[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Po raz 3 dostaje bana na tydzień za to, że jacyś debile (z nickami pisanymi cyrylicą, jakby ktoś pytał) postanowili wywalić gracza rundę/dwie przed końcem meczu. Gram kurna dobrze, daje tylko info i nic więcej nie mówię, ale kur** nie, lepiej wywalić i mieć bekę, a Volvo zamiast zrobić oddzielne serwery dla tego motłochu woli dodać grafity po 40$ za 50 użyć. Ponad moje siły...
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3z2fc2/va%C4%89_statistics_from_my_last_250_matches/
Większość ludzi nie ma pojęcia jak wygląda oszukiwanie stąd to błędne przekonanie o niewielkiej ilości oszustów. Dla przeciętnego Janusza jak ktoś nie teleportuje po mapie, nie zabija z respa całego teamu w 5 sekund, nie porusza się z prędkością światła po mapie i nie strzela bez przeładowania to znaczy że to dobry gracz i nie oszukuje.
Tylko że to co wymieniłem to już nie jest oszukiwanie - to już jest kpina. WH, aimbot, no recoil zabija grę o wiele bardziej.
Spójrz jak marnie grają finaliści bida ligi ESL. Przecież to jest dramat. Kampi taka p. na szczelinie 1 mm przez 65 sekund ale nikt mu nie wszedł na celownik i w trakcie czekania na dalszym BS już zaplantowali. Ta p. kieruje się w tym momencie do BS, wchodzi na niego i wyłapuje HS z miejsca. To jest "elita" CS. Proszę was nie rozśmieszajcie mnie.
A teraz ty wchodzisz sobie na publiczny meczyk, grasz z totalnymi randomami i spotykasz "wymiatacza" który miażdży eeslową "elitę". Trzeba sobie zadać pytanie gdzie się taki uchował. Przecież to gracz nad graczami. Fakty są takie że każdy popełnia błędy. Można świetnie znać mapę, mieć doskonałą reakcję, ale nie da się być nieomylną maszyną, szczególnie gdy grasz z doświadczonymi graczami bo tacy nie giną od tak tylko przez popełniony błąd (i często są też zabijani przez nowych graczy bo nie spodziewałeś się że ktoś stał centralnie na środku a ty "wbijasz" się na takiego z nożem w ręce bo broń dopiero miałeś zmienić za rogiem).
Gdy grasz przeciwko dobremu graczowi który myśli, który kombinuje to wtedy to czujesz. I widzisz od razu że przegrałeś bo przeciwnik robił dokładnie to samo co ty byś zrobił na jego miejscu. Natomiast jeśli jego gra jest "dziwna", wydaje ci się chaotyczna i pozbawiona logiki a on i tak wygrywa to już ci się czerwona lampka powinna zaświecić.
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
To częściowo było przed primem. Z nim niby jest lepiej, ale jak widać cziterzy też się trafiają. Pamiętam, że kiedyś cziter, którego zgłosiłem dostał VAC-a na drugi dzień, ale takich przypadków jest pewnie bardzo mało.
Dawno takiej głupoty nie przeczytałam. Widać że albo masz dziwne wyobrażenie o tej grze albo nigdy nie grałeś w starsze wersje cs'a. Zawsze było tak że na ircu można było spotkać ludzi którzy są lepsi od gości grających ESL. Tylko duża ilość takich graczy po prostu nie chciała się bawić w sem-pro granie. Ja sama gram aktualnie z ludźmi, którzy spokojnie mogliby ugrać wysokie miejsca w gfinity albo spokojnie dostać się do FPL-a. Problem jest taki, że zwyczajnie nie mają na to czasu bo praca, dziewczyna, generalnie życie. Nie mierz wszystkich swoją miarą.MerlinPL pisze:Kod: Zaznacz cały
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3z2fc2/va%C4%89_statistics_from_my_last_250_matches/
Większość ludzi nie ma pojęcia jak wygląda oszukiwanie stąd to błędne przekonanie o niewielkiej ilości oszustów. Dla przeciętnego Janusza jak ktoś nie teleportuje po mapie, nie zabija z respa całego teamu w 5 sekund, nie porusza się z prędkością światła po mapie i nie strzela bez przeładowania to znaczy że to dobry gracz i nie oszukuje.
Tylko że to co wymieniłem to już nie jest oszukiwanie - to już jest kpina. WH, aimbot, no recoil zabija grę o wiele bardziej.
Spójrz jak marnie grają finaliści bida ligi ESL. Przecież to jest dramat. Kampi taka p. na szczelinie 1 mm przez 65 sekund ale nikt mu nie wszedł na celownik i w trakcie czekania na dalszym BS już zaplantowali. Ta p. kieruje się w tym momencie do BS, wchodzi na niego i wyłapuje HS z miejsca. To jest "elita" CS. Proszę was nie rozśmieszajcie mnie.
A teraz ty wchodzisz sobie na publiczny meczyk, grasz z totalnymi randomami i spotykasz "wymiatacza" który miażdży eeslową "elitę". Trzeba sobie zadać pytanie gdzie się taki uchował. Przecież to gracz nad graczami. Fakty są takie że każdy popełnia błędy. Można świetnie znać mapę, mieć doskonałą reakcję, ale nie da się być nieomylną maszyną, szczególnie gdy grasz z doświadczonymi graczami bo tacy nie giną od tak tylko przez popełniony błąd (i często są też zabijani przez nowych graczy bo nie spodziewałeś się że ktoś stał centralnie na środku a ty "wbijasz" się na takiego z nożem w ręce bo broń dopiero miałeś zmienić za rogiem).
Gdy grasz przeciwko dobremu graczowi który myśli, który kombinuje to wtedy to czujesz. I widzisz od razu że przegrałeś bo przeciwnik robił dokładnie to samo co ty byś zrobił na jego miejscu. Natomiast jeśli jego gra jest "dziwna", wydaje ci się chaotyczna i pozbawiona logiki a on i tak wygrywa to już ci się czerwona lampka powinna zaświecić.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
MerlinPL pisze:Kod: Zaznacz cały
Ok, jasne cheaterów na pewno jest więcej niż nam się wydaje. Różnica jest jednak taka, że wielu z nich nie jest aż tak bardzo inwazyjnych. Dlatego użyłem określenia obvious cheatera, czyli takiego który np kręci się albo wali przez ściany.
Osobiście wygrywam więcej meczów, niż przegrywam a nie uważam się za dobrego gracza, co najwyżej przeciętnego. Co w takim razie daje tym ludziom, którzy haxując dobrze się ukrywają, skoro i tak przegrywają sporo gier? Jasne dzięki oszustwom uzyskają większe winratio niż gdyby grali "legalnie" ale nic poza to.
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Co, mieliby jeszcze nagrody rzeczowe dostawać za to że się dobrze ukrywają? Nie rozumiem co mieliby dostać, zaproszenie na lana w Płońsku?Co w takim razie daje tym ludziom, którzy haxując dobrze się ukrywają, skoro i tak przegrywają sporo gier? Jasne dzięki oszustwom uzyskają większe winratio niż gdyby grali "legalnie" ale nic poza to.
Swoją drogą ostatnio u mnie na tsie jedna z osób wyłapała VAC-a. Od dana była podejrzewana o wspomaganie ale nikt nie miał 100 procentowej pewności że cheatuje. Z jednej strony rozumiem tych ludzi. Grać po kilka lat lub miesięcy i być słabym sprawia że chwytają się brzytwy. Prawda jest taka że bot zawsze będzie botem nie ważne czy się odpali. Strzelanie to jedno a zmysł taktyczny, poruszanie się po mapie etc. to zupełnie inna sprawa.
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Ciekawa sytuacja. Przegrywamy 13:14 i nagle wywala po kolei każdego z teamu do pulpitu. Po ponownym dołączeniu okazało się, że tylko nasz zespół ucierpiał. Jakieś nowe haxy na wywalanie zespołu przeciwnika? 

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Zawsze gdy gram jakiś turniejowy to gdy ktoś gra dość podejrzanie to reportuję dla "pewności"
Oto efekty : http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =787528026
Oto efekty : http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =787528026
A jakie korzyści może dać taka operacja w eurogabenach? Zamierzam kupić również po raz pierwszy (dodam, że nie mam na razie założonego tokena steam i każda moja oferta na rynku jest wstrzymana na 15dni). Ponoć też wtedy lepsze skiny dropią. Prawda to? I jeśli tak, to jak bardzo lepsze? Mój najwartościowszy skin z normalnej gry wart był 14 centów