Nie niszcz nadziei
Biedronka- wyprzedaż noworoczna
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Byłem wczoraj w trzech biedronkach w poszukiwaniu przecenionych świątecznych łakoci i nigdzie nie było żadnych gier ani filmów, więc kolega prawdopodobnie ma rację i powystawiali to co zostało im po poprzednich wyprzedażach. Niemniej jednak oferta świetna, sam chętnie przytuliłbym Heroes 3 HD za piątaka.nawet jesli , to niemacie co liczyc pewnie u siebie poprostu im na stanie zostało czy cos to wystawili za grosze xd
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Swego czasu byla promocja za 4zł herosów hd ale dysrybucja cyfrowakmpt pisze:Byłem wczoraj w trzech biedronkach w poszukiwaniu przecenionych świątecznych łakoci i nigdzie nie było żadnych gier ani filmów, więc kolega prawdopodobnie ma rację i powystawiali to co zostało im po poprzednich wyprzedażach. Niemniej jednak oferta świetna, sam chętnie przytuliłbym Heroes 3 HD za piątaka.nawet jesli , to niemacie co liczyc pewnie u siebie poprostu im na stanie zostało czy cos to wystawili za grosze xd

- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Takie rzeczy zawsze fajnie się ogląda. Albo jak jakaś stara baba drze się na cały sklep przy kasie, wstrzymując kolejkę, że ją orżnęli na 2,49zł, aby po całej aferze okazało się, że powinna dopłacić 4zł
Oczywiście dopłaty nie było tylko buty szybkiej ucieczki [+4 do szybkości i 60% szansy na ucieczke] sukcesywnie poszły w użycie.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ceny były np 59,99 ale pod czytnikiem albo nie było o cenie informacji wtedy szedłem do kierowniczki i na jej skanerze widniała cena 25% od kwoty na tej naklejonej
albo już przy czytniku się okazywało że gra jest tania.
Osobiście przypadkowo tam zajrzałem i nie żałuje
warto szukać w biedronkach dużych które robią przeceny. Sry wgl za brak odezwu ale nie wiedziałem że tak szybko podłapiecie temat
.

Osobiście przypadkowo tam zajrzałem i nie żałuje

- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Gry w wersji PC, jestem na 90% pewnyfre1zel pisze:Daimoon pisze: Ja trochę może trafie w temat łowców ponieważ udało mi się wyrwać pare ciekawych tytułów za grosze w Biedronce Mianowice:
Po 5 zł
South Park Kijek Prawdy
Metro Last Light
Heroes 3 HD edition
Risen 2 Gold
2x Dead Synchronicity
Po 10 zł
2x Saints Row 4 Game of the century Edition
Po 15 zł
Wasteland 2 Direction Cut niestety w pudełku Premium Games
Project Cars
W dowodzie wrzucam skan z paragonubez paru tytułów ponieważ reszta była na osobnym paragonie
To gry w wersji na Playstation czy PC?