Wciąż jeszcze można kupić Golden Pack na greenmangaming.com:
Spec Ops: The Line, Sid Meier's Pirates! i gra niespodzianka razem z voucherem kosztuje to 1 funta.
Jeśli zagra się w Spec Opsa kasa powinna wrócić na nasze konto na green man gaming.
Czy komuś z was wróciła kaska na konto?
Jeśli tak to jak długo grał w grę i czy coś jeszcze trzeba było spełnić by cieszyć się ze zwrotu kasy?
goldenjoystick - Spec Ops
Ja już grę ukończyłem kilka lat temu i teraz wystarczyło, że włączyłem grę na minutę a kasa pojawiła się od razu na koncie. Nie wiem jak to jest w innych przypadkach.
Z tego co pamiętam ja kiedyś łączyłem swoje konto na Playfire. Na GMG też nie widzę takiej opcji więc to chyba tutaj: https://www.playfire.com/settings . Dane logowania takie same jak do GMG, bo konta są zakładane jednocześnie.
PS. Brakuje mi 4 grosze do zakupu tej paczki więc jak ktoś ma resztki na PSC to z chęcią przyjmę w zamian za jakieś karty

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Ja mialem zabawe z tym jak poprzednio dawali Bioshocka: Infinity i w koncu nic nie dostalem, teraz omijam ta strone szerokim lukiem (ale glosy w konkursie oddalem, trzeba wspierac Wiedzmina).
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Juz nie pamietam mozliwe, w kazdym razie nic nie otrzymalem wtedy byl jakis blad ciagle, mimo najrozniejszych prob i pisania do supportu green oraz playfire nic nie poradzili.