Biedronka- wyprzedaż noworoczna

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Monek22 pisze: nawet jesli , to niemacie co liczyc pewnie u siebie poprostu im stanie zostało czy cos to wystawili za grosze xd
Nie niszcz nadziei
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Bust3r pisze:
Monek22 pisze: nawet jesli , to niemacie co liczyc pewnie u siebie poprostu im stanie zostało czy cos to wystawili za grosze xd
Nie niszcz nadziei
Wiesz ludzie najezdza sie po kilkunastu biedronkach , stracą na to czas , pieniadze zeby dostac jakas jedną czy dwie oferty xd co w ogólnym rozrachunku i tak im wyjdzie na - xd
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Pojeżdżą - poruszają się - by w efekcie kupić sobie cole i czipsy zamiast gry. - GG WP.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

nawet jesli , to niemacie co liczyc pewnie u siebie poprostu im na stanie zostało czy cos to wystawili za grosze xd
Byłem wczoraj w trzech biedronkach w poszukiwaniu przecenionych świątecznych łakoci i nigdzie nie było żadnych gier ani filmów, więc kolega prawdopodobnie ma rację i powystawiali to co zostało im po poprzednich wyprzedażach. Niemniej jednak oferta świetna, sam chętnie przytuliłbym Heroes 3 HD za piątaka.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

kmpt pisze:
nawet jesli , to niemacie co liczyc pewnie u siebie poprostu im na stanie zostało czy cos to wystawili za grosze xd
Byłem wczoraj w trzech biedronkach w poszukiwaniu przecenionych świątecznych łakoci i nigdzie nie było żadnych gier ani filmów, więc kolega prawdopodobnie ma rację i powystawiali to co zostało im po poprzednich wyprzedażach. Niemniej jednak oferta świetna, sam chętnie przytuliłbym Heroes 3 HD za piątaka.
Swego czasu byla promocja za 4zł herosów hd ale dysrybucja cyfrowa :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Proroki jedne... Za to widzialem jak się menele o alkohol klocili. It's something!
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Takie rzeczy zawsze fajnie się ogląda. Albo jak jakaś stara baba drze się na cały sklep przy kasie, wstrzymując kolejkę, że ją orżnęli na 2,49zł, aby po całej aferze okazało się, że powinna dopłacić 4zł :trollface: Oczywiście dopłaty nie było tylko buty szybkiej ucieczki [+4 do szybkości i 60% szansy na ucieczke] sukcesywnie poszły w użycie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Bust3r pisze:
Nie niszcz nadziei

Byłam w 4 biedronkach i też już nic nie było. :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 58 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

@Daimoon - przecenione gry były w jakiś sposób oznakowane (miały cenówkę?) czy dopiero pod czytnikiem/na kasie pokazało się że są przecenione ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ceny były np 59,99 ale pod czytnikiem albo nie było o cenie informacji wtedy szedłem do kierowniczki i na jej skanerze widniała cena 25% od kwoty na tej naklejonej :P albo już przy czytniku się okazywało że gra jest tania.

Osobiście przypadkowo tam zajrzałem i nie żałuje :P warto szukać w biedronkach dużych które robią przeceny. Sry wgl za brak odezwu ale nie wiedziałem że tak szybko podłapiecie temat :D.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

U mnie w mieście leżą gry w kilku biedronkach, przejdę się może jutro albo w piątek i zobaczę, jak z cenami.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

fre1zel pisze:
Daimoon pisze: Ja trochę może trafie w temat łowców ponieważ udało mi się wyrwać pare ciekawych tytułów za grosze w Biedronce Mianowice:
Po 5 zł
South Park Kijek Prawdy
Metro Last Light
Heroes 3 HD edition
Risen 2 Gold
2x Dead Synchronicity
Po 10 zł
2x Saints Row 4 Game of the century Edition

Po 15 zł
Wasteland 2 Direction Cut niestety w pudełku Premium Games
Project Cars

W dowodzie wrzucam skan z paragonu :P bez paru tytułów ponieważ reszta była na osobnym paragonie Obrazek

To gry w wersji na Playstation czy PC?
Gry w wersji PC, jestem na 90% pewny
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

F.3.A.R.
Tomb Raider (X360)
Prince of Persia (2008)
Rayman Legends
Awatar użytkownika