Akurat obcokrajowcy ( czytałem komentarze bodajże na reddicie ) wypowiadając się o patchach do poprzednich części twierdzili, że CD Projekt RED jest świetną ekipą, dobrze zoptymalizują grę itp. ale jak coś ominą, czegoś zabraknie, to na załatanie tej dziury trzeba czekać długo.kenem pisze:Tydzień bez patcha to tydzień stracony, choć wydaje mi się, że takie półśrodki nie są zbyt dobre, niech sobie odpuszczą z dodawaniem wersji 1.04 1.05 1.06 i nazbierają do 1.1, takie pobieranie co tydzień 400 mb może stać się irytujące. Jednak mimo wszystkiego cieszę się, że dbają o swoich klientów, zresztą jak zawsze, i ulepszają, oraz poprawiają swój produkt na bieżąco
Wiedźmin 3: Dziki Gon
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
No W1 i W2 do dzisiaj maja sporo nienaprawionych dziur. W watkach na forum o bledach byly dobrze opisane i co z tego. A patche powinni wypuszczac jak teraz - tak szybko jak to mozliwe, a nie jeden na miesiac.
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Jaki znowu dział? AFAIR CDProjekt pozbył się już parę lat temu dystrybucji i cdp.pl wykupili w większości jego pracownicy. Od tego czasu można IMHO zapomnieć że warto tam zaglądać po jakiekolwiek sensowne promo na gry, bo w PL przy takim modelu właśnościowym są "prawie" promocje. Nawet jak wydają filmy z kodami (Warcraft początek), to po uwzględnieniu kosztów przesyłki których nie ma w Muve, cena była wyższa niż w byle kiosku. Nawet nie wspominając, że przy okazji można było wziąć numer Newsweeka gratis.
Jeśli coś się zmieniło proszę mnie poprawić.
P.S.
Na pocieszenie zostaje słaby kurs funta i oferty cdkeys.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Własnie te wieski z allegro pudełkowe(bez kodu gog) spokojnie instalują sie z płytki tak jak to piszą i można grac ? takie goty kosztuje 3 dyszki także mysle czy nie kupic 

Właśnie niekoniecznie się instalują
mi podstawka nie dała rady się zainstalować, te płyty były tłoczone w beznadziejnej jakości. To dość powszechny problem.

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Kupiłem na premierę kolekcjonerkę jak jeszcze mieszkałem w akademiku. Kolega kilka pokojów dalej też kolekcjonerkę i trzeci znajomy zwykłą wersję. Wyszło na to, że mój napęd odtwarzał wszystkie moje płyty, choć męczył niemiłosiernie jedną z nich. U znajomego nie działała jedna płyta z jego kolekcjonerki, moja też nie poszła, ale ta od trzeciego znajomego już zadziałała. Faktycznie płyty wytłoczone beznadziejnie i jak napęd nie miał jakichś technologii związanych z błędami czy kto tam wie czego jeszcze, to był problem.