goldenjoystick - Spec Ops

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 30 razy
Podziękowania: 107 razy
Kontakt:

Wciąż jeszcze można kupić Golden Pack na greenmangaming.com:
Spec Ops: The Line, Sid Meier's Pirates! i gra niespodzianka razem z voucherem kosztuje to 1 funta.
Jeśli zagra się w Spec Opsa kasa powinna wrócić na nasze konto na green man gaming.

Czy komuś z was wróciła kaska na konto?
Jeśli tak to jak długo grał w grę i czy coś jeszcze trzeba było spełnić by cieszyć się ze zwrotu kasy?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

ja mam przegrane 2h ponad i niemam zwrotu
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 29 razy
Kontakt:

Ja już grę ukończyłem kilka lat temu i teraz wystarczyło, że włączyłem grę na minutę a kasa pojawiła się od razu na koncie. Nie wiem jak to jest w innych przypadkach.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Ponoź trzeba powiazac konto ze steam, wiecie gdzie to sie robi? Nigdzie nie moge znalezc tej opcji po zalogowaniu sie na konto
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 0
Kontakt:

Mi kasa wróciła jakoś po 2 dniach, grę przeszedłem już jakiś czas temu, ale po tym, jak kupiłem paczkę, uruchomiłem ją ponownie na jakieś 10 min.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

skuska pisze: Ponoź trzeba powiazac konto ze steam, wiecie gdzie to sie robi? Nigdzie nie moge znalezc tej opcji po zalogowaniu sie na konto
Z tego co pamiętam ja kiedyś łączyłem swoje konto na Playfire. Na GMG też nie widzę takiej opcji więc to chyba tutaj: https://www.playfire.com/settings . Dane logowania takie same jak do GMG, bo konta są zakładane jednocześnie.

PS. Brakuje mi 4 grosze do zakupu tej paczki więc jak ktoś ma resztki na PSC to z chęcią przyjmę w zamian za jakieś karty ;) Jak nie to będę się musiał jutro do kiosku wybrać, przynajmniej będzie kasa na następne zakupy :E
mru
Awatar użytkownika
mru
Robin Hood
Podziękował: 79 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

A ja nie wiem po jakim czasie zwrócili mi na konto GMG £1.00, ale w każdym razie - już mam go z powrotem :)
Natomiast steam pokazuje że grałem w Spec Ops 11min...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

logujac sie na konto playfire pisze mi ze mam podpiete konto steam , na gmg jak chce podpiac konto steam robiac nowe konto gmg tez mi psize ze mam podlaczone ;p
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Ja mialem zabawe z tym jak poprzednio dawali Bioshocka: Infinity i w koncu nic nie dostalem, teraz omijam ta strone szerokim lukiem (ale glosy w konkursie oddalem, trzeba wspierac Wiedzmina).
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

ostatnio nie dawali bioshocka ale można było go kupić za 1 funta z tego co pamiętam
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Juz nie pamietam mozliwe, w kazdym razie nic nie otrzymalem wtedy byl jakis blad ciagle, mimo najrozniejszych prob i pisania do supportu green oraz playfire nic nie poradzili.
ODPOWIEDZ