[PC] The Division

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Potwierdzam w DZ jest nuda, a jest tylko to po zrobieniu fabuły. ;p Polecam delektować się single/co-op ile się tylko da, tutaj jest piękno tego tytułu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

jak wbić do zablokowanej strefy, DLC tutaj jestem
https://www.youtube.com/watch?v=GDIEviKIzKQ
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Czy Waszym zdaniem jest sens grać w Division samemu?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

@SpiderFYM

Osobiście mam niemal 30 godzin wbite na solo i fabule, a tylko jakieś 30 min na DZ (przynajmniej na razie) i muszę stwierdzić, że mi się podoba. Główną rzeczą, która mnie trzyma to strzelanie i loot (aż sam się sobie dziwie). To naprawdę sprawia przyjemność, gdy po ciężkiej potyczce z silniejszym mobem wypadnie coś fajnego. Jednak jeśli chcesz grać dla fabuły czy klimatu, to raczej daruj sobie, bo jest to po prostu średnie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Mam za sobą - póki co - kilkanaście godzin na solówce i jest naprawdę zajetentego ;-) Jak wyżej, "szczelanie" i zbieranie wszelkiego złomu, to jest to, co daje sporą radochę, do tego cała mapa robi jeszcze większe wrażenie, niż beta, klimat jest gęsty i wylewa się z ekranu, a jeśli chodzi o fabułę, to choć nie jest specjalnie rozbudowana i zarysowana w głównym wątku, to dużo daje zbieranie nagrań po mieście, z których to rysują się okoliczności tuż po wybuchu epidemii ;-)
Fajni są też koordynatorzy w poszczególnych kryjówkach, wielu ma nierówno pod sufitem - póki co, rządzi koleś, który przed zarazą występował w serialu o agencie :D

Zrobiłem sobie rajd na niskim lvl po poszczególnych dzielnicach i w tych z większym poziomem trudności nieźle popędzili mi kota, jedną właściwie przebiegłem całą, przy akompaniamencie wybuchających samochodów pułapek :D
Jak na razie nie żałuję zakupu i prawie na pewno wkrótce zakupię Season Pass.
Awatar użytkownika
Łowca

No i nuda zaczyna zjadać grę, póki na single/co-op jest jeszcze co do robienia jest fajnie. DZ nie ma sensu i jest nieuzasadnionym wytworem twórców, nie opłaca się być bez ekipy i nie opłaca się być uczciwym. Pora poczekać na kilka DLC bo można usnąć.
Awatar użytkownika
Łowca

U mnie na 970 gra również działa poprawnie
Awatar użytkownika
Łowca

Nie grałem w to jeszcze ale na pewno będę musiał spróbować. Jednak interesuje mnie głównie Single więc poczekam może aż trochę gra stanieje
Awatar użytkownika
Łowca

Za ok 2mce powinna cena zejść w dół, wtedy zaczynają wychodzić płatne dlc. ;d
Co do gry, wg raportu ubi ponad połowa graczy gra solo, myślę że gra zacznie się rozwijać w kierunku co-op. W sumie miało to być mmo niż single. Ja na chwilę obecną nie mam i tak za dużo czasu na granie, utknąłem na równym 50% mainstory. Niestety praca ważniejsza i tylko w niektóre weeekendy mogę sobie pozwolić na coś więcej. ;p
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Zawartość dla graczy solowych wystarcza na około 40h zabawy. W tym czasie zrobiłem wszystkie zadania główne/poboczne, zebrałem wszystkie znajdźki i oczywiście zdobyłem maksymalny poziom.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Ja już mam 40h (prawie) i jestem dopiero w połowie :D Ale zasadniczo, to ja się bawię w turystę, stąd pewnie taki wynik :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

Ktoś, coś jakiegoś co-opa? :D Nabyłem Division, solo gra się fajnie, ale jak zagrałem kilka misji w coop z randomami, to po prostu zakochałem się *.* Nick na uplay: Matt3rsCFC, Snake w avatarze. ;) 13 lvl aktualnie
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Pierwsze płatne dlc - Underground - już zlądowało :)
Na Sztimie 6,6 GB aktualizacji w tym, prócz Podziemi, znajdziemy aktualizację 1.3 oraz nowy najazd Dragon's Nest :)

Więcej szczegółów:

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/ga ... 8-76770-32

Jakby Ktoś chciał wspólnie pociorać - głównie wieczorki, a w weekendy mogą to być i nocki - to zapraszam via Steam (namiary obok, pod avatarem) albo UPlay (TomHa76) - szczególnie mile widziane wspólne wycieczki do DZ, bo muszę dobić do 90lvl :D

EDIT:

I jakie wrażenia z Undergrounda? Wczoraj znalazłem czas i muszę przyznać, że mnie wciągnęło, szczególnie, że na moim poziomie DZ (40 lvl) towar ze skrzyń jest zdecydowanie lepszy od tego, w czym pomykałem po DZ przez ostatnie dwa tygodnie :D
Podejrzewam, że kolejne 100h zejdzie mi na tym dodatku + DZ oczywiście :) Innymi słowy, nie żałuję "poświęcenia" 2K kart na Steamie, grze spokojnie daję notę 9/10! :)
Awatar użytkownika
Łowca

Wysoka nota. Niestety ja przestałam grać po update 1.3 nerf mojego gearu plus wrzucenie do bracketu +220 sprawił że odechciało mi się grać.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Właśnie wyszedłem z podziemi po pierwszej wizycie i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Na razie wbiłem 4 poziom podziemi. I zdążyłem się ubrać na 224 item level :-). Jakby ktoś był chętny pociupać to nick na Uplay: Ghostek71 :-)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Pojawił się patch 1.5 i nowe DLC Survival, które dodaje tytułowy tryb. Póki co wrażenia pozytywne ale po ukończeniu Survivalu nie dostałem żadnych nagród, bo wystąpił błąd serwera :|
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

No właśnie wczoraj zassało mi parę GB na sztimie, wieczorkiem sobie obadam Przetrwanie, bo zapowiada się całkiem zacnie :) no i jeszcze jedno dlc zostało, chyba w pierwszym kwartale 2017 się zmieszczą, z jego premierą .
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Muszę przyznać, że po becie - z różnych powodów - wzięłam urlop od bycia agentem, teraz wróciłam i dawno nie byłam tak wkręcona. Co prawda dopiero się toczę do 30. poziomu, ale zarówno solo jak i w grupie jest dobra zabawa. Nawet matchmakingi do misji nie są jakieś tragiczne - ino czasami w środku nocy/nad ranem długo się czeka na kompanów. Także gdyby ktoś chciał pograć z początkującym warzywem, możecie zastukać na PW albo Steam. ;)
ODPOWIEDZ