Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Fj00b pisze:
TomHa pisze: Powiedzcie mi tylko, czy Sztim controler w tej cenie wart jest grzechu - było taniej? :trollface: bo steam enhanced nic mi nie pokazuje - no i najważniejsze, czy w pakiecie z Steam Linkiem trzeba dwa razy płacić za wysyłkę, czy tylko raz? ;-]

http://store.steampowered.com/app/353370/
Niestety wysyłają wszystko osobno, więc podwójne opłaty za wysyłkę (tak było na 100% 2 miesiące temu, wątpliwe żeby się to zmieniło ostatnio).
Steam linka polecam, mega sprawa :)
Controllera odsprzedałem, nie przypadł mi do gustu, ale sporo pozytywnych recenzji jest, więc jestem odosobnionym przypadkiem i spróbować na pewno warto, cena mega :)
A można za wszystko czyli sprzęt + wysyłkę płacić kasą za karty czy trzeba kartą płatniczą?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Anomander Rake pisze:
Fj00b pisze:
TomHa pisze: Powiedzcie mi tylko, czy Sztim controler w tej cenie wart jest grzechu - było taniej? :trollface: bo steam enhanced nic mi nie pokazuje - no i najważniejsze, czy w pakiecie z Steam Linkiem trzeba dwa razy płacić za wysyłkę, czy tylko raz? ;-]

http://store.steampowered.com/app/353370/
Niestety wysyłają wszystko osobno, więc podwójne opłaty za wysyłkę (tak było na 100% 2 miesiące temu, wątpliwe żeby się to zmieniło ostatnio).
Steam linka polecam, mega sprawa :)
Controllera odsprzedałem, nie przypadł mi do gustu, ale sporo pozytywnych recenzji jest, więc jestem odosobnionym przypadkiem i spróbować na pewno warto, cena mega :)
A można za wszystko czyli sprzęt + wysyłkę płacić kasą za karty czy trzeba kartą płatniczą?
można z walleta
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Armin pisze: nie bede w to gral bo za wysoki poziom trudnosci bardzo sie boje że umrę
Zgony w tej grze są najlepsze :D
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

TomHa pisze:
Armin pisze: nie bede w to gral bo za wysoki poziom trudnosci bardzo sie boje że umrę
Zgony w tej grze są najlepsze :D
Mnie do tej pory prześladują ostatnie poziomy z wersji na DSa... czasami się zastanawiam jakim cudem ja to ukończyłem ^^
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

znacie jakies gry na stimie ktore mają inną nazwe w bibliotece i inną w sklepie stima?
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Armin pisze: znacie jakies gry na stimie ktore mają inną nazwe w bibliotece i inną w sklepie stima?
Ja nie znam, a Ty znasz jakieś?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 106 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Armin pisze: znacie jakies gry na stimie ktore mają inną nazwe w bibliotece i inną w sklepie stima?
Znalazłem takie:
Biblioteka //// Sklep
Romance of the Three Kingdoms Maker ||||Romance of the Three Kingdoms Maker / 三国志ツクール
RoShamBo Arena |||| RoShamBo
Stealth Inc 2 |||| Stealth Inc 2: A Game of Clones
Life Is Strange ^TM |||| Life Is Strange - Episode 1
Hell Yeah! |||| Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit
A do czego Ci to potrzebne?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Nosterex pisze:
Znalazłem takie:
Biblioteka //// Sklep
Romance of the Three Kingdoms Maker ||||Romance of the Three Kingdoms Maker / 三国志ツクール
RoShamBo Arena |||| RoShamBo
Stealth Inc 2 |||| Stealth Inc 2: A Game of Clones
Life Is Strange ^TM |||| Life Is Strange - Episode 1
Hell Yeah! |||| Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit
A do czego Ci to potrzebne?
no bo ta gra Blue Estate The Game ma w bibliotece nazwe Blue Estate i sie zastanawialem czy to wyjątek czy jest tego więcej, dzieki za przyklady
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

Anomander Rake pisze: A można za wszystko czyli sprzęt + wysyłkę płacić kasą za karty czy trzeba kartą płatniczą?
Spokojnie można. W lutym płaciłem z walleta 170€ za XCOM2 + Steam Link + Steam Controller + przesyłki w jednym zamówieniu i przeszło, to spokojnie te 38+11€ przejdzie. Krew zalewa jak się przepłaciło :(
Jedyne czego nie można z walleta kupić to AFAIK HTC VIVE, bo po pierwsze to zamawia się przez zewnętrzną stronę, dwa - przy cenie 899€ nie dałoby się w całości, bo teraz w Steam Wallecie można mieć max 500$/€.

P.S.
Przypominam: przy zamówieniu sprzętu - adresie do wysyłki nie podawać polskich znaków diakrytycznych, tylko zastąpić je angielskimi odpowiednikami (ś=s, ć=c itp) bo Valve/UPS nie opanowali w 2016 r. obsługi unikodu i w miejscu PL znaków są puste pola. Aż się dziwię że do mnie ten sprzęt dotarł, bo brakowało 1/3 znaków w nazwisku i adresie - dlatego warto pamiętać by przy tym zamówieniu podać nr telefonu dla kuriera w razie "W".
Awatar użytkownika
Robin Hood

Ktoś wie może jak opuścić grupe steam która już nie istnieje? mam 4 takie grupy. Nie widnieją w moich grupach bo pisze że mam ich 0, jednak w zakładce grupy one są , gdy daje opuść to wyskakuje "Należysz do 0 grup" a jak chce na nie wejść to pisze "Ta grupa została zamknięta przez administratora."
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Usunięto mi z maina i altów kody do Savage Resurrection ze strony bety z powodu "problemów z płatnością". Tak miało być?
Kiedyś bety też same się usuwały, ale nie było takiego nieadekwatnego powiadomienia.
Aktywacja produktu na twoim koncie została cofnięta, ponieważ wystąpił problem z płatnością za ten produkt. W związku z tym gra powiązana z tym produktem została również zablokowana. Może być to związane z metodą płatności, która została przez ciebie wybrana do zapłacenia za ten produkt u swojego sprzedawcy lub może być to związane z tym, w jaki sposób twój sprzedawca uzyskał klucz produktu. Skontaktuj się ze sprzedawcą klucza produktu, aby uzyskać pomoc.
edit. Wyszło na to, że to devsi lamusy nie ogarniają. Nothing to worry about
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

ogarniają http://www.savrez.com/beta/ też mi usunęło
As a reminder, all Beta Keys will be deactivated and removed automatically from all associated Steam accounts.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Rasiek pisze: ogarniają http://www.savrez.com/beta/ też mi usunęło
As a reminder, all Beta Keys will be deactivated and removed automatically from all associated Steam accounts.
Właśnie, że nie ogarniają. Jakby ogarniali to by po prostu klucz zniknął i tyle. Nie wyskakiwałoby powiadomienie, że wystąpił problem z płatnością. :nie:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ktoś chcę Gun Monkeys na Steama? :D Mam tą grę od 2 lat a tak patrzę w swoim ekwipunku a tu się okazuje, że mam tą grę w ekwipunku i jest oznaczona jako prezent od Steam. Dostałem to dawno i tak leży w ekwipunku.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

qwerty1991 pisze: Ktoś wie może jak opuścić grupe steam która już nie istnieje? mam 4 takie grupy. Nie widnieją w moich grupach bo pisze że mam ich 0, jednak w zakładce grupy one są , gdy daje opuść to wyskakuje "Należysz do 0 grup" a jak chce na nie wejść to pisze "Ta grupa została zamknięta przez administratora."
Spróbuj tego. Tylko numer i nazwę grupy zmień.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 455 razy
Kontakt:

jakies bundle EA Racing pack :
http://store.steampowered.com/bundle/1009/
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

cort3x pisze: jakies bundle EA Racing pack :
http://store.steampowered.com/bundle/1009/
Z samym Burnoutem mam cenę prawie 10 euro.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

taniej chyba wyjdzie na originie ( w promocjach) te giereczki
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Można gdzieś znaleźć spis paczek, które biorą pod uwagę gry, które już mamy na koncie?
Jak np. http://store.steampowered.com/bundle/1009/
ODPOWIEDZ