Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Cóż większości z tych tytułów w ogóle nie powinno być na Steam i wyszłoby to wszystkim na dobre.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

brecho pisze: Cóż większości z tych tytułów w ogóle nie powinno być na Steam i wyszłoby to wszystkim na dobre.
To samo chciałem napisać. Valve mogłoby jeszcze dodać opcje głosowania za usunięciem gry (dla kopii kupionych na steam/ nie refundowalnych)
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon
Podziękowania: 0

brecho pisze: Cóż większości z tych tytułów w ogóle nie powinno być na Steam i wyszłoby to wszystkim na dobre.
Możemy dziękować jedynie tym gówno grupom co rozdają gry za darmo i namawiają swoje boty do głosowania. ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

You have used this product through Steam Family Sharing, but you must own it in order to post a review.
Nie mogę napisać recenzji. Wie ktoś może dlaczego?
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon
Podziękowania: 0

Bartes21 pisze: You have used this product through Steam Family Sharing, but you must own it in order to post a review.
No masz napisane, że musisz mieć zakupiony dany produkt na swoim koncie aby wystawić jakąkolwiek recenzję. Niestety granie przez Steam Family Sharing się do tego nie zalicza.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2016, o 21:21 przez FlashGordon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Bartes21 pisze: You have used this product through Steam Family Sharing, but you must own it in order to post a review.
Nie mogę napisać recenzji. Wie ktoś może dlaczego?
Przecież masz napisane.
"Użyłeś tego produktu przez Sharing parowa rodziny, ale trzeba ich właścicielem, aby dodać opinię."
(tak, to z google translate. Tez da się zrozumieć)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Tak ale to jest darmowa gra ze steam Codename CURE.
Poza tym wcześniej miałem coś takiego:
Twórcy gier nie mogą recenzować swoich własnych produktów."
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

Czytałem że był bug i gra udostępniona przez family sharing a aktywowana z klucza u osoby która skorzystała z family sharing przy dodawaniu recenzji była traktowana jako gra kupiona bezpośrednio na Steam.
Najwidoczniej Valve poszło najkrótszą drogą i całkowicie wyłączyli możliwość napisania opinii o grze przy korzystaniu z family sharing.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Inaczej jedna osoba - krzak mogłaby dodać klucz do konta lub gift i narobić kilkanaście recenzji w ramach family sharing.

Jak "załatali" kupowanie głosów za darmowe klucze, to wyeliminowali i taką możliwość oszukiwania.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Czy Wy nadal tak macie , że w idlle master gry powyżej 2 h , przełączając tytuły wpadają co chwile karty? Niby już miało być załatane, a mi nadal działa.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Przy idlowaniu większej ilości tytułów wpadaja przed upływem 2h nawet.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

mariohyper pisze: Czy Wy nadal tak macie , że w idlle master gry powyżej 2 h , przełączając tytuły wpadają co chwile karty? Niby już miało być załatane, a mi nadal działa.
tak

a skąd informacja że załatane?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Armin pisze:
mariohyper pisze: Czy Wy nadal tak macie , że w idlle master gry powyżej 2 h , przełączając tytuły wpadają co chwile karty? Niby już miało być załatane, a mi nadal działa.
tak

a skąd informacja że załatane?
Buck kilka postów wcześniej tak twierdził :P Mówił też jednak kilka innych rzeczy wg swoich własnych obserwacji, które nie pokrywały się później z prawda :P .
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

pricebug?

Obrazek

@edit

a nie, to jest chyba cena pakietu po zniżce dzięki posiadanym tytułom, nie wiedziałem, że będzie to pokazywać od razu na głównej :/
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Dokładnie, ja mam 9,90€
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Korona by im z głowy nie spadła jakby wreszcie wrzucili 75% dla CoD 1 i 2...
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Greg pisze: Korona by im z głowy nie spadła jakby wreszcie wrzucili 75% dla CoD 1 i 2...
Po takim czasie to nawet przy -75% bym nie kupił, jak zrobią bundla i będzie to w progu dolarowym to MOŻE wtedy :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 7 razy

Cena pakietu Bioshock Infinite + Season Pass to jakiś żart?
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Nikt Ci nie każe kupować na steamie. Grę ma 102 znajomych na steamie, więc pewnie większość kupiła za ~ 30-40 zł w jednym z dziesiątek promo z innych sklepów. Poczekaj a na pewno będzie jeszcze masa okazji.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 7 razy

Revan pisze: Nikt Ci nie każe kupować na steamie. Grę ma 102 znajomych na steamie, więc pewnie większość kupiła za ~ 30-40 zł w jednym z dziesiątek promo z innych sklepów. Poczekaj a na pewno będzie jeszcze masa okazji.
Trudno, żeby kupować drugi raz tą samą grę. Chodzi o cenę pakietu, która jest wyższa od cen pojedynczych produktów. Na ostatniej wyprzedaży, jeśli posiadało się podstawową wersję gry, można było kupić season pass za 5€.
ODPOWIEDZ