Wiedźmin 3: Dziki Gon

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

kenem pisze:
Kraczykruk pisze: Widzę, że chłopaki z CDPR nie próżnują i już zaserwowali nam 1.04 patch.
Tydzień bez patcha to tydzień stracony, choć wydaje mi się, że takie półśrodki nie są zbyt dobre, niech sobie odpuszczą z dodawaniem wersji 1.04 1.05 1.06 i nazbierają do 1.1, takie pobieranie co tydzień 400 mb może stać się irytujące. Jednak mimo wszystkiego cieszę się, że dbają o swoich klientów, zresztą jak zawsze, i ulepszają, oraz poprawiają swój produkt na bieżąco
Akurat obcokrajowcy ( czytałem komentarze bodajże na reddicie ) wypowiadając się o patchach do poprzednich części twierdzili, że CD Projekt RED jest świetną ekipą, dobrze zoptymalizują grę itp. ale jak coś ominą, czegoś zabraknie, to na załatanie tej dziury trzeba czekać długo.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

No W1 i W2 do dzisiaj maja sporo nienaprawionych dziur. W watkach na forum o bledach byly dobrze opisane i co z tego. A patche powinni wypuszczac jak teraz - tak szybko jak to mozliwe, a nie jeden na miesiac.
Awatar użytkownika
Łowca

wg mnie dobrze ze sa update, naprawiaja od razu, czyli zalezy im na graczach
rockstar mialo taka sama polityke, od razu zaczeli szukac domniemanych bledow i wysylac latki
Awatar użytkownika
Łowca

No tylko szkoda z tymi update że niby poprawiają wydajność i stabilnosc a ja tego nie moge zauważyć jak i większośc osób.. chyab pod publiczne to robią
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Orientuje się ktoś w jakim sklepie obecnie najtaniej wyrwę pudełkowe GOTY?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Lemistio pisze: Orientuje się ktoś w jakim sklepie obecnie najtaniej wyrwę pudełkowe GOTY?
Morele lub GOG.COM
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon

A to GOG.com sprzedaje wersje pudełkowe? :gwizdany:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

FlashGordon pisze: A to GOG.com sprzedaje wersje pudełkowe? :gwizdany:
Nie ale za te cene i natychmiastowy dostep warto wziac GOTY w pudle kart i tak nie ma
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

nie on sam a sąsiadujący z nimi dział o nazwie cdp.pl obsługujący stronę o tej nazwie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

lordkiller pisze:
Nie ale za te cene i natychmiastowy dostep warto wziac GOTY w pudle kart i tak nie ma
Pff na co mi tam karty, kompletnie nie zainteresowany nimi jestem, chcę tylko pudełeczko na półkę :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Nie ma dalej tych pudełek za 10zł na allegro? To jeden z moich lepszych zakupów, w dodatku gra gratis
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

EdmundBA pisze:
nie on sam a sąsiadujący z nimi dział o nazwie cdp.pl obsługujący stronę o tej nazwie.
Jaki znowu dział? AFAIR CDProjekt pozbył się już parę lat temu dystrybucji i cdp.pl wykupili w większości jego pracownicy. Od tego czasu można IMHO zapomnieć że warto tam zaglądać po jakiekolwiek sensowne promo na gry, bo w PL przy takim modelu właśnościowym są "prawie" promocje. Nawet jak wydają filmy z kodami (Warcraft początek), to po uwzględnieniu kosztów przesyłki których nie ma w Muve, cena była wyższa niż w byle kiosku. Nawet nie wspominając, że przy okazji można było wziąć numer Newsweeka gratis.
Jeśli coś się zmieniło proszę mnie poprawić.

P.S.
Na pocieszenie zostaje słaby kurs funta i oferty cdkeys.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

DirtyMac pisze: Nie ma dalej tych pudełek za 10zł na allegro? To jeden z moich lepszych zakupów, w dodatku gra gratis
To wcale nie taki zły pomysł, chyba tak właśnie zrobię, a wieśka kupię w promocji na GOG gdzie już miałem 1 i 2 (obie za darmo xD), i jeszcze jakieś darmowe gry dostanę :macha:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Własnie te wieski z allegro pudełkowe(bez kodu gog) spokojnie instalują sie z płytki tak jak to piszą i można grac ? takie goty kosztuje 3 dyszki także mysle czy nie kupic :D
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Właśnie niekoniecznie się instalują -> mi podstawka nie dała rady się zainstalować, te płyty były tłoczone w beznadziejnej jakości. To dość powszechny problem.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

W edycji gra roku ile jest płyt? Kurde mam na gog i fajny steelbook mnie kusi. Jak nie uda się załatwić to chyba medalion na pocieszenie kupię.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

6 płyt DVD i, w przeciwieństwie do edycji premierowej, nie miałem żadnych problemów z instalacją.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Kupiłem na premierę kolekcjonerkę jak jeszcze mieszkałem w akademiku. Kolega kilka pokojów dalej też kolekcjonerkę i trzeci znajomy zwykłą wersję. Wyszło na to, że mój napęd odtwarzał wszystkie moje płyty, choć męczył niemiłosiernie jedną z nich. U znajomego nie działała jedna płyta z jego kolekcjonerki, moja też nie poszła, ale ta od trzeciego znajomego już zadziałała. Faktycznie płyty wytłoczone beznadziejnie i jak napęd nie miał jakichś technologii związanych z błędami czy kto tam wie czego jeszcze, to był problem.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

GOTY na GOGu dla posiadaczy podstawki i obu dodatków :) tylko wina dajcie...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

O tyle dobra wiadomość, że powinna być jedna instalka. Trza będzie pobrać dla zrobienia kopii :)
ODPOWIEDZ