Kogo odbanować? Edycja 2017

Kogo odbanować?

Czas głosowania minął 12 lut 2017, o 01:43

Barabasza!
0
Brak głosów
Armina
0
Brak głosów
darky
0
Brak głosów
Merlina PL
0
Brak głosów
ochodzkiegoryszarda
0
Brak głosów
pelikulasa
0
Brak głosów
smugglersuna
0
Brak głosów
nikogo z powyższej listy
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

darky pisze:
Dejw pisze:
darky pisze: proponuję mnie odbanować, jestem fajna
Hola Hola, pokaz zdjecie, to komisyjnie ocenimy czy jestes fajna :trollface:
Tak naprawdę nie jestem, ale liczyłam, że ktoś się nabierze i zagłosuje na mnie. Poza tym byłam pijana.
Nie wpowiem sie, puki nie zobacze, ale i tak moj glos dostalas :D
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

MerlinPL pisze: Nawet Hemiq nie skrobnie jednego posta dziennie.
Dużo by opowiadać, dlaczego tak jest ;) i to nie tylko przez elementy związane z życiem prywatnym :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

MerlinPL pisze: Zrobię ci prezent na twoje urodziny remike. Zdejmij bana wszystkim oprócz mnie bo przecież ja: "jadę po to osobiście" i dostaję bana za "nieustanne krytykowanie i obrażanie twojej osoby".
A bym zapomniał: PROSZĘ.
Można te trzy zdania odebrać tak, jakbyś miał się za kogoś wyjątkowego. :lol:

A ktokolwiek z tej listy zostanie odbanowany, to raczej i tak nie wróci do aktywnego udzielania się na ShoutBoksie, więc w zasadzie wsio rawno.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

Miałem nie pisać ale...
kravda pisze: Można te trzy zdania odebrać tak, jakbyś miał się za kogoś wyjątkowego. :lol:
Nie jesteś zorientowany w temacie. Te zdania mają o wiele głębszy sens (niekoniecznie dla ciebie).
kravda pisze: A ktokolwiek z tej listy zostanie odbanowany, to raczej i tak nie wróci do aktywnego udzielania się na ShoutBoksie, więc w zasadzie wsio rawno.
Oczywiście że nie wróci. Jak się uwala trzon społeczności a to chyba społeczność a nie jednostka coś tworzy na tym forum to ciężko mówić aby coś przetrwało.
Darky prawidłowo napisała: z kim tam będzie pisać skoro kolegów nie ma?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

darky pisze: Wydaje mi się, że najlepszym wyjściem będzie unbanowanie nikogo. Nawet gdyby padło na mnie, to raczej i tak bym już nie wróciła, bo po co. SB to teraz cmentarz, prawie nie udziela się tam żadna osoba, którą lubię, może poza upperim.
Zagłosowałem na ciebie, także wiesz :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Z racji nowo otwartego Bazaru, amnestia mogłaby dotknąć wszystkich z listy, bana zawsze można zapodać ponownie, na kolejny rok ;-)
Nawiązując do Barabasza - czemu nie ma Łodełyka? :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Argumenty w stylu "jestem na łowcach od początku i mam 1k postów więc mi się należy" są wyssane z palca i nie mają żadnego merytorycznego sensu.

staż na forum/stronie? no tak, zdecydowanie Ci się należy. oh wait, ile to już banów dostałeś na swoich altach? Je też liczymy do stażu?
ilośc postów to tylko i wyłącznie wyznacznik e-penisa.

a, zagłosowałem na darky bo ma cycki. I to jest jedyny merytoryczny argument dla mnie w tym momencie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

#FreeArmin #FreeSmug
mogę przejąć bana jednego z nich, i tak już nic nie piszę a poziom forumka poszedł w dół :(
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Tom Stone pisze: a, zagłosowałem na darky bo ma cycki. I to jest jedyny merytoryczny argument dla mnie w tym momencie.
:tak:

Darki ma wirtualne cycki, a nie wirtualnego człona, którego wpycha każdemu w twarz jak na przykład taki jeden donosiciel, co dostał też bana na SB :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 246 razy
Kontakt:

z tego co aktualnie wygrywa to wychodzi, że
nikogo z powyższej listy
to pokazuje jaki tam poziom reprezentowaliście skoro głosują inni użytkownicy (więc nie ma tu żadnej prywatnej zemsty admina-stalina na biednych użytkownikach), sam często wchodziłem na SB zapytać czy już były wysyłane dane do wpłat/bundle i zawsze tam była mega dzicz głównie pamiętam Darky która chyba jest 1 attention w***e łowców gier
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Tom Stone pisze: Argumenty w stylu "jestem na łowcach od początku i mam 1k postów więc mi się należy" są wyssane z palca i nie mają żadnego merytorycznego sensu.
Za to twój wpis aż kipi od argumentów.
Tom Stone pisze: oh wait, ile to już banów dostałeś na swoich altach?
Wszystkie bezzasadne z czystej złośliwości.
Tom Stone pisze: Je też liczymy do stażu?
Głupie pytanie. Oczywiście że się liczą.
Tom Stone pisze: ilośc postów to tylko i wyłącznie wyznacznik e-penisa.
Tak twierdzą ci którzy nie mają nic mądrego do przekazania i dlatego nie zabierają głosu?
Tom Stone pisze: a, zagłosowałem na darky bo ma cycki. I to jest jedyny merytoryczny argument dla mnie w tym momencie.
Jak się jest w gimbazie to zapewne kobiece piersi są argumentem.

Pisz sobie tak dalej, niech nowi użytkownicy wiedzą z jakimi ludźmi mają tutaj do czynienie.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2017, o 17:53 przez MerlinPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Proponuję dodać do tej listy Globoosa i klopsa, najskuteczniejszych łowców okazji w internecie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

MerlinPL pisze: Za to twój wpis aż kipi od argumentów.
Nie. Postanowiłem napisać go w takim samym stylu jak reszta tego wątku.
MerlinPL pisze: Wszystkie bezzasadne z czystej złośliwości.
...wystawiane przez X rożnych moderatorów/adminów w zmowie przeciwko jednej osobie. Spiseg! Szukajcie brzozy!
MerlinPL pisze: Głupie pytanie. Oczywiście że się liczą.
...bo numerek przy avatarze srs bzns. Ale spoko, o gustach się nie dyskutuje.
MerlinPL pisze: Tak twierdzą ci którzy nie mają nic mądrego do przekazania i dlatego nie zabierają głosu?
Fakt. Najwyraźniej pierwszy raz w życiu postanowiłem wyjść z cienia i napisać posta... oh wait. Zdajesz sobie sprawę z tego ile osób na tym forum przekroczyło próg 1k postów? Obawiam się zę w moim przypadku nie zmieniło to niczego w moim życiu, nie rozstąpiły się niebiosa, anioły nie zeszły na ziemię i nie dostałem Nobla. Cholera. Robię coś źle?
MerlinPL pisze: Jak się jest w gimbazie to zapewne kobiece piersi są argumentem.
Jestem facetem który lubi kobiece piersi. Moja wina. Przepraszam. Posiadam odruchy kierowane testosteronem i potrzebami niższego rzędu. Jak zwierzę normalnie. Mea culpa. Od jutra obiecuję - tylko kucyki i teletubisie.
MerlinPL pisze: Pisz sobie tak dalej, niech nowi użytkownicy wiedzą z jakimi ludźmi mają tutaj do czynienie.
czynienia*. Ok, przepraszam, jestem złośliwy. Taki mamy klimat.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Jeśli ona ma dostać unbana to niech pokaże te cycki
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

Tom Stone pisze:
MerlinPL pisze: Za to twój wpis aż kipi od argumentów.
Nie. Postanowiłem napisać go w takim samym stylu jak reszta
MerlinPL pisze: Jak się jest w gimbazie to zapewne kobiece piersi są argumentem.
Jestem facetem który lubi kobiece piersi. Moja wina. Przepraszam. Posiadam odruchy kierowane testosteronem i potrzebami niższego rzędu. Jak zwierzę normalnie. Mea culpa. Od jutra obiecuję - tylko kucyki i teletubisie.
Jesteś zwykłym szowinistą, nie każdy facet (mówię tutaj nie tylko o gajach ale również o hetero :D ) kieruje się przy wyborze tego typu kategoriami, no ale przyznałeś się do błędu i to się ceni. :)
Dajcie ub każdemu i sprawdźcie jak po czasie będzie się sprawował :gwizdany:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Tom Stone pisze: wystawiane przez X rożnych moderatorów/adminów w zmowie przeciwko jednej osobie. Spiseg! Szukajcie brzozy!
Konkretnie nie możesz napisać? Przez 20 a może 50? A no tak tylko przez ciebie i remike. Akurat tylko was dwóch, dobrze się znających ze sobą kolegów.
Powiedz mi masz swoje zdanie czy też się MUSISZ zgadzać z jego zdaniem. Bo cały czas problem jest ten sam: pretensje że wyrażam swoje zdanie na dany temat. I niestety to moje zdanie się różni od zdania remike. I ja mogę z tym żyć.
Tom Stone pisze: bo numerek przy avatarze srs bzns. Ale spoko, o gustach się nie dyskutuje.
Powtarzam jest to mój wkład wniesiony w to forum. I to za darmo.
Tom Stone pisze: Zdajesz sobie sprawę z tego ile osób na tym forum przekroczyło próg 1k postów?
42 o ile się nie pomyliłem. 42 na 30 000 to jednak jest osiągnięcie. A jeszcze odejmij wszystkie osoby z administracji forum. Przypominam że to użytkownicy tworzą forum a nie puste działy.
Reputacja na jednym i drugim koncie oraz członkostwo w Zasłużonych też się z powietrza nie wzięły. Ciekawe że do tego już się nie odniosłeś.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 19 razy

Nikogo z powyższej listy. Jeżeli ktoś dostaje bana to powinien go mieć i to bez względu na to czy jest facetem czy podszywa się pod kobietę(na forach jest to często widoczne), czy też posiada dużą ilość postów, bądź też znajomości. Odbanowanie wiąże się z dalszym robieniem syfu i nakręcaniem innym użytkowników, bo skoro ich odbanowali to my też dostaniemy "unbana", a dzięki temu mamy przestrogę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Kontakt:

Tak, ja tez!
marion695 pisze: Jeśli ona ma dostać unbana to niech pokaże te cycki

Polac mu! Dobrze prawi!
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Breaking Bread pisze: Nikogo z powyższej listy. Jeżeli ktoś dostaje bana to powinien go mieć i to bez względu na to czy jest facetem czy podszywa się pod kobietę(na forach jest to często widoczne)
Hej, może nie powinno się mnie odbanować, ale pod nikogo się nie podszywam!

Przy okazji, Peaky Blinders dobre?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 64 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Peaky Blinders to tak dobry serial, że wywala skalę.
ODPOWIEDZ