Jedyne co się zyskuje to opcję odpalenia gry przez Steama, oraz możliwość korzystania z komunikatora Steam podczas gry.
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
dokładnie, nie zyskuje się prawie nic, poza tym, że ma się kolekcję w jednym miejscu i można korzystać ze steamowej nakładki (nie zawsze działającej w nie-steamowych grach)
Wiecie kiedy będzie nowy główny The Humble Bundle? I czy będą to gry czy znowu książki ;d No albo jak widać z weekly, płyty audio ?:)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Jutro.
A serio, to zajrzyj sobie na stronę wiki Humblu Bundle, popatrz na daty i sam powróż. Niemniej zawsze były kilkumiesięczne przerwy, więc przed przełomem września i października nie ma nawet co liczyć na HIB9. Za to coś mniejszego od wydawców, albo Music, albo Android bundle są prawdopodobne. No chyba że to wszystko będzie lecieć teraz niemal wyłącznie w weekly (a tylko jeden katalog wydawcy pojawił się od wprowadzenia Weekly, Double Fine Bundle).
A serio, to zajrzyj sobie na stronę wiki Humblu Bundle, popatrz na daty i sam powróż. Niemniej zawsze były kilkumiesięczne przerwy, więc przed przełomem września i października nie ma nawet co liczyć na HIB9. Za to coś mniejszego od wydawców, albo Music, albo Android bundle są prawdopodobne. No chyba że to wszystko będzie lecieć teraz niemal wyłącznie w weekly (a tylko jeden katalog wydawcy pojawił się od wprowadzenia Weekly, Double Fine Bundle).
Trine Collection na 99%
Myślałem co nieco jeszcze nad Gianą ale zazwyczaj te bundle są albo tematyczne albo tych samych twórców więc to bardziej pasuje do normalnego hiba.
Myślałem co nieco jeszcze nad Gianą ale zazwyczaj te bundle są albo tematyczne albo tych samych twórców więc to bardziej pasuje do normalnego hiba.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 25 lip 2013, o 20:02 przez kamil950, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
https://www.humblebundle.com/weekly
Przyznam się, że nie słyszałem o tych tytułach, grał ktoś? Polecacie?
Przyznam się, że nie słyszałem o tych tytułach, grał ktoś? Polecacie?
Też miałem nadzieję, że na androida będzie wersja
Troszkę jednak podszedłem inaczej i zobaczyłem co to za gierki
Te Space Battles nie wyglada źle, ciekawa strategia jak to można tak nazwać
Zastanowie się jeszcze na kupnem. Jak chodzi o BTA to jednak odpuszczam nie w moim klimacie gierka.

- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Mam GSB i nie przypadło mi do gustu, więc z GTB będzie prawdopodobnie tak samo, reszta gier mnie nie interesuje także po raz kolejny odpuszczam. Jak na razie HiB Weekly z KFem wydaje mi się najlepszy.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
GSB to gra specyficzna. Efektowny widok bitew jest nieco mylący bo główna część to tak naprawdę przeglądanie raportów i modyfikowanie floty. Normalnie polecałbym demo ale za dolara... Dodatkowo sa karty więc coś tam wpadnie z powrotem.