[PC] The Division
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 114 razy
jak wbić do zablokowanej strefy, DLC tutaj jestem
https://www.youtube.com/watch?v=GDIEviKIzKQ
https://www.youtube.com/watch?v=GDIEviKIzKQ
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
@SpiderFYM
Osobiście mam niemal 30 godzin wbite na solo i fabule, a tylko jakieś 30 min na DZ (przynajmniej na razie) i muszę stwierdzić, że mi się podoba. Główną rzeczą, która mnie trzyma to strzelanie i loot (aż sam się sobie dziwie). To naprawdę sprawia przyjemność, gdy po ciężkiej potyczce z silniejszym mobem wypadnie coś fajnego. Jednak jeśli chcesz grać dla fabuły czy klimatu, to raczej daruj sobie, bo jest to po prostu średnie.
Osobiście mam niemal 30 godzin wbite na solo i fabule, a tylko jakieś 30 min na DZ (przynajmniej na razie) i muszę stwierdzić, że mi się podoba. Główną rzeczą, która mnie trzyma to strzelanie i loot (aż sam się sobie dziwie). To naprawdę sprawia przyjemność, gdy po ciężkiej potyczce z silniejszym mobem wypadnie coś fajnego. Jednak jeśli chcesz grać dla fabuły czy klimatu, to raczej daruj sobie, bo jest to po prostu średnie.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Mam za sobą - póki co - kilkanaście godzin na solówce i jest naprawdę zajetentego
Jak wyżej, "szczelanie" i zbieranie wszelkiego złomu, to jest to, co daje sporą radochę, do tego cała mapa robi jeszcze większe wrażenie, niż beta, klimat jest gęsty i wylewa się z ekranu, a jeśli chodzi o fabułę, to choć nie jest specjalnie rozbudowana i zarysowana w głównym wątku, to dużo daje zbieranie nagrań po mieście, z których to rysują się okoliczności tuż po wybuchu epidemii
Fajni są też koordynatorzy w poszczególnych kryjówkach, wielu ma nierówno pod sufitem - póki co, rządzi koleś, który przed zarazą występował w serialu o agencie
Zrobiłem sobie rajd na niskim lvl po poszczególnych dzielnicach i w tych z większym poziomem trudności nieźle popędzili mi kota, jedną właściwie przebiegłem całą, przy akompaniamencie wybuchających samochodów pułapek
Jak na razie nie żałuję zakupu i prawie na pewno wkrótce zakupię Season Pass.

Fajni są też koordynatorzy w poszczególnych kryjówkach, wielu ma nierówno pod sufitem - póki co, rządzi koleś, który przed zarazą występował w serialu o agencie

Zrobiłem sobie rajd na niskim lvl po poszczególnych dzielnicach i w tych z większym poziomem trudności nieźle popędzili mi kota, jedną właściwie przebiegłem całą, przy akompaniamencie wybuchających samochodów pułapek

Jak na razie nie żałuję zakupu i prawie na pewno wkrótce zakupię Season Pass.
- Podziękował: 0
No i nuda zaczyna zjadać grę, póki na single/co-op jest jeszcze co do robienia jest fajnie. DZ nie ma sensu i jest nieuzasadnionym wytworem twórców, nie opłaca się być bez ekipy i nie opłaca się być uczciwym. Pora poczekać na kilka DLC bo można usnąć.
- Podziękował: 0
Za ok 2mce powinna cena zejść w dół, wtedy zaczynają wychodzić płatne dlc. ;d
Co do gry, wg raportu ubi ponad połowa graczy gra solo, myślę że gra zacznie się rozwijać w kierunku co-op. W sumie miało to być mmo niż single. Ja na chwilę obecną nie mam i tak za dużo czasu na granie, utknąłem na równym 50% mainstory. Niestety praca ważniejsza i tylko w niektóre weeekendy mogę sobie pozwolić na coś więcej. ;p
Co do gry, wg raportu ubi ponad połowa graczy gra solo, myślę że gra zacznie się rozwijać w kierunku co-op. W sumie miało to być mmo niż single. Ja na chwilę obecną nie mam i tak za dużo czasu na granie, utknąłem na równym 50% mainstory. Niestety praca ważniejsza i tylko w niektóre weeekendy mogę sobie pozwolić na coś więcej. ;p
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Zawartość dla graczy solowych wystarcza na około 40h zabawy. W tym czasie zrobiłem wszystkie zadania główne/poboczne, zebrałem wszystkie znajdźki i oczywiście zdobyłem maksymalny poziom.
Ktoś, coś jakiegoś co-opa?
Nabyłem Division, solo gra się fajnie, ale jak zagrałem kilka misji w coop z randomami, to po prostu zakochałem się *.* Nick na uplay: Matt3rsCFC, Snake w avatarze.
13 lvl aktualnie

- Kontakt:
Pierwsze płatne dlc - Underground - już zlądowało
Na Sztimie 6,6 GB aktualizacji w tym, prócz Podziemi, znajdziemy aktualizację 1.3 oraz nowy najazd Dragon's Nest
Więcej szczegółów:
http://tomclancy-thedivision.ubi.com/ga ... 8-76770-32
Jakby Ktoś chciał wspólnie pociorać - głównie wieczorki, a w weekendy mogą to być i nocki - to zapraszam via Steam (namiary obok, pod avatarem) albo UPlay (TomHa76) - szczególnie mile widziane wspólne wycieczki do DZ, bo muszę dobić do 90lvl
EDIT:
I jakie wrażenia z Undergrounda? Wczoraj znalazłem czas i muszę przyznać, że mnie wciągnęło, szczególnie, że na moim poziomie DZ (40 lvl) towar ze skrzyń jest zdecydowanie lepszy od tego, w czym pomykałem po DZ przez ostatnie dwa tygodnie
Podejrzewam, że kolejne 100h zejdzie mi na tym dodatku + DZ oczywiście
Innymi słowy, nie żałuję "poświęcenia" 2K kart na Steamie, grze spokojnie daję notę 9/10! 

Na Sztimie 6,6 GB aktualizacji w tym, prócz Podziemi, znajdziemy aktualizację 1.3 oraz nowy najazd Dragon's Nest

Więcej szczegółów:
http://tomclancy-thedivision.ubi.com/ga ... 8-76770-32
Jakby Ktoś chciał wspólnie pociorać - głównie wieczorki, a w weekendy mogą to być i nocki - to zapraszam via Steam (namiary obok, pod avatarem) albo UPlay (TomHa76) - szczególnie mile widziane wspólne wycieczki do DZ, bo muszę dobić do 90lvl

EDIT:
I jakie wrażenia z Undergrounda? Wczoraj znalazłem czas i muszę przyznać, że mnie wciągnęło, szczególnie, że na moim poziomie DZ (40 lvl) towar ze skrzyń jest zdecydowanie lepszy od tego, w czym pomykałem po DZ przez ostatnie dwa tygodnie

Podejrzewam, że kolejne 100h zejdzie mi na tym dodatku + DZ oczywiście

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Właśnie wyszedłem z podziemi po pierwszej wizycie i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Na razie wbiłem 4 poziom podziemi. I zdążyłem się ubrać na 224 item level
. Jakby ktoś był chętny pociupać to nick na Uplay: Ghostek71 

- Kontakt:
No właśnie wczoraj zassało mi parę GB na sztimie, wieczorkiem sobie obadam Przetrwanie, bo zapowiada się całkiem zacnie
no i jeszcze jedno dlc zostało, chyba w pierwszym kwartale 2017 się zmieszczą, z jego premierą .

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Muszę przyznać, że po becie - z różnych powodów - wzięłam urlop od bycia agentem, teraz wróciłam i dawno nie byłam tak wkręcona. Co prawda dopiero się toczę do 30. poziomu, ale zarówno solo jak i w grupie jest dobra zabawa. Nawet matchmakingi do misji nie są jakieś tragiczne - ino czasami w środku nocy/nad ranem długo się czeka na kompanów. Także gdyby ktoś chciał pograć z początkującym warzywem, możecie zastukać na PW albo Steam.