Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
+ brak aktualizacji dla posiadaczy starej wersji, czy nawet jakiejkolwiek zniżki. Gra ma trochę fajnych pomysłów, ale na dłuższą mete nudzi, nie jest tyle warta. Wyczuwam kolejną falę hejtu.
Ostatnio zmieniony 4 lut 2017, o 10:03 przez GhostHound, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
O faktycznie, nie zwróciłem uwagi na tagi gry.raistlin313 pisze:Jest informacja na karcie produktu że gra będzie F2PMadHunter pisze:Ciekawe, czy będzie grywalny. Druga sprawa jaką cenę walną, pewnie ze 30 eurasówRevan pisze: MOBIUS FINAL FANTASY™, czyli mobilny Final wchodzi niedługo na steama:
http://store.steampowered.com/app/536930/
No ładnie poszli. Wyciąganie kasy od graczy poziom hard.
Jakieś polskie gówienko :
2 Ninjas 1 Cup
Cytując twórców : "Mnóstwo akcji, wybuchów i tak, to w trailerze to czołgopenis. "
http://store.steampowered.com/app/576810/
2 Ninjas 1 Cup
Cytując twórców : "Mnóstwo akcji, wybuchów i tak, to w trailerze to czołgopenis. "

- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 53 razy
- Kontakt:
gra jest warta tych 0.69 centow ? Wlasnie mam tyle i nwm na co wydac, a dobrych gier za tyle nie ma prawie zadnych...Revan pisze: Jakieś polskie gówienko :
2 Ninjas 1 Cup
Cytując twórców : "Mnóstwo akcji, wybuchów i tak, to w trailerze to czołgopenis. "![]()
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Kupiłem , pograłem 30 minut i tak moim zdaniem jest warta tej ceny ale checkpointy zostały umieszczone za daleko przez co staje się cholernie trudna bo giniesz co chwilę oczywiście. Jeśli ci to nie przeszkadza to kup, bo wspierasz tym samym twórcę z Polski.letsgamingtogame pisze:gra jest warta tych 0.69 centow ? Wlasnie mam tyle i nwm na co wydac, a dobrych gier za tyle nie ma prawie zadnych...Revan pisze: Jakieś polskie gówienko :
2 Ninjas 1 Cup
Cytując twórców : "Mnóstwo akcji, wybuchów i tak, to w trailerze to czołgopenis. "![]()
Mała poprawka. Tytuł lub developer został zbanowany/wywalony ze steama za łamanie regulaminu. Gry, które zostały usunięte ze steama przez właściciela nie podlegają takiej karze.
O co tu chodzi :O? Ktoś próbuje mi ukraść konto kluczem z key shopu?
Drogi użytkowniku Steam,
To jest automatyczna wiadomość wygenerowana przez administrację konta Steam. Została wysłana w odpowiedzi na zapytanie od użytkownika Steam mające na celu znalezienie wszystkich nazw kont używających tego numeru seryjnego.
Nazwa konta Steam: xxxxxxxxxx
Jeżeli to zapytanie zostało wysłane przez ciebie, użyj powyższej nazwy konta, aby zalogować się do Steam. Jeżeli nie pamiętasz swojego hasła, kliknij na przycisk „Odzyskaj konto” na stronie logowania Steam.
Jeżeli to zapytanie nie zostało wysłane przez ciebie, zignoruj tę wiadomość.
Użytkownicy nie mogą uzyskać dostępu do twojego konta poprzez procedurę znalezienia konta po numerze seryjnym, nie mając dostępu do twojego konta e-mail.
Drogi użytkowniku Steam,
To jest automatyczna wiadomość wygenerowana przez administrację konta Steam. Została wysłana w odpowiedzi na zapytanie od użytkownika Steam mające na celu znalezienie wszystkich nazw kont używających tego numeru seryjnego.
Nazwa konta Steam: xxxxxxxxxx
Jeżeli to zapytanie zostało wysłane przez ciebie, użyj powyższej nazwy konta, aby zalogować się do Steam. Jeżeli nie pamiętasz swojego hasła, kliknij na przycisk „Odzyskaj konto” na stronie logowania Steam.
Jeżeli to zapytanie nie zostało wysłane przez ciebie, zignoruj tę wiadomość.
Użytkownicy nie mogą uzyskać dostępu do twojego konta poprzez procedurę znalezienia konta po numerze seryjnym, nie mając dostępu do twojego konta e-mail.
Fakt panie,sprawdzałem własnie to wbijajac zuzyty kod z maina na alcie i przyszedł mi identyczny mail.Ale dalbym sobie głowę uciąć że treść powyższego maila o odzyskiwaniu konta kodem brzmiała niedawno inaczej,stąd u mnie mała konsternacja. Danke pan Armin :]
A jak sam sobie wysłałem teraz przypomnienie z alta na maina to nie powinnem tego ignorować ?
Logicznym jest chyba ze pomimo tekstu o olewaniu tego maila mogę mieć prawo bac się o konto z 1400 grami ,prawda?Dlatego tutaj zapytałem.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Używasz mobliny token? Bo jak tak to nie masz się czego bać.