśnie oświeconego admina.
Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 13 razy
Podziękowania: 25 razy

Nikogo :P
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

nikogo! zlikwidowac miniczata!
ODPOWIEDZ