Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Bo Rush'a nie było w żadnym bundlu no i do tego kupony zniżkowe na toki tori 2+ które i tak dostanę za udział w becie a gra nawet fajna.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 4 lip 2013, o 21:05 przez Armin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Eh miałem nie kupować, bo Edge już miałem, a Toki Tori średnio mnie interesowało. Ale zobaczyłem że są wersje na androida i Armin odkupił zbędny mi klucz to tak jakoś wyszło że kupiłem
. +1 do steama jest.

- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Wszystko pojawiło się już w innych bundlach i wszystko już posiadam, także tym razem odpuszczam. Jak ktoś nie grał w Toki Tori to polecam, za dolca naprawdę warto, pocieszna gierka, reszta tytułów jest taka sobie.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
Nowy Weekly Sale:
The Geneforge Saga
Avadon: The Black Fortress
The First Avernum Trilogy + Blades of Avernum
Avernum: The Great Trials Trilogy
Bonus Game Art and Hint Books
BTA:
Avernum: Escape from the Pit
Nethergate: Resurrection
https://www.humblebundle.com/weekly
The Geneforge Saga
Avadon: The Black Fortress
The First Avernum Trilogy + Blades of Avernum
Avernum: The Great Trials Trilogy
Bonus Game Art and Hint Books
BTA:
Avernum: Escape from the Pit
Nethergate: Resurrection
https://www.humblebundle.com/weekly
- Podziękował: 370 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Raczej nie ma na to szans, żeby dorzucili "klasyczne" Avernumy (1-3, oraz Blades of Avernum) na steama. Pierwsza część została już "zreaktywowana" (w postaci Avernum : EftP), druga jest już w drodze (niestety, ukaże się dopiero po drugiej części Avadona), więc zapewne to samo spotka trzecią część. Dzisiaj po prostu ciężko się w nie gra - ja spróbowałem Avernum II już po ukończeniu Escape From the Pitt i za ciekawie nie było - owszem, gra trzyma klasę, bo to crpg od Spiderweba, ale pomijając niedzisiejszą grafikę i skromność animacji, mamy tu jeszcze niezbyt wygodny interfejs i słabiej rozwiązany rozwój postaci.
Ale tak czy inaczej polecam Escape from the Pitt, to najlepszy sposób aby zacząć przygodę z Avernumami.
Ale tak czy inaczej polecam Escape from the Pitt, to najlepszy sposób aby zacząć przygodę z Avernumami.
- Podziękował: 370 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Co ten steam robi z ludźmi

Dlatego tym bardziej ten bundle to niezła gratka, bo można za 1$ kupić, w pewnym sensie unikatowe, Avernum 1-3.