To samo. Ja już mam 13 maili
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 40 razy
- Podziękowania: 98 razy
- Kontakt:
Airscape: The Fall of Gravity za 0,19 euro (swoją drogą fajna gierka i w dodatku ma karty).
http://store.steampowered.com/sub/48724 ... age%20Page
http://store.steampowered.com/sub/48724 ... age%20Page
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Hehe, ja już dostałem prawie 30 takich maili od początku SWSleon4769 pisze:Miałem podobnie na telefonie, w ciągu dnia potrafiły mi przyjść cztery powiadomienia, i tak przez trzy dni.PolaczekCebulaczek pisze: Na swojej wishliscie mam około 40 tytułów, co wydaje mi się stosunkowo niską liczbą. Od startu wyprzedaży dostałem 14 maili z informacją o obniżce, w ustawieniach nic nigdy nie zmieniałem, a do tej pory działało raczej ok. Moja cierpliwość już się wyczerpała i wyłączyłem to w cholerę, ale chciałbym wiedzieć czy ktoś ma/miał podobny problem.

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
Mam takie pytanko, bo mam 6 euro na steam wallecie, chciałem kupić grę za 7,5 euro więc z konta policzyłoby mi tylko te brakujące 1,5 euro, po zakończeniu transakcji okazało się że na steam wallet dalej jest 6 euro, a z mojej karty pobrało mi 7,5 euro za grę, co mogę robić w takiej sytuacji ? Zarządałem refunda i najwyżej kupię grę ponownie, ale co mam zrobić następnym razem aby znowu mi nie policzyło całej kwoty z karty a częściowo z walletu ? Dodam że kiedyś robiłem kilkakrotnie takie akcje i nie pamiętam aby były takie problemy jak tutaj.
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
dodajesz gre do koszyka wybierasz tam ze platnosc portfel steam klikasz dalej powinno ci wyskoczyc ze na portfelu masz niewystarczajaca ilosc i musisz wybrac 2ga platnosc wybierasz paypal czy co tam chcesz i zabiera 6€ z walleta reszte z dodatkowej platnosci
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Przecież działa co najmniej od 3-4 dni przed startem Winter Sale. Nic lepszego chyba nie ma. Nie polecam za to tej płatnej z autoregulacją ceny - raz że nie ufam takim automatom, dwa parę osób dostało już za te automaty tradebana. Inna sprawa że ludzie są czasem dziwni. Tradebana dostał też osobnik który zrobił !lootall za pomocą ASFa uwaga, uwaga ...na około tysiącu kont w tym samym czasie. To już prawie DDoS jest

Jeżeli jednak masz do obsługi więcej niż parę kart na krzyż, to trzymaj się SIHa ale nie na Firefoxie, ale na Chrome. Po prostu silnik Chrome jest o wiele wydajniejszy. SIH + FF zamula już przy 6.000-10.000 przedmiotach w ekwipunku i 3.000 - 4.000 kart na rynku. SIH + Chrome w takiej konfiguracji działa dość dobrze, a przecież nie musisz stale używać Chrome. Możesz ją mieć jako dodatkową przeglądarkę tylko do obsługi rynku. To nawet lepiej, bo do obsługi dużej ilości kart jest wskazane używanie tylko SIH i wyłączenie EnhancedSteam - ta ostatnia dość mocno zamula, za to przydaje się na drugiej przeglądarce do sprawdzania cen gier itp. Od kiedy jest uwierzytelnianie tokenem mobilnym (praktycznie konieczność) nie ma wielkiego znaczenia z czego się logujesz - nie ma już tego dbania o ciasteczka przeglądarki jak o jajko, by nie zostać z 14 dniowym cooldownem na nowym urządzeniu jeśli coś by się posypało w trakcie winter sale itp.
P.S.
Co do uwierzytelniania mobilnego: jaką apkę do backupu Steama (wraz z katalogiem DATA) polecacie na telefon bez roota, tak wy można zaimportować token do WinAuth? Sprawdzałem już trochę programów do backupu i niestety, bez roota nie potrafiły zrobić backupu /DATA/
- Ci użytkownicy podziękowali Skapiradlo za ten post:
- MDA
Ale SiH nie pokazuje mi teraz cen kart(zakresu cen dokładnie, że 3 karty są po 5c ,20 po 6 itp) które już leża na rynku i trzeba wchodzić ręcznie w market żeby zobaczyć ile leży kart w jakiej cenie i jakie są zlecenia kupna.Dodatkowo mając dwie te same karty po wystawieniu jednej ta druga nie chce się wystawić na rynek ,działa dopiero po odświeżeniu ekwipunku.
- Podziękował: 65 razy
- Podziękowania: 40 razy
Czy jak kupię i ew. zwrócę dziś Grim Dawn to do końca wyprzedaży zdążę dostać zwrot eurogabenów, żeby ewentualnie kupić coś innego? Max do 1 chyba tak, co? Wyprz do 2 stycznia.
Wiem było w HMB, dolary poszły na "analogowe" cele a tutaj -45% 13,74€gabenów.
Wiem było w HMB, dolary poszły na "analogowe" cele a tutaj -45% 13,74€gabenów.
- Kontakt:
Jakim cudem działa Ci SIH na FF? Jaką masz wersję wtyczki? Działają Ci automatyczne aktualizacje tej wtyczki w FF?Skapiradlo pisze:Przecież działa co najmniej od 3-4 dni przed startem Winter Sale. Nic lepszego chyba nie ma. Nie polecam za to tej płatnej z autoregulacją ceny - raz że nie ufam takim automatom, dwa parę osób dostało już za te automaty tradebana. Inna sprawa że ludzie są czasem dziwni. Tradebana dostał też osobnik który zrobił !lootall za pomocą ASFa uwaga, uwaga ...na około tysiącu kont w tym samym czasie. To już prawie DDoS jest
Jeżeli jednak masz do obsługi więcej niż parę kart na krzyż, to trzymaj się SIHa ale nie na Firefoxie, ale na Chrome. Po prostu silnik Chrome jest o wiele wydajniejszy. SIH + FF zamula już przy 6.000-10.000 przedmiotach w ekwipunku i 3.000 - 4.000 kart na rynku. SIH + Chrome w takiej konfiguracji działa dość dobrze, a przecież nie musisz stale używać Chrome. Możesz ją mieć jako dodatkową przeglądarkę tylko do obsługi rynku. To nawet lepiej, bo do obsługi dużej ilości kart jest wskazane używanie tylko SIH i wyłączenie EnhancedSteam - ta ostatnia dość mocno zamula, za to przydaje się na drugiej przeglądarce do sprawdzania cen gier itp. Od kiedy jest uwierzytelnianie tokenem mobilnym (praktycznie konieczność) nie ma wielkiego znaczenia z czego się logujesz - nie ma już tego dbania o ciasteczka przeglądarki jak o jajko, by nie zostać z 14 dniowym cooldownem na nowym urządzeniu jeśli coś by się posypało w trakcie winter sale itp.
Przecież bez aktualizacji wtyczki nie ma możliwości aby działała, były przecież zmiany w Rynku, które uwaliły działanie SIH. Na Chrome zaraz poszła aktualizacja (która i tak nie do końca jeszcze działa jak trzeba), a na FF nie działa mi do tej pory, no bo wtyczka się nie aktualizuje.
- Kontakt:
@up: No to faktycznie w takiej konfiguracji będzie działać. Problem w tym, że ten dodatek pozwalający instalować wtyczki z Chrome w Firefoksie został chyba usunięty z oficjalnego repo ("This add-on has been disabled by an administrator. ")
EDIT: Próbuję z wtyczką "Chrome Store Foxified", niestety, skonwertowany SIH nie przechodzi jakiejś weryfikacji, nie wiem, jak to obejść.
EDIT: Próbuję z wtyczką "Chrome Store Foxified", niestety, skonwertowany SIH nie przechodzi jakiejś weryfikacji, nie wiem, jak to obejść.